- Poruka
- 3.223
laže bre dajv, voli dugokose, meni rekla da sam baš lep
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odakle tebi duga kosa?laže bre dajv, voli dugokose, meni rekla da sam baš lep
nekim muskarcima super stoji, drugima ne...isto ko sto i kratka kosa lezi nekim zenama, a drugim ne.
baci sliku da te izanaliziramo![]()
kad ih nabudze ispred kamere svi oni tako izgledaju..sto manje telo i kraci misici lakse se napucaju tako....u stvarnom zivotu je malisa, manji od one manekenke sa kojom izlazi (ako i dalje izlazi) a kao visi od njea na svakoj slici ona za pola glave veca, cak i bez stikli!
od tih glumaca, jedino daniel day lewis, jeremy irons i tako jos neki nisu mali...kamera voli sitne ljude (tom cruise)
missim jel slika zbog kose ili sta, posto su meni u prvom planu trbusnjaci, badi badi i to sveal izgleda da ga vole picqe, mada meni nije jasno sto.....al eto meni mnoge stvari nisu bas jasne. ko i onog adam levine, on pojyebo pola postojecih manekenki na ovom svetu i sve zenice lude za njim a meni meh...
jao i onaj uzasni ryan sisica gosling
![]()
kosijaneri su mi bili privlačni kad sam bila mlađa. sad uglavnom neki military ošišani ili proćelavi tipovi: ))
U masi ljudi uvek prvo primetim dugokosog muskarca
Volim da vidim muskarce tipa Isusa, Konana, Banovic Strahinje,...![]()
moj sin ima dugacku kosu i pustio bradicu, ma sav mi je ki upisan ljubi ga majka![]()
Takodje.
Uvek dugokosi, posebno ako je kosa lepa i negovana.
Ovi celavi me plase, samo sam jednog celavca upoznala, jos na faxu a da je bas bio privlacan. Ovo ostalo sve nesto..ne znam bre, kad vidim celavu glavu, previse je to gole koze tamo gde joj mesto nije, jos ako mu se nabra na vratu, nesto mi se ne mili.
A ono kad ima dugu kosu pa meku ajjj![]()
Imam i ja cupavcaPogledajte prilog 322908, ali do brade cemo se nacekati...