ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
kako vam se svgdaju dugokosi ? ja pustam kosu vec 5 mjeseci pa sam se dosta promjenio .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fuj gejkako vam se svgdaju dugokosi ? ja pustam kosu vec 5 mjeseci pa sam se dosta promjenio .
svi gube kosu od gmo hrane,to su im perike vidis da ih pricvrscuju sesirima i maramana,sakrrrr![]()
- - - - - - - - - -
reče neko ko gubi kosu![]()
kako vam se svgdaju dugokosi ? ja pustam kosu vec 5 mjeseci pa sam se dosta promjenio .
jel moze ovo ?
![]()
kad ih nabudze ispred kamere svi oni tako izgledaju..sto manje telo i kraci misici lakse se napucaju tako....u stvarnom zivotu je malisa, manji od one manekenke sa kojom izlazi (ako i dalje izlazi) a kao visi od nje
svi gube kosu od gmo hrane,to su im perike vidis da ih pricvrscuju sesirima i maramana,sakrrrr
ajde dive ne trabunjaj . lijep sam ko grijeh