Ovako je to bilo.Moja koleginica , je posle poduže i ozbilnje veze i raskida , otvorila nalog . Bilo je to naravno daleko pre od ove 20petnaeste godine.Malo se bavila ćaskanjem na sajtu , a onda joj je to inspirativno dosadilo . Ponekad bi meni za susednim stolom prepričala poneku anegdotu . Poželeo sa da i ja otvorim nalog , a ona ni pet-šest reče da slobodno koristim njen . Gde god smo isli na poslovna putovanja , izlete, ili u gradu tražila je da je slikam i okačim njene fotke na forum. U međuvremenu mi je rekla da počnem da odgovaram na poruke umesto nje. Kakvih je tu provala bilo , rečnika , repki itd. Nije bilo teško glumiti nju , koliko je bilo teško razumeti na šta je muški rod spao u svom vokabularu . Kakav je to stil muvanja , pozivi na kaficu bez poznavanja ko je ona. Naravno da se priča nastavila , jer moj motiv je bio upoznavanje sa njenom starijom sestrom , koja ima sirok krug prijatelja na modnoj sceni . Zbližili smo se toliko da su me počeli zvati uveče njihovoj prelepoj kući , da im iz hobija spremamam moje pizza specijalitete bez aditiva . Posle bi sedeli , pijuckali po volji i prepričavali ppejce i repke. Nekima je to a bilo zanimljivo a nekim a čudno .Dobijala je toliko repki na komentare i na fotke da je to počelo malo i da mi smeta , jer u suštini ona nije radila ništa . Za sve se to zainteresovala i njena majka , po profesiji psiholog, pa je rešila da iz svega toga da napiše knjigu o promenama i moralnim vrednostima ljubavi od renesanse do modernog tehničkog doba . Eto toliko .