muškarci prerušeni u forumašice

ima li toga?

kao što na fb navodno ima puno lažnih ženskih profila.

i zašto bi neko to radio?

- - - - - - - - - -

nešto kao u ovom videu

ne verujem
zasto bi to neko radio
i tebi svakakve gluposti padaju na pamet :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Zato ja trazim Cam ali one se sve bune da se ne otkriju da su Man :rotf:

nije zbog toga nego zato sto smo stidljivice :rumenka:

ima li toga?

kao što na fb navodno ima puno lažnih ženskih profila.

i zašto bi neko to radio?

- - - - - - - - - -

nešto kao u ovom videu

Ne znam da li smem da spomenem,mislim da ga dugo ili uopšte više nema pa ću se odvažiti...sećate se Naterasija?
Uvek smo negde mislili da se iza tog lika krije žena, da ono bavljenje modom, sve one cici, mici, tralala, drugarčiću, medenčiću itd. fore, prostonisu svojstvene čak ni gejevima, ali ko će ga znati.
Inače, ovde i ako ima toga, verovatno da je iza svega samo zaebancija, potreba da se poigraš iza te neke uslovno rečeno anonimnosti, da tu i tamo od ljudi napraviš budalu
ili jednostavno ogromna količina dosade.
Mislim, šta drugo?

ne :lol: ali ar nije cudno da ni jedna nece na Cam ovde dok na svim forumama ili sajtovima uvek barem 3 zele :zper: ovde nikad ni hot :aha: znaci lez ili muskarci i onda se plase da ih vidis i otkrijes :lol:
Anđelko, rekoh ti još ...pa čini mi se prošle godine, znači isto ovako si negde kukao i dramio, na istu tu temu: niko neće, kuku...ovde sve neke vakve, nakve...
Skroz ti je pogrešan pristup:lol:

Anđelko, rekoh ti još ...pa čini mi se prošle godine, znači isto ovako si negde kukao i dramio, na istu tu temu: niko neće, kuku...ovde sve neke vakve, nakve...

Zasto mislis da kukam ? ne samo ih otkrivam :lol: Meni one nisu potrebne za sex ili hot ima toga Tona na net :hahaha:

- - - - - - - - - -

Ovo je poslednje mesto gde bi trazio ribe za Cam i hot :mrgreen: pored onakvih na WebCam :zper: i onih riba sto hotuju po chatovima 10000x bolje :lol:

Ovako je to bilo.Moja koleginica , je posle poduže i ozbilnje veze i raskida , otvorila nalog . Bilo je to naravno daleko pre od ove 20petnaeste godine.Malo se bavila ćaskanjem na sajtu , a onda joj je to inspirativno dosadilo . Ponekad bi meni za susednim stolom prepričala poneku anegdotu . Poželeo sa da i ja otvorim nalog , a ona ni pet-šest reče da slobodno koristim njen . Gde god smo isli na poslovna putovanja , izlete, ili u gradu tražila je da je slikam i okačim njene fotke na forum. U međuvremenu mi je rekla da počnem da odgovaram na poruke umesto nje. Kakvih je tu provala bilo , rečnika , repki itd. Nije bilo teško glumiti nju , koliko je bilo teško razumeti na šta je muški rod spao u svom vokabularu . Kakav je to stil muvanja , pozivi na kaficu bez poznavanja ko je ona. Naravno da se priča nastavila , jer moj motiv je bio upoznavanje sa njenom starijom sestrom , koja ima sirok krug prijatelja na modnoj sceni . Zbližili smo se toliko da su me počeli zvati uveče njihovoj prelepoj kući , da im iz hobija spremamam moje pizza specijalitete bez aditiva . Posle bi sedeli , pijuckali po volji i prepričavali ppejce i repke. Nekima je to a bilo zanimljivo a nekim a čudno .Dobijala je toliko repki na komentare i na fotke da je to počelo malo i da mi smeta , jer u suštini ona nije radila ništa . Za sve se to zainteresovala i njena majka , po profesiji psiholog, pa je rešila da iz svega toga da napiše knjigu o promenama i moralnim vrednostima ljubavi od renesanse do modernog tehničkog doba . Eto toliko .

Da, nesvesno si napravio jedan soc. eksperiment i sagledao tu neku komunikaciju (najčešće jednosmernu) muškaraca prema ženama, iz prve ruke.

Sta znam, mislim da se muskarci blaze obracaju zenama, nezniji su u ophodjenju, progledaju im kroz prste na neke argumente i to znaju drugi muskarci i koriste. Sto da bi ispravljali krive Drine, sto zbog trollovanja.
Ne znam, necu razumeti te muskarce koji se pretvaraju da su zene, jedino mi logicno deluje trollovanje i da zezaju ljude, slusaju koje gluposti izvaljuju, navode i sl.

Sa tim pristupom sam opalio 1000 virt :lol: i jos boljim ovde ne mogu doci ni do izrazaja jer nema zene kao na drugim mestima gde mogu uci u neku pricu :per:

Svaka prca forumashca je oko $$$ oko udaje i sl :rotf: i svaki je forumash los u startu ne valja :mrgreen: Imate neke fobije i unapred znate sve o nekom :aha:

ako neko prica nesto vi mislite kuka i pravda se vama :lol: Pisem za sebe i ono sto mi dodje u nekom trenu i odgovarm na postove :aha:

Poslednja izmena:
i kada su prave zene iza nikova moja nastup deluje a kada su muskarci lez onda ne deluje :lol: ili musko :mrgreen:

Znaci od mog nastupa zene svrsaavaju negde :rotf: ali tada sam siguran da je to devojka koja zeli sex i da se zeza na tu temu :zper: a ne odmah ti hoces Cam ti hoces hot sa nama mi smo postene i device muz je na forumu sl i onda se smorim do jaja :malav:

Poslednja izmena:

Back