MUSKARCI POMAGAJTE MOLIM VAS!!!!!!!!!!!!!!!!!

medmedena:
JA SAM U SEXU SLOBODNA.....MOGLO BI SE RECI SEX MASINA KAKO SU MI DO SADA GOVORILI.SA DECKOM SAM VEC 7 MESECI I IMALI SMO UVEK LUDACKI SEX ALI VEC POSLEDNJIH PAR PUTA SA IMAMO PROBLEMA U SEXU....JEDNOSTAVNO MU PADNE POSLE PAR MINUTA ......STA JE RAZLOG TOME....DA LI ME VISE NE VOLI?
Doslo je do zasicenja.Decko je iscrpljen.Pusti ga da se odmori,da napuni baterije.Neka jede med i orase.Vitamin E,cink sumece tablete.Kad se revitalizuje onda udrite.Sve ima svoj ritam samo ga treba pratiti.

EEEEEEEE LJUDIIIIIII PROBLEM JE RESEN!!!!!!!!!!!
DUGO DUGO SMO RAZGOVARALI I NA KRAJU MI JE REKAO STA JE PROBLEM.
BIO JE POD PRESIJOM ZBOG POSLA A I ISTRIPOVAO SE DA GA VISE NE VOLIM ZATO STO GA SAMO MELJEM U KREVETU A NE VODIM LJUBAV SA NJIM. I DODATNO JE IMAO STRAH DA LI CE DA ME ZEDOVOLJI ZATO STO ZNA DA UZASNO VOLIM SEX I TE STVARCICE.POMALO JE IMAO VECITU TREMU DA LI JE DOVOLJNO DOBAR ZA MENE. I TAKO POSLE TE DUGE PRICE POCELI SMO POLAKO MALO PO MALO I VRATIO SE U FORMU...VEC 10 DANA NEMA ONE BOLJKE VISE KOD NJEGA :)
SAD JE PRAVI.....SAMO ROKA....HAHAHA
HVALA VAM LJUDI NA SVIM VASIM IDEJAMA MNOGO
LJUBIM VAS SVE
CAO
JUPI JUPI JUPI JA....ODAH DA SE MALO.....HAHHAHAAH....CAOOOOOO

medmedena:
GLUPA-CICA:
medmedena:
JA SAM U SEXU SLOBODNA.....MOGLO BI SE RECI SEX MASINA KAKO SU MI DO SADA GOVORILI.SA DECKOM SAM VEC 7 MESECI I IMALI SMO UVEK LUDACKI SEX ALI VEC POSLEDNJIH PAR PUTA SA IMAMO PROBLEMA U SEXU....JEDNOSTAVNO MU PADNE POSLE PAR MINUTA ......STA JE RAZLOG TOME....DA LI ME VISE NE VOLI?

To sto mu padne si kriva TI a ne ON
Valjda si svesna toga pa zato i ocajavas...
Nema tu vise hemije i sad ce on da navata neku drugu, ako vec nije sa njom u ljubavi&sexu dok ti piskaras po istoimenom forumu 8)

ma volela bi da je barem tako pa da znam razlog.ali sigurno nema nijednu drugu cak ni u glavi....ali neki kvar ima sigurno
ma salomila si ga ko grisinu bre,covek nema toliko kondicije kad ne vezba.

medmedena:
EEEEEEEE LJUDIIIIIII PROBLEM JE RESEN!!!!!!!!!!!
DUGO DUGO SMO RAZGOVARALI I NA KRAJU MI JE REKAO STA JE PROBLEM.
BIO JE POD PRESIJOM ZBOG POSLA A I ISTRIPOVAO SE DA GA VISE NE VOLIM ZATO STO GA SAMO MELJEM U KREVETU A NE VODIM LJUBAV SA NJIM. I DODATNO JE IMAO STRAH DA LI CE DA ME ZEDOVOLJI ZATO STO ZNA DA UZASNO VOLIM SEX I TE STVARCICE.POMALO JE IMAO VECITU TREMU DA LI JE DOVOLJNO DOBAR ZA MENE. I TAKO POSLE TE DUGE PRICE POCELI SMO POLAKO MALO PO MALO I VRATIO SE U FORMU...VEC 10 DANA NEMA ONE BOLJKE VISE KOD NJEGA :)
SAD JE PRAVI.....SAMO ROKA....HAHAHA
HVALA VAM LJUDI NA SVIM VASIM IDEJAMA MNOGO
LJUBIM VAS SVE
CAO
JUPI JUPI JUPI JA....ODAH DA SE MALO.....HAHHAHAAH....CAOOOOOO

Samo taj rad!...Ako je taj rad u pitanju! :wink:

Back