Muskarci, objasnite...

Nije generalizovanje. Ali meni se bas nekoliko puta desilo nesto slicno. I nikako mi nije jasno sta se desava sa vama muskarcima. U pocetku med i mleko, mesec-dva-tri, onda samo korak po korak udaljavanje.
Izgleda da vi Forumasi idete mimo drugih muskaraca :lol:
Ovde ni jedan nije takav (po vasoj prici)....
E, sada samo cekam da mi neko odgovori na ovaj post da je greska do mene sto me tako ostavljaju.....

devojcurak:
........fenomen......ona mi se toliko svidja.....trckate oko nje.....udovoljavate joj...radine ono sto mozda nikada niste radili drugim devojkama (mislim na neka iznenadjenja, putovanja itd).....drzite je kao malo vode na dlanu......onda vam se ona u potpunosti preda a vi pocnete da se povlacite!? Seks vam je okej.....komunikacija isto......ali se promene osete sa njegove strane!?
Zasto to radite?
Zar nije lakse da se kaze...ok...strasno si me privukla zeleo sam sa tobom seks i cao....zdravo!!!!!!!!! Cini mi se da je vama....odnosno veci tesko da kazete sta zelite. Gde gresim?
Kao i kod svih zhivih stvorova u prirodi i ljudi imaju rituale udvaranja posle kojih sledi parenje, a ciklus se zatim ponavlja sa novom zhenkom ili muzhjakom. Retki su zhivi stvorovi koji do kraja ostanu sa jednim partnerom. To je u genima, a prokletstvo chovechije je $to smo svesni toga i imamo mozak te poku$avamo da se borimo protiv prirode, ali nekome ide bolje nekome lo$ije :twisted:

Ne budi tuzhna vec se seti pauna koji ne $iri rep po ceo dan/cele godine nego uglavnom pred parenje da bi se dopao paunici ili muzhjaka ptica koji prave $to bolje gnezdo (gajbe) u koje mame zhenke. Takodje one ribice koje skupljaju $areno kamenje i na njega mame zhenke. Ama ba$ svuda u prirodi mozhe$ naici na taj obrazac (i njegov ekvivalent u ljudskom dru$tvu) i zato ne bi trebalo toliko da drami$.

devojcurak:
........fenomen......ona mi se toliko svidja.....trckate oko nje.....udovoljavate joj...radine ono sto mozda nikada niste radili drugim devojkama (mislim na neka iznenadjenja, putovanja itd).....drzite je kao malo vode na dlanu......onda vam se ona u potpunosti preda a vi pocnete da se povlacite!? Seks vam je okej.....komunikacija isto......ali se promene osete sa njegove strane!?
Zasto to radite?
Zar nije lakse da se kaze...ok...strasno si me privukla zeleo sam sa tobom seks i cao....zdravo!!!!!!!!! Cini mi se da je vama....odnosno veci tesko da kazete sta zelite. Gde gresim?
Zato što su mužijaci lovci, a kad ulove, šta sad da love, znači budi teška lovina, tj, uvek po malo zagonetna ili maštovita, i on će da bali do kraja živvota.

Back