Muškarci muškarcima o ženama

Šta pokušavaš, da me iznerviraš? :lol:

Jel ovo tvoj post? .. http://forum.krstarica.com/showthre...a-o-ženama?p=27341681&viewfull=1#post27341681

I nije neko drugi to podebljao i dao komentar, već ti, ako se opet nevaram? :)

Prema tome, neko od nas dvoje treba da se razbudi, i smiri strasti. :lol:

Ne pokusavam - to je do tebe.

Nisi u stanju da ispratis dve strane sopstvene teme: http://forum.krstarica.com/showthre...a-o-ženama?p=27334102&viewfull=1#post27334102

"ne varam" - odvojeno, ispred veznika 'i' se ne stavlja zarez.

Poslednja izmena:
Nije kao uživo, ali je lep gest svakako :D

I bilo bi još lepše da nisam dobio čisto povratnu, ali šta sad da se radi :D

bejbi...uživo bi možda bilo i nešto više od poljupca u obraz.
virtuala me blago rečeno deprimira sa tom svojom hendikepiranom formom iskazivanja naklonosti u vidu emotikona iako ih i sama nemilice koristim.
ako smo već u verbalnoj dimenziji, više volim rečima da opišem "šta bi bilo kad bi bilo".
ali to već nije za javnu prezentaciju...i zato: :zper:

ps. sad kad me dežurni hejteri optuže za nemoral, ko da gledam:lol:

virtuala me blago rečeno deprimira sa tom svojom hendikepiranom formom iskazivanja naklonosti u vidu emotikona iako ih i sama nemilice koristim.
ako smo već u verbalnoj dimenziji, više volim rečima da opišem "šta bi bilo kad bi bilo".

Nezameri što upadoh. :)

Pa kako ti misliš ovde nešto konkretno postići, kad nesme ni na PP biti konkretan? Sleduje ban, i često, iznošenje prljavog veša u javnost...

Mnogi nesme da se izjasne.

"ne znas" - odvojeno.

Da li si sektas - sta god to znacilo - ne znam, niti me zanima. Nejasno je sta si time hteo da kazes.

"NE - VARAM" - su dve reci, razdvojene crticom, a ne jedna.
Nebitno, nije tema. Brini za sebe. I nemam nameru da držim časove gramatike...

Da se vratimo na temu.

Daj neko svoje mišljenje o temi, a ne o meni, mojim izjavama :)

Poslednja izmena:
Nebitno, nije tema. Brini za sebe. I nemam nameru da držim časove gramatike...

Da se vratimo na temu.

Daj neko svoje mišljenje o temi, a ne o meni, mojim izjavama :)

Naravno da nije tema - konacno si shvatio. Da drzis casove gramtike - mozes, ali ne bi se bas para nazaradjivao...

Dao sam misljenje o tvojoj izjavi. I jos nisi shvatio. Stavise imas 2 slicna misljenja i ne vredi.

A tema... Bolje je da si postavio blog, jer si po svemu sudeci hteo da se pohvalis...

Uh, mnogo bih se nasikirao kada bi me neko ko me ne zanima optužio za nemoral :D To je što se tiče dežurnih hejtera :D

Naravno da nije tema - konacno si shvatio. Da drzis casove gramtike - mozes, ali ne bi se bas para nazaradjivao...

Dao sam misljenje o tvojoj izjavi. I jos nisi shvatio. Stavise imas 2 slicna misljenja i ne vredi.

A tema... Bolje je da si postavio blog, jer si po svemu sudeci hteo da se pohvalis...
Hahaha, pa ti si ljubomoran na mene, zato si tako drzak. :lol:

Nema potrebe bratac, nediram ja nju, niti imam neke namere. :)

Ja sam Đentlmen, i nikad nikom ne skidam žensku.

Poslednja izmena:

Back