Muskarci-lenjivci

mislim shta tu ima losho...to je meni idealno nishta se ne cimam...dela ti mala odradi ono shto mislish da treba a ako budesh dobra obetjavam da netju zaspati...to bi ti bila neka klasika...navikavaj se ovo je mushki svet te si ti samim tim inferiorna...hahaha trijumf je nash!

LUDICA:
Pricalo se na temu zena koje samo legnu i rasire noge, a momak obavlja sav posao...
Ali sta je sa muskarcima koji rade slicnu stvar? Ono kao, ja cu da legnem, a ti se popni i mjesaj.. Razumijem ja da je njima tako ljepse i lakse, ali kako namjeravaju da na taj nacin zadrze djevojku pored sebe?
Kakva su vasa iskustva? I kakvi ste vi po tom pitanju?
Lenjivci mi brzo dosade.Ne pruzaju zadovoljstvo,pa mi onda ni ne predstavljaju izazov!

LUDICA:
A ko je rekao da ne kazem kad mi nije ok? :shock:
Nemam ja nikakav problem, niti se zalim, samo komentarisem navedenu grupu muskaraca, koji bas i nemaju cime da se pohvale.
A kad naletim na takve, samo idem dalje.
Tema nije trazenje bilo kakve pomoci, nego prosta radoznalost, ako neko nije shvatio.

Normalno da imas problem ...xexexe zavodnice.....

LUDICA:
Ali sta je sa muskarcima koji rade slicnu stvar? Ono kao, ja cu da legnem, a ti se popni i mjesaj.. Razumijem ja da je njima tako ljepse i lakse, ali kako namjeravaju da na taj nacin zadrze djevojku pored sebe?

ja ne mogu da verujem da ovakvi muskarci postoje!!!!!!!!!!

LUDICA:
Pricalo se na temu zena koje samo legnu i rasire noge, a momak obavlja sav posao...
Pa sad, nemam bas iskustva sa takvim muskarcima... Stavise, obicno sam sa onima koji su dominantni u krevetu, a meni samo katkad prepuste vodjstvo...
Iz ovog, naravno, iskljucujem samo iniciranje seksa... Tu smo manje-vise ravnopravni...

Da...jednakost, bratstvo,sloboda...bratstvo i jedinstvo...auto-put ljubavi...jbt...jezivo je kada naletis na zenu koja ocekuje da je deljes 2 sata, ono udjes-izadjes, u kontinuitetu, bez pauze, bez igre...potpuno neinspirativno i dosadno...fizika, zato nisam nikada bio za te prirodne nauke...

Back