Muškarci koji troše alkohol

Koji sastojak inicira kancer prostate nije utvrđeno još uvek,ali je sasvim poznato da pivopije imaju desetak puta veće šanse
da ga dobiju.Iz tog podatka je I činjenica da u Bavarskoj se beleži najveći procenat tog kancera I to nepogrešivo ,bez izuzetka kod
pivopija!Čak je visa indikacija nego kancer pluča kod pušača!
Moja veca I ja I pored te edukovanosti,svako veče po par pivkana! Bez smetnji u sexu iako smo solidno napićili godina ...:mrgreen:
Ono šta je lose je naše domaće pivo!Više od 90% od kukuruznog slada,a I prkomerno hemiski tretirano...Međutim ima sve vise
privatnih pivara I dobrog ,pravog piva!Tri četiri puta skuplje,ali je razlika 10:0 za domaće!

A ti,Ružna ko lopov,da ti muški popije kojeg pravog pivkana-bila bi Lepa ko sunce!:hahaha:

Koji sastojak inicira kancer prostate nije utvrđeno još uvek,ali je sasvim poznato da pivopije imaju desetak puta veće šanse
da ga dobiju.Iz tog podatka je I činjenica da u Bavarskoj se beleži najveći procenat tog kancera I to nepogrešivo ,bez izuzetka kod
pivopija!Čak je visa indikacija nego kancer pluča kod pušača!
Moja veca I ja I pored te edukovanosti,svako veče po par pivkana! Bez smetnji u sexu iako smo solidno napićili godina ...:mrgreen:
Ono šta je lose je naše domaće pivo!Više od 90% od kukuruznog slada,a I prkomerno hemiski tretirano...Međutim ima sve vise
privatnih pivara I dobrog ,pravog piva!Tri četiri puta skuplje,ali je razlika 10:0 za domaće!

A ti,Ružna ko lopov,da ti muški popije kojeg pravog pivkana-bila bi Lepa ko sunce!:hahaha:

druzi se sa bracom rujama i trosi njihovu votku isto je bolja od domace
jos je upotrebljiva u kuci ruje je koriste mesto asepsola i slicnih stvarcica za dezinfekciju!
pivkan brate samo kad se ostane bez kinte:mrgreen:

druzi se sa bracom rujama i trosi njihovu votku isto je bolja od domace
jos je upotrebljiva u kuci ruje je koriste mesto asepsola i slicnih stvarcica za dezinfekciju!
pivkan brate samo kad se ostane bez kinte:mrgreen:
Ruje ko i ameri-arogantni idijoti!Retkost je naići na čestitog ruju,mada još uvek pre neg na čestitog amera ili ingliza...
Ma daleko im lepa kuća-bolji su i naši šipusi...:mrgreen:
Vatrene vode ne gotivim-sam pivkani i ponekad dobra vinčuga...
Bezkintos nisam nikad bio-sralo me kroz život,ustvari -sve me sralo i znam da se neće dobro završiti!:hahaha::mrgreen:
Ybg,život je nekom qrva,a nekom i maćeha! (moj bivši potpiš:mrgreen:)

Komšiija je prošli mesec bio u novinama - bio je najpijaniji uhvaceni biciklista unazad nekoliko godina, 2.99 promila.
Legenda kaže da je vozio potpuno ravno, šta je možda i razumljivo za njegov kapacitet (ima ponekad i preko 4). Budi se sa 1.5 ujutro i samo nadoleva.
Ostavila ga žena nedavno i ostavila mu decu. A on se napio - kaže od sreće. :)
Ja ne pijem, ne pušim, ne duvam, jedem zdravo, živim zdravo, u prirodi i pazim na telo.
Ja nisam zabavan. :eek:

Pijem na osecaj, ako mi se pije, pijem. Kada mi se ne pije ne pijem.

Najbolje je piti sto jaca pica, koja se ne lizu ceo dan, nego te samo nateraju da jedes
i naravno vino kada legne. Pivo je za slabice i one sa losom probavom,
osim leti kada je bas vrucina.

Komšiija je prošli mesec bio u novinama - bio je najpijaniji uhvaceni biciklista unazad nekoliko godina, 2.99 promila.
Legenda kaže da je vozio potpuno ravno, šta je možda i razumljivo za njegov kapacitet (ima ponekad i preko 4). Budi se sa 1.5 ujutro i samo nadoleva.
Ostavila ga žena nedavno i ostavila mu decu. A on se napio - kaže od sreće. :)
Ja ne pijem, ne pušim, ne duvam, jedem zdravo, živim zdravo, u prirodi i pazim na telo.
Ja nisam zabavan. :eek:

Nadam se da je ovo ironično i da ne misliš tako.
Zbog čega bi takav lajfstajl osobu koja ga praktikuje činio manje zabavnom od drugih?

Back