- Poruka
- 18.758
Pa ja to polako pijuckam,celu noc,
dok me ne iznesu
Draze mi je da glasas za Seselja nego da me ozenis
dok me ne iznesu

Draze mi je da glasas za Seselja nego da me ozenis

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja to polako pijuckam,celu noc,
dok me ne iznesu
Draze mi je da glasas za Seselja nego da me ozenis![]()
Ja mislim da bi se ti prevrnula od par pivkana iz Futoga...Lepa tema
Inače sad ja pripita od jednog piva,a kad se setim starih dobrih vremena![]()
I ja drmnem casicu,
dve tri cetri![]()
Lepa tema
Inače sad ja pripita od jednog piva,a kad se setim starih dobrih vremena![]()
jedna ko nijedna
kada je karton bio standard![]()
Ja mislim da bi se ti prevrnula od par pivkana iz Futoga...![]()
Kad navratiš u NS-častim...Ne moš da tumbaš flašice-pivkan se tumba u tomaku!Da ...
- - - - - - - - - -
Pošalji da probam to futoško![]()
Kad navratiš u NS-častim...Ne moš da tumbaš flašice-pivkan se tumba u tomaku!![]()
Koji sastojak inicira kancer prostate nije utvrđeno još uvek,ali je sasvim poznato da pivopije imaju desetak puta veće šanse
da ga dobiju.Iz tog podatka je I činjenica da u Bavarskoj se beleži najveći procenat tog kancera I to nepogrešivo ,bez izuzetka kod
pivopija!Čak je visa indikacija nego kancer pluča kod pušača!
Moja veca I ja I pored te edukovanosti,svako veče po par pivkana! Bez smetnji u sexu iako smo solidno napićili godina ...
Ono šta je lose je naše domaće pivo!Više od 90% od kukuruznog slada,a I prkomerno hemiski tretirano...Međutim ima sve vise
privatnih pivara I dobrog ,pravog piva!Tri četiri puta skuplje,ali je razlika 10:0 za domaće!
A ti,Ružna ko lopov,da ti muški popije kojeg pravog pivkana-bila bi Lepa ko sunce!![]()
Ruje ko i ameri-arogantni idijoti!Retkost je naići na čestitog ruju,mada još uvek pre neg na čestitog amera ili ingliza...druzi se sa bracom rujama i trosi njihovu votku isto je bolja od domace
jos je upotrebljiva u kuci ruje je koriste mesto asepsola i slicnih stvarcica za dezinfekciju!
pivkan brate samo kad se ostane bez kinte![]()
Komšiija je prošli mesec bio u novinama - bio je najpijaniji uhvaceni biciklista unazad nekoliko godina, 2.99 promila.
Legenda kaže da je vozio potpuno ravno, šta je možda i razumljivo za njegov kapacitet (ima ponekad i preko 4). Budi se sa 1.5 ujutro i samo nadoleva.
Ostavila ga žena nedavno i ostavila mu decu. A on se napio - kaže od sreće.
Ja ne pijem, ne pušim, ne duvam, jedem zdravo, živim zdravo, u prirodi i pazim na telo.
Ja nisam zabavan.![]()