Ja mislim da to ne vazi samo za muskarce, vec i za zene. Nije mi normalno da neko pokusava da nadje srodnu dusu na internetu kada moze da izadje u grad, u pozoriste, u kafic ... po meni su ti ljudi ili ruzni/glupi/smesni ili imaju neki kompleks ili problem sa komunikacijom (kao sto je gore navedeno). Apsolutno mogu da razumem da se posle nekog duzeg dopisivanja izmedju dvoje ljudi jave simpatije i zelja da se upoznaju, ali ne kapiram da neko moze konstantno da ide na chat/forum u potrazi za srodnom dusom i da se zaljubljuje i idealizuje osobu koju cak nije ni pogledao u oci.
Nemaju svi pozoriste,izlaske itd.neki ljudi zive u malim gradicima gde imas par kafica,jedan ili nijedan restoran ili diskoteku i gde se svi medju sobom znaju i vec unapred znas koga ces u tih par kafica sresti,s kim i gde ko sedi itd.Ljudi iz takvih sredina pokusavaju na NET-u da nadju ljubav ili neko spasenje.
Primer jedne kolegice koja je zivela u jednom gradicu,mlada devojka,visokoobrazovana,mesto zivota-provincija i ona ne NET-u potrazi sa "gospodinom pravim".Raznih prevaranata,ozenjenih koji se predstavljau slobodni,svi na Net-u su "slobodni,uspesni,sredjeni-samo cekaju pravu ljubav sa kojom ce podeliti svoj zivot" ...smesno.
Onda je naletela na nekog naturalizovanog Amera iz CA,srpskog porekla,ali problemi....domace prevarante i mozes proveriti na licu mesta,a kako da proveravas Amerikanca na drugom kontinentu.Bogat,pametan,web-sajt njegove company,clanci o njemu njemu po biznis casopisima..ova na oblacima koliko ju je zaludeo,obecavao sve i svasta.
Na kraju naravno nije bilo nista,tip jeste bogat,ali je prevarant i manijak,ne skida se sa raznih srpskih sajtova za upoznavanje.
Ja sam govorila kolegici,gde on iz Californije da tebe nasao ovde,sta taj uopste trazi na "srpskom trzistu",zar ne moze naci neku Amerikanku kada je tako bogat,uspesan,pametan...
Zato se slazem sa ovom forumasicom sto je rekla svi ti ljudi sto preko NET-a traze ljubav (a usput su obezbedjeni,sredjeni sve imaju,samo im jos fali zena,ali je nemogu naci uzivo nego preko NETa ) su ljudi sa falinkom....
Moj licni stav po tom pitanju je da je takvim bogatasima jeftinije lagati devojke preko raznih foruma,chatova,sajtova i predstavljati se "princ na belom konju",a sve zarad neke avature,nego uzivo se trositi i sam hodati po kaficima,restoranima itd.,a brzo uzivo budu provaljeni.Ovako preko NET-a moze mesecima neku siroticu drzati u zabludi.Preko NET-a im je jeftinije i komfornije...
Sve su to ljudi sa nekom "falinkom" i uopste nemam ruzicasto misljenje o tim zenicima (mladozenjama) sa NET-a.