- Poruka
- 51
Ja mislim da oni imaju problema sa komunikacijom :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti to pokusavas da zavolis nekog na ovom forumu?
Pretpostavljam da ti moze postati drag neko s kim se dopisujes, neko duze vreme... Naravno da to ne moze ni liciti na ljubav, na voleti.... ali je zasigurno emocija odredjene vrste, mada prenosiva. Dopadne ti se neko na netu, neciji stav, stil, razmisljanje, no ako nisi u kontaktu neko vreme s njim, on jednostavno pada u zaborav, zaboravis sta ste pricali, jer jednostavno nemas vizuelni objekat koji bi te podsetio, nemas dodir, glas...
Da ti nisi onaj sa oglasom (TRAZIM ZENU ZA OZBILJAN(PRAVI) BRAK....bla,bla), pa sad probas iz drugog ugla da napecas nesto?
E zašto ste svi pametni i uvek razumete iz prve ovakve teme i njihov smisao, a ja ne mogu da ubodem nikako poentu?![]()
A ne, tip je tražio FIKTIVAN a PRAVI brak. Malo se zayebao, al ionako je obrisano.Da ti nisi onaj sa oglasom (TRAZIM ZENU ZA OZBILJAN(PRAVI) BRAK....bla,bla), pa sad probas iz drugog ugla da napecas nesto?
Ja, Klaudije.su ružni muškarci, muškarci s nekom falinkom ili muškarci nezadovoljni svojim brakom. da valjaju ne bi sedeli na netu.
MUSKARCI KOJI POKUSAVAJU DA ZAVOLE NEKOGA RAZGOVARAJUCI SA NJIM NA CHATU
su ružni muškarci, muškarci s nekom falinkom ili muškarci nezadovoljni svojim brakom. da valjaju ne bi sedeli na netu. izvinjavam se zbog iskrenosti.
Na jednom od foruma smo baš duboko razrađivali ovu teoriju o fenomenu internet i ljubavi sa interneta.Može se zaljubiti u nekoga, naravno, ali ne u pravu osobu nego u osobu koju je stvorila tvoja mašta.
Moze biti da si u pravu..donekle.Sta sa onima koji mogu i u stvarnosti promeniti sliku nekoga ko uopste ne lici na tu sliku koju je stvorio tvoj um?Neshto kao nadgradnja..a kad se osvestis vidis azdahu.
Ja mislim da su to oni koji nisu bas sasvim ograniceni i seljaci jerkao prvo umeju da koriste internet i kao drugo veruju u ljubav i nije ih sramota od ljubavi. Seljaci hoce da umru od smeha kad neko pomene ljubav.