MUSKARCI KOJI POKUSAVAJU DA ZAVOLE NEKOGA RAZGOVARAJUCI SA NJIM NA CHATU

Ja sam nasla svoju ljubav na netu.
Nisam je ni trazila. Oboje smo bili na chatu onako bez veze, zezanja radi, oboje prvi put. Opirala sam se toj ljubavi neko vreme, jer je i meni bilo neshvatljivo, da mogu da se zaljubim u nekog koga nikad nisam videla. Posle godinu dana smo se prvi put videli i uzivo je to bilo neopisivo. Kao bajka.
Vidjali smo se dve godine. Prekinuli smo zbog daljine i svih komplikacija koje daljina nosi. Jos komuniciramo, jos se volimo i bodrimo jedno drugo da zivimo svako svoj zivot.
Verujem u ljubav preko neta ali iako se meni desila, mislim da je to vise slucaj nego pravilo.

Draga najukusnija Gljivo,
Dugo me nije bilo na forumu pa sam se uzeleo drustva,bolje receno klana(ne KKK,ali slicno nesto) ili jata ajkula.Pozeleo sam da vidim koga i zasto cherechite,pa mozda i ugrabim koji zalogaj. Vidim lose postavljenu temu o nekoj ljubavi preko chata.Nije mi jasna tema,ali znam slucaj da se covek ozenio igrajuci se chatera,upoznao neku Nemicu i...evo su u braku vec tri godine,
On visok oko 185,lep momak,ima posao trgovca akcijama(slobodni limit do 1 mil. eura)zavrsio najvise skole u Nemackoj i Engleskoj i ima 32 godine.Ona,mala,ispod 160, lakse je preskociti nego zaobici,Nemica iz bivseg DDR,osetila dobru priliku i...
On jednostavno nije imao vremena za izlaske i upoznavanje jer je zivot podredio skolovanju i karijeri..losa komunikacija ili sta??Zele decu,ali ona mora da "skine" 30 kg. po savetu lekara,jer zbog toga ne moze da ostane trudna...on je sada nezadovoljan,nema petlje da prekine..ja ga pit'o :Pa,kad si je vid'o sto nisi pobegao? On iz Frankfurta,ona iz Berlina.On presao skoro 400 km i..nema sad kukanja.Zavoleo je iluziju..ili to sto je stvorio u svojoj glavi. A mozda mu je zao da razbije iluziju.
A ti,Gljivice, me prozva pa 'ajde da ti se javim.NIKO NIJE KOKNUO NIKOGA...Ona je otisla kod oca da zivi,sa detetom,naravno.Ne znam da li se razvela.

Joj, ja ..joj, jel' to...moram da se osvrnem da pitam oko sebe...ima li josh neka Gljiva ovde...mozda...ej, ti ?...A ti tamo ?
a jel' ima tamo gljiva, evo ovde neko pismo stoji, ne zna se za koga je...bash me briga, ja cu da prochitam naglas
zv..f..ot..po..n..dal....oc..aha..aha...da...da...da...

Dobro veche gosn' jesen !!! Dobro doshli ponovo u klan (skraceni naziv za mentalnu klanicu ) :-)

Pa, ne morate menjati nick u ''zima napolju'', jer nije vishe jesen...evo, trenutno nema robe na lageru za cherechenje, ovde su sve stare ajkule, na vidiku...al' nadamo se da ce doci mashtovitog svezeg mesa za gadjanje paradajzom :D

Dobro je shto iz''onog'' filma svi izadjoshe zivi...to je najvaznije...a shta ce biti..malo sarma da se 'ladne...

Inache bash zanimljiva pricha za tog chat beduina...pa s obzirom da je ceo zivot isplanirao, nije ni chudo shto je sudbina uradila neshto ironichno da ga nauchi da se smeje...kad je tako dobar, mora da bude na josh nekim chasovima u zivotu da nadoknadi ...shalim se...
...iluzija..da je nije...svi bi bili mali traktori...i nikad se niko ne bi zeznuo...al' zato ne bi nishta ni uradio...

:lol: Bash mi je drago da si prokomentarisala moju reinkarnaciju!!!
Nema drugih Gljiva,samo ti..mozda si najukusnija,ali i Panterovka je,kazu,vrlo ukusna... dejstvo otrova pocinje za desetak sati i po pravilu u 20% je fatalna..ti me malo podsecas na nju,mislim na Panterovku.Imao sam prilike da je vidim uzivo,prelepa je i baca te u iskusenje.
Kod tebe mi se svidja ta tvoja dvo-tro-quatro..multismislenost tvojih poruka.Umes da pogodis u centar.Necu da menjam nick..ostacu vecita jesen..a zima je jedino po mojoj bradi isharala svoje primicanje(bradu nosim kao zastitni znak od svoje 21.godine,nije to kao kod onog sto je bio predsednok skupstine,max 5 mm.)
Nisi u pravu za planiranje.Nikada to nisam umeo.Mozda su mi uvertire bile preduge,ali kod mene se sve desavalo i desava iznenada,nenajavljeno.Jednostavno se desi.I ne smejem se,nisam cak ni ironican..a sarmica??Nema toga vise..pojedena je ili zamrznuta u hladnjaku ceka da je se neko seti..
Mota mi se po glavi pesma Pere Z.-Mostarske kishe,narocito ono :ko to u meni bere kajsije jos nedozrele...
A to kaze plod koji je gotovo istrunuo,ha.ha,ha:lol: eto,vidis,smejem
Sto se novih casova tice,nece ih biti..odao sam se zivotu u ruralnoj(kako to ruzno zvuci) sredini..poneo sam sa sobom i uspomene i muziku i pisanja i knjige koje volim i...sebe,,,ah da, i laptop:-D tek da poneki put vidim sta se desava napolju.Ovako je najbolje za sve glumce serijala...HA,HA..opet smeshak

su ružni muškarci, muškarci s nekom falinkom ili muškarci nezadovoljni svojim brakom. da valjaju ne bi sedeli na netu. izvinjavam se zbog iskrenosti.

"da valjaju ne bi sedeli na netu."
ovu rečenicu treba dopuniti da glasi ovako:

da valjaju ne bi sedeli na netu radi zaljubljivanja.

"da valjaju ne bi sedeli na netu."
ovu rečenicu treba dopuniti da glasi ovako:

da valjaju ne bi sedeli na netu radi zaljubljivanja.

ovu rechenicu treba dopuniti da glasi ovako:

da valjaju ''voljeno stvorenje'' ne bi sedeli na netu radi zaljubljivanja

shala...

i onda se zaljubish na netu, pa promenish poruku treci put...bilo bi smeshno

Pa zar takvih ima na chatu?

Ko može da sluša silna glupiranja, sprdanja i gluposti koje se čine mudrostima samo malim godištima.

Nego nisam siguran za traženje seksa....
Nikad od ono malo puta nisam pričao o seksu....
Ali sam uvek pohvatao gomilu brojeva za kontakt...
I uvek je ispadao seks od tih brojeva, mada je u pozadini čučala možda želja za vezom , a nekad i za brakom...

I siguran sam da baš nisam ja terao tu inicijativu oko seksa, ali nisam ni ja mutav...
Ipak je usamljenost žena na četu , čak i kada su medju 5,6 drugarica, opet su usamljene svog parnjaka....
A kad razgališ dušu i daš joj novu snagu i nadu , čak iako si na početku jasan bio , ženska duša hoće da te nagradi....

Nije za ovu temu , ima jedna izreka...
i muškarci i žene sve čine radi stremljenja ka željama i žudnjama....
Muškarci žude za akcijama i da rade ono što žude,
A žene žude za dešavanjima i da osećaju ono za čim žude.

Ako ubediš muškarca da prekine sa žudnjama ka akcijama , i ženu da žudi za osećanjima dobio si ???? (chat populaciju ???, moderne M i Ž???)

Pa zar takvih ima na chatu?

Ko može da sluša silna glupiranja, sprdanja i gluposti koje se čine mudrostima samo malim godištima.

Nego nisam siguran za traženje seksa....
Nikad od ono malo puta nisam pričao o seksu....
Ali sam uvek pohvatao gomilu brojeva za kontakt...
I uvek je ispadao seks od tih brojeva, mada je u pozadini čučala možda želja za vezom , a nekad i za brakom...

I siguran sam da baš nisam ja terao tu inicijativu oko seksa, ali nisam ni ja mutav...
Ipak je usamljenost žena na četu , čak i kada su medju 5,6 drugarica, opet su usamljene svog parnjaka....
A kad razgališ dušu i daš joj novu snagu i nadu , čak iako si na početku jasan bio , ženska duša hoće da te nagradi....

Nije za ovu temu , ima jedna izreka...
i muškarci i žene sve čine radi stremljenja ka željama i žudnjama....
Muškarci žude za akcijama i da rade ono što žude,
A žene žude za dešavanjima i da osećaju ono za čim žude.

Ako ubediš muškarca da prekine sa žudnjama ka akcijama , i ženu da žudi za osećanjima dobio si
???? (chat populaciju ???, moderne M i Ž???)
Cinjenica je da ima puno usamljenih ljudi na chatu. Dosta njih je i vodjeno sexualnim motivima. Ali mislim da ima i onih koji ne znaju da vode mastovit razgovor, koji ne ukljucuje sex. Verovatno im ni ta vrsta razgovora ne ide...
Osobe koje zapocinju razgovor sa "m/z?" i "god?", ne mogu da budu normalni partneri za razgovor, a i ne verujem da se tako trazi ljubav.:confused:
Ima i onih bisera u stilu "hot or not":lol:

Lepo je sto je Patak dobio brojeve za kontakt8-)

Nije mi jesno zasto su zene usamljene na chatu?Sta znaci to?
Lep je ovaj citat o zudnjama i zeljama. Bas me zanima ciji j e. Lici mi na Ducicevsku umotvorinu :)

Ja bih postavila pitanje, da li je musko-zenska komunikacija i to sexualne prirode na chatu imperativ? Ne idem cesto na chat, a i kada odem, trudim se da izaberem neutralni nik i ne idem radi muskaraca, vec u nadi da cu naci zanimljivog sagovornika.

Moj je citat, nastao pre neki dan, kao posledica gledanja nekog filma koji uopšte nema veze sa emotivnim sadržajem , gde muškarac ne razume ponašanje ženskog lika jer očekuje logiku akcije, a ona ima logiku emocija....

Ali ovo je srbija i mene stalno optužuju pitanjem "imaš li ti i neke svoje misli ili samo kopiraš druge" te uvek razrešavam težnju ljudi da me opljuju jednostavnim otudjenjem izreke....

A za chat, idealna mera je maksimum nekoliko puta godišnje, inače čovek hteo ne hteo dopadne pod uticaj ogorčenih , nekulturnih, nezrelih, ogadjenih , nobelovaca za glupost....

su ružni muškarci, muškarci s nekom falinkom ili muškarci nezadovoljni svojim brakom. da valjaju ne bi sedeli na netu. izvinjavam se zbog iskrenosti.
da te dopunim,tu spadaju nesigurni muskarci,muskarci nezadovoljni sami sobom,muskarci koji pate od nekog kompleksa,nedohebani ...prevaranti,lazovi i frustrirani.

Back