Muškarci koji idu često u teretanu imaju loš seksualni život

Trening diže testosteron akutno (samo trenutno), što znači da trening može da dovede samo do veće napaljenosti a ne do opadanja libida

I to prvenstveno trening donjeg dela tela

Mnogi muškarci će potvrditi da im posle leg daya penis bude u erekciji

Tako da ne lupajte, lenštuge jedne, nego go jim
Znaci što više legs day da primenjujemo.
 
Naučno dokazano!!!
Pogledajte prilog 1502459
Naučnici su došli do zaključka da je trening usko povezan sa seksualnim nagonom. Iako je veoma dobro trenirati i voditi fizički aktivan život, postoje oni koji preteruju sa odlaskom u teretanu. Takvi muškarci imaju veoma loš seksualni život, makar tako tvrde naučnici. Oni kažu da ovi muškarci svu energiju troše na teretanu i da sav testosteron koriste na dizanje velikih težina i agresivne treninge. To dovodi do velikog umora, zbog kojeg nemaju često seksualne odnose, i do seksualnog nezainteresovanja.

Istraživanja su pokazala da su ovakvi muškarci preokupirani sobom i da samo misle o svom izgledu, pa zbog toga ni ne razmišalju o seksu. To se možda nekima čini kontradiktornim, ali kada bolje pomislite, kako muškarci koji provedu po 6 sati dnevno u teretani stignu da urade bilo šta osim da jedu i spavaju?

Problem kod ovih muškaraca je psihološke prirode i oni moraju dobro da razmisle o svom sledećem koraku. Fitnes jeste zdrav i trening jeste dobar za naš organizam, ali samo onda kada se umereno i povremeno koristi. Ako prekomerno trenirate i maksimalno opterećujete vaše telo, možete imati ozbiljnih zdravstvenih problema, jer se vaše telo neće dovoljno odmarati. Ovo može dovesti i do ozbljinih oboljenja, kao što su srčani problemi.

Dakle momci, smanjite odlazak u teretanu i posvetite se vašim devojkama. Videćete da ćete biti mnogo srećniji.

M.M.
************
Što znači da u seksu apsolutno nema nikakvih ograničenja i ne može da (na)škodi.. :D naprotiv.
U prevedenom značenju, lako je provesti u teretani 4 - 6 sati vježbajući.. mslm (ako je nekome još nejasno), koliko onda vremenski možeš "vježbati" u seksu? ..5, 10 minuta.. pola sata.. sat.?. a više (kao što to može u teretani)? E.. tu se pokažu pravi.. mišići.. tj snaga, izdržljivost..:eek::mrgreen:
Nešto (ne)jasno? :rtfm:
Samo kod preterivanja sa vežbom.
Muškarac može ići često u teretanu na 5 minuta. :D
 

Back
Top