buudala
Stara legenda
- Poruka
- 78.132
Platonski odnos....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije hteo da mi se digne a jurio sam je bar mesec dana. I kad se konačno digao svršio sam za 5 sekunde. Nikad ništa gore nisam doživeo, ni pre ni posle toga.Kako je izgledao i šta ga to čini najgorim odnosom u vašem životu?
Kad ste ga doživeli, sa koliko godina?
Nisi valjda propustio popravni?Nije hteo da mi se digne a jurio sam je bar mesec dana. I kad se konačno digao svršio sam za 5 sekunde. Nikad ništa gore nisam doživeo, ni pre ni posle toga.
A baš nemam problem sa potencijom, tako da mi nije jasno šta se desilo. Ja nisam želeo da ponovimo, ona jeste.
Devojka je bila lepa zgodna i čista, nije do nje,
Totalni fijasko
Jesam brate bio me blam a i strah da opet ne kiksnemNisi valjda propustio popravni?
Ma nema veze bitno da si je stigao nakon mesec dana, makar i za 5 sekundiJesam brate bio me blam a i strah da opet ne kiksnem
jel se jos uhodavate?naravno, prvi seks, sa 17, oboma prvi put........katastrofa.
I ne samo prvi put vec i par puta posle........dok se nismo uhodali.
covek se uhodava doklem je ziv.jel se jos uhodavate?
..a sta ti je tu tacno smesno?vidim da si uživala
..ako ti do sad niko nije rekao da si dosadan sa ovim klipovima evo ja cu da ti kazem...dosadan si brate ko....
još gore,obećao sam..ako ti do sad niko nije rekao da si dosadan sa ovim klipovima evo ja cu da ti kazem...dosadan si brate....
Mozda je to bila moja sreca...alkoholicare ne podnosim ni pod tackom razno...bio sam naociti omladinac, gotovu uvek pijan
naravno da sam imao dosta losih seksualnih desavanja
dugacak je red zena koje sam razocaraoMozda je to bila moja sreca...alkoholicare ne podnosim ni pod tackom razno...
..to ti verujem...dugacak je red zena koje sam razocarao