Najgori seksualni odnos koji ste imali

Kako je izgledao i šta ga to čini najgorim odnosom u vašem životu?
Kad ste ga doživeli, sa koliko godina?
Nije hteo da mi se digne a jurio sam je bar mesec dana. I kad se konačno digao svršio sam za 5 sekunde. Nikad ništa gore nisam doživeo, ni pre ni posle toga.
A baš nemam problem sa potencijom, tako da mi nije jasno šta se desilo. Ja nisam želeo da ponovimo, ona jeste.
Devojka je bila lepa zgodna i čista, nije do nje,
Totalni fijasko :malav:

Nije hteo da mi se digne a jurio sam je bar mesec dana. I kad se konačno digao svršio sam za 5 sekunde. Nikad ništa gore nisam doživeo, ni pre ni posle toga.
A baš nemam problem sa potencijom, tako da mi nije jasno šta se desilo. Ja nisam želeo da ponovimo, ona jeste.
Devojka je bila lepa zgodna i čista, nije do nje,
Totalni fijasko :malav:
Nisi valjda propustio popravni?

Eх да мени буде као првих...
Имао сам другарицу она сестру мало старију која је ишла у вечерњу:mrgreen:
Она се наводно заљубила и почела је рапсодија у зеленом.
Био сам тужан кад су срушили то двориште и кућу обрасло у зовама и бршљану.
Први пут сам се усрао цимао је да изађемо напоље и тд она није могла ја био упоран она одлучно оде да пита ћалета овај је пусти ја се усрао и реко зезао сам се :mrgren:
Ти си се све време само зезао?
Ја оно неку фацу сложио и сморио се.
У та времена беше популаран лепак: mrgreen:
Крили смо се и дували лепак у том дворишту.
Наравно први следећи пут у том дворишту пало је 3х било је инспиративно. Касније је другарица стално набацивала а она би гледала. На крају се и она укључила. То је трајало око 6 месеци можда и дуже годину. Свашта ме научила и културно уздигла у та времена.
Доста ствари тада само виђених на филмовима су постале стварне.Сестра је била боља ова другарица је била у фазону да се извали и то је то али је узимала данак да би забава трајала.
На крају је све написала у дневнику и кева прочитала. Ја наишао на прозор кева ме зове да уђем и пред њом ме пита.
Ја изнегирао потрефило се да је и она изнегирала али је признала за неке друге момке поменуте у том дневнику. Испало је та је дуго иситивана и понављана су јој стално питања мене је негирала.
Ја сам такође одмах изнегирао а важио сам у тој кући за особу од поверења. :mrgreen:
Сећам се једном је имала мецу.
Ја се у једном тренутку освестим са кесом на лицу видим она га глође убила се каже хајде већ једном..😂
Много се лепих ствари ту догодило. На крају у средњој се уопште више нисмо видели.
Најмлађу сестру сам видео неколико пута замало да и она самовољно настрада извела ме је из дискотеке и рекла да јој се свиђм јако и то...била је доста млађа и ја сам је на најлепши начин утешио нисам је одбио директно најбоље што сам умео. Виђали смо се и јављали све је било супер.
Било је страва. Лоше је само било што сам се навикао на добро и на слободе које сам после теже остваривао.

"Прва је љубав дошла тихо незвана сама...за сва времена скрила се ту негде дубоко у нама"

Знам да сам мало избанализовао јер је таква тема али лепа успомена и особе су ми даље драге у срцу.

s prvom devojkom. Bilo je bezveze. Ona vrsta seksa zasnovana na romantici. Posle nje sam skapirao da sam sa svakom narednom imao sve bolji i bolji. I da je u tome caka. Sto se vise zadrzavas uz jednu, propustas svoje neko licno napredovanje u seksualnom ispunjenju. Surova istina, znam.

Back