Muskarci, iskreno, molim vas!

• Začetnik teme Začetnik teme jedna mala radoznala
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i sada ce poceti da se javljaju devojke! prvo sto ce reci da su danasnji muskraci beskicmenjaci, pa onda da se povlace kad god naidju na pametnu i uspesnu i slicna sranja koja sam MILIOOOOON PUTA PROCITAO OVDE. A MODERATOR NIKAKO DA ZATVORI OVU TEMU, JER JE OVO PETOHILJADITA, LJUBILARNA, SA SLICNOM TEMU.

najgore od svega sto slicne teme uglavnom pokrecu nesposobne i neinteligentne koje utehu traze na netu (to samo pokazuje koliko su pametne).

evo mog odgovora na ovu i 4999 slicnih tema. MUSKARCI SE NE PLASE USPESNIH I SPOSOBNIH. stvar je u tome sto mnoge devojko sebe smatraju takvima bez razloga, pa kad ih neko sutne lakse im je da kazu da je to zato sto su bolje od njega.

posmatrac pozdravlja sve pametne, sposobne, lepe, bogate, a ostavljene devojke! :twisted:

jedna mala radoznala:
:) Postovani pripadnici jaceg pola, da li biste se zabavljali sa devojkom koja je intelektualno superiornija i profesionalno dosta uspesnija od vas?
Nije da sam neskroman,ali još nisam upoznao neku takvu.Ako mi pružiš priliku da doživim jedno takvo(novo)iskustvo,odgovoriću ti nakon toga.Možeš mi pisati o svojoj "intelektualnoj superiornosti" i profesionalnoj uspešnosti,pa da vidimo... maksa2@ptt.yu 8)

jedna mala radoznala:
:) Postovani pripadnici jaceg pola, da li biste se zabavljali sa devojkom koja je intelektualno superiornija i profesionalno dosta uspesnija od vas?

BIH!
Odmah,sad,ovog trena,ovog momenta.....
Samo,gde naci takvu zensku koju ti opisa???????
U Bajci?Prestao sam da citam bajke,a tako mi je lepo bilo u njima...dok sam ih citao.
Nesto sam hteo napisat,ali ne na ovom topicu.No,kako odavno nisam bio,mrzi me da ga trazim.A lkepa prica.Prica iz nepricave.Mnogo lepa prica.No ce se mozda neki prepoznati,pa uvrediti...
Tja...
Guraj Sizife i cuti.....

posmatrac:
i sada ce poceti da se javljaju devojke! prvo sto ce reci da su danasnji muskraci beskicmenjaci, pa onda da se povlace kad god naidju na pametnu i uspesnu i slicna * koja sam MILIOOOOON PUTA PROCITAO OVDE. A MODERATOR NIKAKO DA ZATVORI OVU TEMU, JER JE OVO PETOHILJADITA, LJUBILARNA, SA SLICNOM TEMU.

najgore od svega sto slicne teme uglavnom pokrecu nesposobne i neinteligentne koje utehu traze na netu (to samo pokazuje koliko su pametne).

evo mog odgovora na ovu i 4999 slicnih tema. MUSKARCI SE NE PLASE USPESNIH I SPOSOBNIH. stvar je u tome sto mnoge devojko sebe smatraju takvima bez razloga, pa kad ih neko sutne lakse im je da kazu da je to zato sto su bolje od njega.

posmatrac pozdravlja sve pametne, sposobne, lepe, bogate, a ostavljene devojke! :twisted:
Pametna, sposobna i lepa pozdravlja tebe i skece tebi, tako pametnom, paznju da se pojmovi kao sto su Kosovo i Srbija i sva vlastita imena pisu velikim pocetnim slovom. Probaj da nadjes neku pametnu pa te mozda i nauci neke stvari, koje si ocigledno propustio u osnovnom obrazovanju

Back