Ма, разумео сам ја шта си ти питала. Мој одговор, иако једноставан, у ствари је био шаљив, и са једном дубљом поруком.
Образложићу.
Дакле, питала си мушкарце, сирена, класика...и које већ венчанице постоје. То је нешто што ваше женско око запажа. Ако наиђеш на мушкарца који примећује такве или сличне ствари (нпр. примећује разлику између плаве и тиркизне боје), бежи од таквог мушкарца, јер се може десити да се у скорије време борите за истог мушкарца.
Једноставно, ми мушкарци не обраћамо пажњу на такве ствари и наше око свет око нас посматра другачије. Ми смо једноставни. Нама је венчаница бела. Свакако, нека је лепа а нека је мало лепша. Ми немамо око за те детаље, јер наш мозак функционише по другом принципу. Код нас су ствари једноставне и рационалне. Кад будеш отишла са мужем да гледате веначницу, па он гледа цену венчанице и око му нагиње ка јефтинијој веначници, то не значи да је он стипса. Једноставно, мушки мозак је некако егзактан. Ми више размишљамо неким рационалним начином, оно што видимо, то је то, а ви жене размишљате осећајем. Нпр. зато се каже "женска интуиција". Ви видите нешто што је голом оку невидљиво. То је разлика између мушког и женског мозга. Заједно, мушки и женски мозак дају једну целину. Једно без другог, је само пола мозга.