Na koga misliš? Kad sam ga prevarila sa Vojinom Đorđevićem (fiktivno) ili sa kolegom koji me nije hteo pa nisam ni to uspela : )nisi od akcije al sto lepo varash muza to je chudo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na koga misliš? Kad sam ga prevarila sa Vojinom Đorđevićem (fiktivno) ili sa kolegom koji me nije hteo pa nisam ni to uspela : )nisi od akcije al sto lepo varash muza to je chudo![]()
Da im neko zasafi glavu.
Znamo za ono klasicno,da muskarci uzivaju biti lovci prilikom osvajanja zena tj.volite da vi budete ti koji vode igru zavodjenja i osvajanja.Pitanje je: Da li volite kada zena preuzme tu ulogu i u tom slucaju niste vise lovac nego lovina( ovo mi je bzv..ali nema veze) pa onda procenite da je bolje da se date u bezaniju.Mislim,da li vam je odbojno kada je zena od akcije i prva krene...
Bad_Wolf
Trebalo bi da citas pazljivije - ja sam rekao "normalno", nisam rekao "sve"!
Pa ako je tako normalno onda znaci da je osobina vecine zena. Ali ja ne mislim da je to osobina vecine zena pa stoga ne mislim ni da je to tako normalno. Na zalost ili srecu, ko zna ali cesto iliti normalno nije.
Razloge zbog kojih mislis da je to normalno sam vec navela.
Ja jesam samouverena ali nisam kucka niti egocentrik. I nemam problem sa muskarcima. Naime imam, jer me spopadaju ko muve ***** ali od svih njih se retko ko nadje sa dovoljno kvaliteta da bih mu ja predala vodjstvo! I u cemu je tu vas problem?!
Pa ne znam da l i to otezava dalje. Spontano, ne bih rekla ali ne garantujem.
Kucka je u mom tekstu bila osobina, nikako Kucka...ona je jedna i jedina.
Kucka je samo jedna i jedina...ali mislim da sa svakim manjkom 'kvaliteta' kod pomenutih muskaraca..svaki sladeci ima manje sanse..?
Tebi je lakse, ti samo treba da nadjes lepu i pripametnu zenu koja se lepo smesi i trepce,....i slusa.POzdrav.
Kucki odgovor:
Sto se tice mocne zene, mislim na zenu koja prosto postize sve. A to nikako nije lako, samo postici. Dakle mislim na zenu koja ima svoju karijeru i posao u kome je ravnopravna sa svim tamnosnjim muskarcima, a ipak zenu koja je besprekorna domacica kuci, brizna i nezna, i najpre prijatelj svom coveku. Ljuti borac i protivnik koji ne oprasta u koliko joj porodica, kuca i voljena bica budu "napadnuti". Zenu koja je i u krevetu vatrena i dobra ljubavnica i pored svega toga dovoljno vaspitana i dovoljno ucena da moze razgovarati podjednako i sa princevima i sa prosjacima....
Ne znam da li sam od prilike dala sliku mocne zene, mocne po mojim kriterijumima. Dakle teznja nekom savrsenstvu, naime onom starom da zena treba biti dama na ulici, ***** u krevetu i domacica u kuci. Secam se da sam to nekada, kad sam bila mala cula od nekoga i da se jos tada u meni stvorila zelja da to jednom i postanem i ako u tim godinama verovatno nisam ni znala sta navedene stvari znaci.
Ja sam kod svog muskarca ipak samo zena, ali sam jaka emotivno i jaka kao licnost i ne dam na sebe a i imam i trazim pravo glasa, bar jednako. Sto se mene na poslu tice, to je druga stvar i ja u kuci niti sa covekom koga volim nisam niti "moja diploma", niti ja "riba" niti ja "poslovno" vec samo i jedino ja. Mada priznajem ni kao takva nisam bas laka.
E sad Zorana sam na primer izgubila pravo jer sam dovoljno "ravnopravna" sto bi njemu predstavljalo napor. A od mene je zeleo da budem pored njega i da se samo "smejem". Ne treba ni da radim niti bilo sta....******, to je ono sta sam uvek volela da budem, ali nikada nisam uspela. Ne znam zasto....ali znam da su moje prijateljice i poznanice koje samo trepcu i gledaju svoje dupe i nisu nista od gore navedenog pod mocnu zenu prosle mnogo bolje u zivotu. Mislim jednostavnije.
Ne preterano lepe, pomalo glupe ili naivne, egoiste i zainteresovane samo za sebe su nasle muskarce koji ih cuvaju kao kap vode na dlanu, a one ne mrdaju prsticima. Ne bih volela da sam takva ali bih ponekad volela da sam bar okusila i takvu neku varujantu.
Mom coveku sam ja ravnopravni saborac u svemu. I to volim i postujem, samo sto se nekad umorim.....
Eto... Pozdrav.
Pa nemam neko bas misljenje oko toga da li nailazenje na manje kvalitetne osobe cini situaciju tezom. Bez obzira da li se radi o muskarcima ili zenama.
U principu ja ne nailazim na nekvalitetne ljude vec prosto, za moje pojmove, nedovoljno kvalitetne. Smatram da meni treba vrlo jak muskarac koji ume sta i kako i koji ce me kao takav osloboditi obaveze i preuzeti vodjstvo. Ovo vazi samo za vodjstvo nad mojim zivotom, dakle da on preuzme kormilo za jedan zajednicki i njegov i moj zivot. E takvog je meni tesko naci.
Da ne bude nesporazuma, ja vrlo dobro upravljam kormilom ali mi je prosto dosadilo. Hocu da budem nezna, ranjiva i samo zena, da se smesim i izgledam lepo a da prosto neko drugi misli. Ne znam da li bi mi se svidelo u toj ulozi i koliko dugo b eventualno zadovoljstvo trajalo, ali bih u svakom slucaju da probam.
Tebi je lakse, ti samo treba da nadjes lepu i pripametnu zenu koja se lepo smesi i trepce,....i slusa.POzdrav.
Za tebe je normalno jer:
Ne znas puno o zenama.
Nemas razvijenu suptilnost ukusa.
Kao najbolja varijanta, imas takvu zenu pa to uzimas zdravo za gotovo.
I ne ja sam daleko od savrsenstva ali ne znam zasto ti sebe uzimas za dovoljnog da bi mi srusio snove o savrsenstvu cak i kad bih ih imala?!