Muskarci i trudnoca

Mm.je uzasan... pravi se kao da je sve najnormalnije... kao da nisam trudna...
Ne ugadja mi uopste... sve moram da mu nacrtam da bi uradio...
Ebem mu mater jel toliko tesko ugoditi zeni 9 meseci?

Jako sam.besna i zapamtice mi ovo...

ajde da cujem vas muskarcine kako ste bili sjajni i ugadjali,
pa da mu sutra pokazem kako se pravi dzentlmeni odnose prema svojim trudnim zenama?

pa da mu sutra pokazem kako se pravi dzentlmeni odnose prema svojim trudnim zenama?

Pukni ga sakom u glavu.

A zasto treba da ti ugadja? Ovamo se hvalis kako 2x zaredom cistis spajz ili sta vec, kako cimas svasta-nesto, ali on sad treba da ti ugadja.

a vi momci zapamtite ovo kad budete imali bubice i pa vam padne na pamet se zeniti !

Kako gledate na taj period?

Jeste ugadjali svojoj zeni na svaki mig ili ste se pravili da je sve kao i obicno?
zenama je tesko ugadjati kad su u normalnom stanju:lol:
u drugom je ludnica,,,,treba ostati pribran i imati konjske zivce:lol:
uostalom jako je nezgodno kad te zena budi nocu jer joj se jede nesto posebno....
seksualna zelja je nenormalna...
ja sam uagadjao ne zato, vec ima osobe koje tesko podnose trudnocu,,,
tu su razne kontrakcije,mučnina,sećer,pritisak...
i pre svega ne sme dizati nista teze od 2km,,,,
a one tako tvrdoglave u tim mesecima...:evil:

Jos nisam imao takvo iskustvo, mada ne kapiram tu poentu ugadjanja.
Normalno, ako je trudna ne moze da radi neki tezak posao, da se savija, skace, sta vec, i tu je normalno da se pomogne.

Ugadjanje kao ugadjanje ("jesam ti rekla da mi kupis pastu za zube sa ukusom limuna!? Od te sa mentolom me bole desni!!! Nikada ne slusas sta ti pricam!!!" :besna: ), a onda kada te napusi lepo, prica kako te voli. Hormoni su cudo.
Moze svako da kupi ono sto joj treba, spremi nesto za jelo, pocisti, pospremi, ali skidanje zvezda sa neba ne.

Jeste ugadjali svojoj zeni na svaki mig ili ste se pravili da je sve kao i obicno?

Ugadjao sam, jer mi je bilo milo sto cu postati otac i nisam hteo da doprinesem nicim tome da ne daj boze pobaci, tako da joj nisam dao da nosi nista, "slepovao" sam je uz stepenice u zgradi, vozio sam sporije i manje drcno, spremao joj neku klopu koja joj se prijede tad, mada nije imala one cudne potrebe za lubenicom u ponoc i slicno...

Ako se ne trudi samo mu reci da li zeli da bude odgovoran ako sutradan zbog stresa koji ti stvara ili nekih stvari koje fizicki moras da radis, jer on nece umesto tebe, nekako naskodi bebi, da li mu je svejedno, i zasto je uopste napravio dete, pa vidi sta ce ti reci...

E te vase promene raspolozenja u trudnoci bi prosle pored mene, ali malo morgen. Elem, moja zena bese trudna vise puta, malo je plakala, malo povracala, malo se brinula i tako... A ja sam radio sve one poslove koje bih inace radio da ona nije bila trudna. Jedino sto me je mozda "naterala" da perem decu, sto cinim i da danas. Ali dobro, stigla je kompenzacija i za to. Vise ne putujem u drugi grad na posao, a ona malo duze putuje nego pre preseljenja.
I tako, sve u svemu, razmazene zenturace se i zale tokom trudnoce, dok ove ostale nerazmazene rade svoj posao i cute i njihovi manji prohtevi ne mogu ni da se ubroje u prohteve.

Не знам, Чичак, не говори ти, и то сад у трудноћи, да те воли, не подржава те у намери да радиш, не помсже ти у пословима.
Јесте да ниси болесна, но само трудна, али....

Не знам, Чичак, не говори ти, и то сад у трудноћи, да те воли, не подржава те у намери да радиш, не помсже ти у пословима.
Јесте да ниси болесна, но само трудна, али....

Ne govori da me voli nikad. ne samo u trudnoci. On kaze da je to foliranje.
Podrzava me da radim, od kuce. I podrzao me je da upisam master. Mada ga nisam.bas ni pitala direktno, nema to velike veze sa njim.
A za poslove... e to je uzas... on hoce sve... ja hocu sve... on kad nema posla, uzme i pere sudje, pa brise pa svasta nesto... a sve mi poremeti i ispomera...
I onda kad mu kazem da se okane, ja sam nezahvalna...
A s druge strane kad mu ja kazem u 9 uvece da mi se jede cokolada, on kaze ok! Umesto da skoci na noge lagane i odjezdi do radnje da mi je kupi.
Uopste nece da mi ugadja... a meni se tako svasta prijede uvece...
jos me pita Sto nisi kupila.kad si bila u radnji? Pa ja da sam znala da ce mi se jesti verovatno bi uzela :roll:
Totalno je neromantican tip

Немој да га грдиш када хоће да ти помогне, престаће и да покушава.

Негде бих рекао да је, у ствари, најгора ствар која може да се деси је да ти је он досадан, а ако није, све се да решити.

kad sam bila trudna sa prvim detetom, ja sam bila ta koja je mužu ugađala:lol:
a yebešga, takvo vreme bilo..čovek dođe sa ratišta, umoran, skenjan, gladan i jadan a još da od njega tražim čokoladu u deset uveče ,ahahaha.

Poslednja izmena:

nemam pojma shta od njega ochekujesh da te nosa na ledjima ili da ti peche kolache?

mene nerviraju uplakane zhene da sam mushko iselio bi se u hotel dok se mimoza ne porodi

Back