Muskarci i teretana

Теретана само убрзава процес, ево ја у животу нисам ушао у теретану а имам фине резултате, тј задовољан сам.. И мислим да су данас у исту махом кренули позери па ти се живот згади кад их видиш издепилиране како се стежу испред огледала после једне серије од 5 понављања, мсм то може и нека жена да уради.

Теретана само убрзава процес, ево ја у животу нисам ушао у теретану а имам фине резултате, тј задовољан сам.. И мислим да су данас у исту махом кренули позери па ти се живот згади кад их видиш издепилиране како се стежу испред огледала после једне серије од 5 понављања, мсм то може и нека жена да уради.

:worth:

- - - - - - - - - -

treniranje nije zdravo za mozdanu massu I testise

Какомислиш ,није здраво?

Зашто?
ako je mislio na to da vremenom postaješ opterećen svojim izgledom, gledanjem ispred ogledala po pola vremena koje provedeš u teretani...da, to ispira mozak...
a ovo oko testisa je tačno, ako se previše kljukaš hemijom, a pogotovo steroidima...ubijaju lučenje testosterona...

Teretana kao teretana je izvikana stvar. Danas svako misli da je ok da dva meseca izbleji tamo i da postane maneken. Postoje prostori za vezbanje koji su zaista kvalitetni. DIF npr. gde se vezbe mogu kombinovati i sa bazenom, saunom i soicno.

To pre svega za one koji zele da spoje zdravlje, formu i zadovoljstvo. Inace uz pravilne vezbe, opterecenje koje stvara sila zemljine teze u zavisnosti od tezine je sasvim dovoljna da se covek svaki dan odlicno oseca. Dakle samo sklekovi, trbusnjaci, zgibovi i propadanja (sve moze kod kuce) je sasvim dovoljno za svakog muskarca, koji se ne bavi redovno sportom nekim.

Da vas cujem kako je vase misljenje o teretani i trenirate li?
Mislite da je to bacanje novca i vremena, zamlacivanje ili ne?
Trenirate li nesto, neke rekreacija, bicikla, trcanje, cepanje metra drva ili ne?

(Seks se ne racuna :D)

treniram, ceo zivot: teretana, plivanje, tenis, skijanje, bicikl, cak yogu, i mnogo mi je to vazno, dobro se osecam i dobro izgledam, imam snage odnosno energije za sve, ne znam kako bih bez toga!

- - - - - - - - - -

treniram, ceo zivot: teretana, plivanje, tenis, skijanje, bicikl, cak yogu, i mnogo mi je to vazno, dobro se osecam i dobro izgledam, imam snage odnosno energije za sve, ne znam kako bih bez toga!

a ne znam kako ni seks izgleda kad covek nije u formi, zar ne treba da se bude snazan i zdrav za seks isto?

Da vas cujem kako je vase misljenje o teretani i trenirate li?
Mislite da je to bacanje novca i vremena, zamlacivanje ili ne?
Trenirate li nesto, neke rekreacija, bicikla, trcanje, cepanje metra drva ili ne?

(Seks se ne racuna :D)

samo moroni ne kapiraju prednosti vežbanja sa tegovima nevezano za to dal je to vežbanje svrha samom sebi ili je kao sredstvo za poboljšanje performansi u nekoj drugoj delatnosti/disciplini
u pismenom delu čovečanstva predrasude prema tegovima su poodavno prevaziđene, ostaje nam samo još da sačekamo da se domaći seljaci opismene

misim 'sačekamo'... lično mi se jebbe za indijance koji ne kapiraju al ono, kao... 'sačekamo' :lol:

samo moroni ne kapiraju prednosti vežbanja sa tegovima nevezano za to dal je to vežbanje svrha samom sebi ili je kao sredstvo za poboljšanje performansi u nekoj drugoj delatnosti/disciplini
u pismenom delu čovečanstva predrasude prema tegovima su poodavno prevaziđene, ostaje nam samo još da sačekamo da se domaći seljaci opismene

misim 'sačekamo'... lično mi se jebbe za indijance koji ne kapiraju al ono, kao... 'sačekamo' :lol:

E, odmah da ti kažem, da sam se u ovome prepoznao, jer sam gore napisao da sam seljak čovek. Nisam se uvredio, nego prepoznao :) Dakle, ne verujem da svi seljaci pljuju po teretani. Ja samo tvrdim da ima jefinijih načina. Konkretno, ja sam vežbao sa čime sam imao tamo na selu, a nisam jeo posebnu proteinsku hranu, nego sam jeo sveža jaja, meso, mlečne proizvode i tako to. Vežbao jesam, a tegove smo pravili od čeličnih pocinkovanih cevi i izlivali smo beton na njihovim krajevima. Dakle, treba vežbati mišiće, treba sticati snagu, ali ako nemaš za teretanu ili još pride za posebne preparate, dobro je i ono što imaš pri ruci. Bitna je želja i trud, pa sad... to što ja ne mogu dobiti toliku masu koliku sam želeo, to je opet ograničenje u vremenu i sredstvima, koje me je u tome i sprečavalo.

• Podržavam
Reactions: JJR
Idem redovno u teretanu, obožavam je. Za razliku od većine ne radim definiciju i pumpanje 'za plažu' već vežbe snage, funkcionalne snage i motorike. Naravno bar 2x radim i kardio a povremeno udaram i udžak, to mi je antistres terapija :) Ne izgledam nagruvano niti mi je to cilj, ne koristim ništa od prepatara jer se ne bavim profesionalno ni jednim sportom pa da mi treba neko poboljšanje performansi, zadovoljan sam i ovako. U poslednje vreme kombinujem trening snage sa ruskim zvonima (kettlebells) i zadovoljan sam rezultatima :cool:

Prilozi

• a015.gif
    a015.gif
    6,4 KB · Pregleda: 1
Poslednja izmena:
Nači, ne mogu da shvatim da nekom dajem pare da bih dizao terete i zamarao se, sve sa gomilom likova koji isto tako. Da za to plaćaju i da od toga može da se preživljava i da baš ne mogu da nađem frugi pošten posao dostojan čoveka u okviru svojih sposobnosti možda bih otišao u teretanu, ovako jok. Ma ni džabe da je. Gomila znojavih likova sumnjive seksualnosti nije moj izbor društva.

• Podržavam
Reactions: JJR

Back