Muskarci i prostitutke

Han Pritcher

Elita
Banovan
Poruka
16.622
U novije doba postoji mit da je muskarac odgovoran za zensku prostituciju i takozvano seks robovlasnistvo, ovde cemo to da razbijemo i pokazemo da je zena sama pravila svoje izbore, sto zbog droge a sto zbog toga jer po prirodi voli laku zaradu uz sto manje truda - koristeci svoju seksualnost, kao sto je ta nasminkana laz od osobe koristi za sve sto joj treba.

Za vreme Blera u UK, njegova vlada je tvrdila da je 18 000 stranih zena naterano u prostituciju (domace su dobrovoljke jasno) i posle 4 godina istrazivanja i potrosenih miliona funti (uzeti uglavnom od muske radne snage koja je gro proizvodnog privatnog sektora) naisli su samo na par slucaja sa par zena.
Skandalozno a?
http://www.dailymail.co.uk/news/art...ION-The-myth-Britains-foreign-sex-slaves.html

Skoro sve do jedne su izabrale tu struku iz ovih ili onih razloga (neke to i vole dosta, ako dobro izgledaju i dobro su placene). Kao sto prave i izbor da uce neke drustvene nauke (puno doktora nauka mrsenja muda) za koje jednostavno nema posla pa onda kukaju da ih zlostavljaju muskarci.

Stvari idu u praistoriju a i kasnije kad je zena bila sposobna da se eventualno se popne na drvo a nocu se pokrije liscem kad padne mrak dok je muskarac mogao da lovi, zastiti sebe i gradi sebi skloniste uz vatricu i krmenadle. Zena mu za opstanak nije trebala, ni pod razno i tako je krenulo trgovanje, muskarac koji je bio samostalan i sam sebi dovoljan sto se tice opstanka i blagostanja, okrenuo se prema spolja, da zadovbolji instinkt a i radoznalost. Zeni je ponudio hranu zastitu a ona njemu - seks, sta drugo ima da ponudi zaista? (muskarac tad nije mislio o potomstvu).

I onda dolazimo do one stare - prostitucije je najstariji zanat, al danas u vise oblika.

Muskarac ima svoje potrebe, zena zeli veliku zaradu uz sto manje rada i prodaje seksualnost za pare.
Zovi to prostitucijom, zovi to brak, veza, sta god..

Poslednja izmena:
dal se neko pita zasto skoro svaka zena zahteva da ima dve trilijardi gostiju na svadbi i oblaci se u belo i nesto se trtromudi tu sto na sat dok sve to placa tata joj, buduci svekr i muz? desetine hiljada evra ej?
slavi sebe, i jedino sebe.
to je za nju dan kad je ufatila sucker-a u masinu i sebi obezbedila vatricu, krmenadle i toplu pecinu.

a deca, ma da, ove moderne pored toga sto nece da rade napolju, nece da peru sudove i ciste - vise nece ni da doje.

Lepo receno = ne slavi ona sto proslavlja vec -> slavi sebe!
Ja kad sam rekao u zenskom drustvu da bi zabranio belu vencanicu ako nije mlada zaista nevina ,jer je to po meni klasicna zenska laz i manipulacija ,samo sto me ne lincovase ,auuu al sam ih uzvrteo bio :D
tu se drze tradicije ko pijan plota samo tako ...i ne samo to nego su i iskvarile tu casnu i svetlu zensku tradiciju koja je zaista i imala neko znacenje i simboliku!

zaboravio si i da natrlja svojim zenskim "drugaricama" na nos svoj uspeh, da crknu od ljubomore sto su jos same...

Poslednja izmena:
Stvari idu u praistoriju a i kasnije kad je zena bila sposobna da se eventualno se popne na drvo a nocu se pokrije liscem kad padne mrak dok je muskarac mogao da lovi, zastiti sebe i gradi sebi skloniste uz vatricu i krmenadle. Zena mu za opstanak nije trebala, ni pod razno i tako je krenulo trgovanje, muskarac koji je bio samostalan i sam sebi dovoljan sto se tice opstanka i blagostanja, okrenuo se prema spolja, da zadovbolji instinkt a i radoznalost. Zeni je ponudio hranu zastitu a ona njemu - seks, sta drugo ima da ponudi zaista? (muskarac tad nije mislio o potomstvu).
Ma da, deca su rasla sama, nit se o njima brinuo otac, nit majka, rađali se sposobni za život, a ne ko danas, više ne mož pošteno bepče ni o zid da raspališ, odmah ispadnu crevca,... a i to su žene krive, razmazile decu tu negde krajem paleolita kad su provalile da tako mogu još više da muzu mužjake.

Muskarci su uvek krivi,kad cete to da naucite?

uvek, uvek kolega, sve do onog monenta kad odlucimo da nismo i odybemo ove 'moderne zene'.

- - - - - - - - - -

moderna zena zazlusuje ono sto i zeli - nista.
sto dalje od nje, od one koje nema nista da ponudi i koja hoce sve.

- - - - - - - - - -

trpaj se i ti za lovu ako mislis da je lako :roll:

ima i pichaka za dzaba.
to je barem lako, nesto ljubavnih izraza pa kita o sto. booom!

samo trpaj, mozda trpanjem i povuces na radakrisnana i ocuvas moralnu energiju :hahaha:

a mozda oplodi neku i ona rodi nesvesno jos jednog sugenzija koji je itekako potreban da ovaj svet opstane, kao sto je svaki muskarac potrban.

sta ti imas da ponudis sa tvoji genima?
ono, pomoc od drzave, parazitizam, borba za prava koja ti ne pripadaju, dzabolebarenje i debo palac?
sta bre, ko si ti bre?
sta si ti doprinela uopste?

Back