Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Znam jedan slučaj. Ne znam ko je tu blesav. Tip živi sam. Smuvao se sa devojkom i kada god imaju seks celo naselje cuje nju kako vristi, skici, umire. Meni bilo smesno, pošto mi je jasno da folira. On ne kapira. Komentariše to kao devojka je glasnija. Tupson.
1999 ... kraj maja .. suncano jutro nad Beogradom. Upravo je sirena za prestanak vazdusne opasnosti odsvirala svoje i nastala je tishina. U mom stanu, na petom spratu, dechko i ja smo svrshavali poslednji seks pred spavanje .. prozor je bio odshkrinut .. odozdo se zachuo smeh. Ustala sam da pogledam da li se smeju mom vristanju, ili necemu chime se zanimaju, pet-sest glava ispred obliznjeg sklonista bilo je okrenuto ka zgradi, pogledom lutajuci po prozorima u potrazi za onim odakle se chulo ..
Sa dechkom sam bila pet godina i vristala sam uvek, od pocetka do kraja veze, i tada i danas, i dok se kresem i dok drkam ..