Nisam ja bukvalista, nego ti ne razmisljas prije nego stavis prste na tastaturu... Mogla bi da promijenis tu praksu!chypawa_18:Kremice su samo jedan pojam iz toga. Ti ne bi trebalo da budesh bukvalista....... Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ja bukvalista, nego ti ne razmisljas prije nego stavis prste na tastaturu... Mogla bi da promijenis tu praksu!chypawa_18:Kremice su samo jedan pojam iz toga. Ti ne bi trebalo da budesh bukvalista....... Hvala.
chypawa_18:A ti ako si feminiziran, to je tvoj problem i to veliki. Videcesh kad budu pocheli da te za*ebavaju i GAZE.
Gazdarica:Nisam ja bukvalista, nego ti ne razmisljas prije nego stavis prste na tastaturu... Mogla bi da promijenis tu praksu!
McMillan:U normalnim granicama... ok, valjda...
Krema za ruke je jako pametno rešenje za ljude koji često peru ruke od razne prljavštine; ne želim da imam ispucale ruke... ono, pomazim ribu po nozi i pocepam joj čarapu dlanom, hehe
:shock: Zar i ti sine Brute...darijus:Onda prawo u sumu i trazhi drwosechu.
To shto mushkarci koriste kremice dovoljno pokazuje koliko neke zhene ne gledaju na swoj izgled. :sad:
A ima ih swe wishe, na zhalost![]()
Biti BI potpuno podrzhawam![]()
PozZzZzZz za istomishljenike![]()