muskarci & fem Muskarci

chypawa_18:
A ti ako si feminiziran, to je tvoj problem i to veliki. Videcesh kad budu pocheli da te za*ebavaju i GAZE.

Nemam ja problema.
Nisam feminiziran i ne koristim kremice, ali nemam nista protiw toga da mushkarac drzhi do swog izgleda kao zhena.
Po washem mishljenju mushkarac koji se licka odmah je *****. :shock:

Pa nije bash tako....

ma naravno da nije ***** muskarac koji vodi racuna o licnoj higijeni...svasta!
a ni chupawu ne razumem..tamo lozi onog tipa da treba da popusi nekom frajeru, a ovde se snebiva sto muskarac koristi kreme, ampule za kosu i ostalo...

Pa recimo, krema za telo. Baš... mislim...

Krema za noge takođe pomenuta... mislim, baš je seksi i muževno kad ti smrde noge, jel'?
Krema za lice... hmmm. U gradu nije potrebna, ali ljudi koji se nalaze na udaru raznih agresivnih sredina (izrazita hladnoća, agresivna atmosvera, čestice, dim) a koje uništavaju kožu...

pa ne smatraju homosexualci zene nizima od sebe..samo ih sexualno ne privlache zene, kao shto i, pretpostavljam, ne privlache tebe..

ne volim aljkave ni zene, ni mushkarce..

a ne bih volela ni da on ima vishe shminke od mene.. mada nije ni to loshe, mozemo da se menjamo..

i ne volim preterano lickanje i pickanje mushkarca..nisam bila u bliskom kontaktu sa takvima i super, jer ne zelim da ja njega chekam da se spremi kad treba da izadjemo negde..
mada teshko da tako neshto i postoji.. :)

darijus:
Onda prawo u sumu i trazhi drwosechu.

To shto mushkarci koriste kremice dovoljno pokazuje koliko neke zhene ne gledaju na swoj izgled. :sad:

A ima ih swe wishe, na zhalost :confused:

Biti BI potpuno podrzhawam ;)

PozZzZzZz za istomishljenike :p
:shock: Zar i ti sine Brute... :lol:
Nevolim fem muskarce ni u najavi... ni da ih vidim ni da citam o njima...
Ne smatram fem muskarce one koji brinu o svom izgledu... vec one koji npr u tome preteruju ili one koje imaju takvo ponasanje, glas i stas...

Back