muskarci & fem Muskarci

Bustura

Aktivan član
Poruka
1.205
Nalickani,mirisljavi dobro obuceni.Zategnuti nabildovani.Malo arogantni uredni i nadasve prosveceni.Ipak malko femkasti i pederkast!
Kako podnosite njihovo prisustvo kako ulazite sa njima u kontakt.I dali vas privlace na neki sexualni nacin ili uopste bilo koji nacin

a010.gif

Bustura:
Nalickani,mirisljavi dobro obuceni.Zategnuti nabildovani.Malo arogantni uredni i nadasve prosveceni.Ipak malko femkasti i pederkast!
Kako podnosite njihovo prisustvo kako ulazite sa njima u kontakt.I dali vas privlace na neki sexualni nacin ili uopste bilo koji nacin

Ja ne podnosim takve mushkarce.... Vishe bi volela da podriguje-iako to ne volim, nego da mazhe kremicu za lice, ruke i telo....

chypawa_18:
Ja ne podnosim takve mushkarce.... Vishe bi volela da podriguje-iako to ne volim, nego da mazhe kremicu za lice, ruke i telo....

Onda prawo u sumu i trazhi drwosechu.

To shto mushkarci koriste kremice dovoljno pokazuje koliko neke zhene ne gledaju na swoj izgled. :sad:

A ima ih swe wishe, na zhalost :confused:

Biti BI potpuno podrzhawam ;)

PozZzZzZz za istomishljenike :p

darijus:
Onda prawo u sumu i trazhi drwosechu.

To shto mushkarci koriste kremice dovoljno pokazuje koliko neke zhene ne gledaju na swoj izgled. :sad:

A ima ih swe wishe, na zhalost :confused:

Biti BI potpuno podrzhawam ;)

PozZzZzZz za istomishljenike :p

Ja i trazhim drvosechu. Bolje je takav recimo u situaciji kad se uplashim. Da li ja treba da skochim iza njega ili on iza mene? Daj, molim te, nije fazon u tome da devojke ne drzhe do svog izgleda, nego do toga da mislimo-vecina, hvala bogu,- da samo zhena treba da TOLIKO brine o svom izgledu. A ti ako si feminiziran, to je tvoj problem i to veliki. Videcesh kad budu pocheli da te za*ebavaju i GAZE.

Gazdarica:
Znaci, pravi muskarac je samo onaj koji ne vodi racuna o svom izgledu... Muskarac koji se maze kremom, nije u stanju da odbrani zenu, plasljiv je i feminiziran...
Zivjele testere, prljavstina i znoj...
Uaa kremice... :mrgreen:

E pa shto si bukvalista.........ne kazhem ja to, samo kazhem da za mene nije pravi mushkarac onaj koji koristi dnevnu i nocnu kremu, kremu za ruke, za stopala, za njegovo osetljivo lice itd....................tzv METROI. TO ne podnosim. Necu reci TE, nego TO. Jer to su stvorenja na ivici 2 pola......................Metro vs Testera, prljavshtina i znoj-kod mene je uvek 0:10.............

Back