Muskarci device - ko su ?

Žene su mnogo zajeb.. e i zahtevne!
Msm, da su pored Vage, negde među najlepšim ženama zodijaka.
Muškarci su generalno spontaniji, šatro među njima ima i cepidlaka!Nalickani, doterani, obraćaju pažnju na detalje i sitnice. Othervise, ...najinteligentniji znak u horoskopu!Među devicama, nećete naći glupog čoveka ili ženu. Samo ponekad, ostavljaju pogrešan utisak. Često to rade i namerno!
Ja znam jednu devojku u ovom horoskopskom znaku. Ne volim bas to da kazem za nekoga, ali gluplju osobu od nje nisam videla. I ne, ona se ne pravi, prosto takva je i sto puta sam se uverila u to

Ja ove koje poznajem, par njih doduše...mogu reći da su lepi ljudi, nose naočare za vid, mnogo čitaju, istražuju,sve vole da znaju, čuju, vide...ne bih rekla da su u biti loši ljudi.Devica je predstavljena čovečjim likom u zodijaku, za razliku od animalnih znakova, što bi ukazivalo na lepotu, šarm, dostojanstvo, razum, inteligenciju.
Mda,... ove koje lično poznajem su zajeban. i i totalni luda. i,:hahaha: pa sve zavisi i od drugih planeta u natalu!
Ali iako je malo manje inteligentna, po mom misljenju je da je dobra osoba.

Evo kako muškarac Devica izgleda na mom primeru:
Ja se utopilh na poslu sa jednim projektom. Jedva sam ga privela kraju i jedva smo to uspeli naplatiti. Čim sam završila, došao mi na red joj jedan takav projekat. Pita me taj šef, šta ćeš sada raditi? Ja mu kažem, isti takav projekat, šta drugo!
On mi na to kaže: "Ostavi se toga, imaš i drugih stvari raditi! Em ide brže,' em nam je sigurnija naplata. Bolje i tebi, bolje i nama"!
Poslušala sam čoveka i hvala mu, više se ne zlopatim toliko. Moj posao je utrampio nekome, ko sedi dokon. Znaju oni odlično sebe organizovati, pa i druge!

Evo kako muškarac Devica izgleda na mom primeru:
Ja se utopilh na poslu sa jednim projektom. Jedva sam ga privela kraju i jedva smo to uspeli naplatiti. Čim sam završila, došao mi na red joj jedan takav projekat. Pita me taj šef, šta ćeš sada raditi? Ja mu kažem, isti takav projekat, šta drugo!
On mi na to kaže: "Ostavi se toga, imaš i drugih stvari raditi! Em ide brže,' em nam je sigurnija naplata. Bolje i tebi, bolje i nama"!
Poslušala sam čoveka i hvala mu, više se ne zlopatim toliko. Moj posao je utrampio nekome, ko sedi dokon. Znaju oni odlično sebe organizovati, pa i druge!
Ja po ovome sta pisu ljudi ovde zakljucujem da su muske device bas okej ljudi. Nisam do sad ni jednog u realnom zivotu srela

Inteligencija nema veze sa horoskopom. Horoskop utice na neke druge stvari, npr mozda na interesovanja, mozda malo i na fizicki izgled, na odnos prema poslu i obavezama. Nalaziti utehu u horoskopu kad je iq u pitanju je glupo.
najgluplja osoba koju znam je takodje devica
secam se da nije mogla da ukapira sta je na karti reka a sta jezero a sta planina

Ali jesu ... njih ne vredi ubeđivati u šta god. Ne žele poslušati apsolutno nikoga i rade u uvek po svom. Neko stane malo, pa se zapita...pa, da možda si u pravu, četvoro očiju, nije isto što i par. Oni ne!Nema teorije.
Ko, device ili lavice?
Ja sa devicama mogu, tolerantna sam prema njihovoj bolesti, ali kad se jednom naljutim - to je za ceo zivot.
Sa lavicama se svadjam na prvu. Npr, prva osoba sa kojom sam se pokacila kad sam again dosla na forum bila je lavica. Ali brzo se i pomirim.

Dva zeta su mi Device, jedan u braku sa sestrom duplom Račicom, a drugi u braku sa sestrom Ribe/Vodolija.
Šta znam, ovaj jedan (što je sa sestrom Ribom) je živčan, u mladosti bio navijač, nekad čudan, ne bih mogla s njim, mada verujem da nije loš čovek. Slab na ćerku, ali kao otac prilično strog jer nema živaca za decu, ali i požrtvovan.
Ovaj drugi, ide mi na nerve mnogo i komuniciram s njim samo kad moram što je srećom retko, iskompleksirani, zatucani, frustriranko🙂
Nešto nemam puno Devica u mom okruženju.
Žene su mi ok.
Sad se setih, bila sam sa jednim strelijumskim u vezi nešto kratko. Bio je lepo ko lutka (mislim i sad je, živ je još hahaha), pun sebe, nimalo pedantan, patriarhalan. Fizički ludački me privlačio, ali ostali aspekti hemije između dvoje ljudi-nula, ali dobro, tad sam bila baš klinka.

Poslednja izmena:
Dva zeta su mi Device, jedan u braku sa sestrom duplom Račicom, a drugi u braku sa sestrom Ribe/Vodolija.
Šta znam, ovaj jedan (što je sa sestrom Ribom) je živčan, u mladosti bio navijač, nekad čudan, ne bih mogla s njim, mada verujem da nije loš čovek. Slab na ćerku, ali kao otac prilično strog jer nema živaca za decu, ali i požrtvovan.
Ovaj drugi, ide mi na nerve mnogo i komuniciram s njim samo kad moram što je srećom retko, iskompleksirani, zatucani, frustriranko🙂
Nešto nemam puno Devica u mom okruženju.
Žene su mi ok.
Sad se setih, bila sam sa jednim strelijumskim u vezi nešto kratko. Bio je lepo ko lutka (mislim i sad je, živ je još hahaha), pun sebe, nimalo pedantan, patriarhalan. Fizički ludački me privlačio, ali ostali aspekti hemije između dvoje ljudi-nula, ali dobro, tad sam bila baš klinka.
Cestitam moderator si sad :)

Back