Muškarci da li vas smaraju ženske priče?

Ako misliš da ćeš i ovde opstati vređaju sve žene, teško. Nije femnistički forum, ali vređanje po bilo kom osnovu se kažnjava. Tvoje omalovažavanje žena i nepoštovanje moraćeš na nekom drugom mestu, nevezano jesam li ženski il muški mod. Ne razumem ni postavljanje tog pitanja, ako smatraš da je ptf mupkarci isključivo mesto gde ćeš moći da ponižavaš žene, opet si pogrešio. Nije niti će biti. Hvala na razumevanju.
Citiraj moje rečenice gde sam ja navodno vređao, omalovažavao, ponižavao, nisam poštovao žene na ovom forumu? Ako već deliš banove onda valjda moraš dokazati da sam zaista nešto zgrešio.

Šta kažete muškarci da li vas smara kada pričate sa ženama? Ove koje ja znam na poslu šta radim sa njima pa to je da te Bog sačuva. Te ribe samo znaju pričati o haljinama, štiklama, šminkanju, parfemima, deterdžentima, cveću, cigarama, da li im unuci kenjaju u pelene. Kada ih pitam nešto važno iz istorije ili o sportu, politici, biologiji, religiji, svemiru, geografiji, demografiji, ratovanju, oružju one me gledaju kao da su pale sa Marsa. Ne znaju ni u kojem veku je živeo car Dušan a kamoli ostalo.
O svemiru, bitcoinu i Real Madridu pričaš sa ženama kad ih muvaš a ne kad imaju decu / unuke pa smaraju sa milijardu video klipova sa mobilnig - e ovde se ukenjao vidi kako me gleda, a ovde ga baba nije uhvatila kad je pao sa stolice, vidi kako se ljuti... sreća bakina...

Back