момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.218
Neće, bar u civiliziranim zemljama, pošto žene imaju mogućnost da vas ne izaberuА они сигурно хоће, већина хоће, али ти вероватно нећеш чим то стално понављаш.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće, bar u civiliziranim zemljama, pošto žene imaju mogućnost da vas ne izaberuА они сигурно хоће, већина хоће, али ти вероватно нећеш чим то стално понављаш.
Само веруј у то, нико ти не брани да живиш у слаткој малој делузији.Neće, bar u civiliziranim zemljama, pošto žene imaju mogućnost da vas ne izaberu
Ako smatraš da možeš kvalitetno da radiš posao moderatora, uradi šta treba da se kvalifikuješ i onda primerima pokazuj kako i šta treba.Ovo je istina
A ovo je ruganje istine i ćutanje i odobravanje nasilništva
Ali kao što rekoh- to je odraz, slika i prilika forumaša-moderatora i moderacije.
Dakle nije to usluga koji vi mislite da činite forumašu tako što ćete da obrišete neku uvredu upućenu njemu, pa sad on treba da vas "juri", pritiska, tužaka da mu "učinite".
Ne, dopuštanje uvreda je odraz vaše kulture, pristrasnosti, neprofesionalizma.
Shvataš
Jel ovo iz nekog SNS priručnika za komunikaciju s klijentimaAko smatraš da možeš kvalitetno da radiš posao moderatora, uradi šta treba da se kvalifikuješ i onda primerima pokazuj kako i šta treba.
Drugim rečima, mehanizam rada moderatora ti je nepoznat. Povodiš se ličnim potrebama a ne realnom situacijom.
Ne, nego zdrav razum. Moraš da "budeš u mojoj koži", ili što bi drugovi englezi rekli "da hodaš u mojim cipelama" da bi znala o čemu pričam.Jel ovo iz nekog SNS priručnika za komunikaciju s klijentima![]()
Ne, nego zdrav razum. Moraš da "budeš u mojoj koži", ili što bi drugovi englezi rekli "da hodaš u mojim cipelama" da bi znala o čemu pričam.
Ko kaže da sam ignorisao? Misliš da sam ja vrhunski komandant ovde na krstarici?Eto, izignorisao si banovanje onog člana. Šta si ti tu uradio kao dosledan čovek i moderator zbog nepravednog banovanja, dok ti je istovremeno stalo do teme tog istog forumaša. A pišeš da na tvom pdf-u nećeš dopustiti zabranu slobode govora- a čovek nikog nije uvredio.
Nije banovan samo zbog teme, već zbog upisa na temi. Tema, sama po sebi, zavisi od članova u kom smeru će se razvijati. Naravno da pratimo da se ne razvije u nekom mizoginom smeru, brišemo takve upise. Ne želim da ovo shvatiš kao neko pravdanje, samo ti iznosim činjenice vezane za moderisanje osetljivih tema, da tako kažem.Dozvoljavaš.
I to je slika i prilika moderacije.
Niko neće da se ponižava i prijavljuje nešto što vi odlično vidite. Niti je glup da veruje u to da vam promakne. Posebno što smo se lično uverili koliko ne promiče ništa
Ali to nema veze sa mnom, niti s forumašima. Ne govori o nama, nego o vama
Vidiš, banovali ste postavljača teme. Ali čovek nijednu forumašicu nije dierktno uvredio, pa zašto su ga onda banovali?
Zbog uvredljive teme- zašto onda nisu obrisali ili zaključali temu, a forumaša upozorili.
Ne, oni su napravili apsurd godine: banovali forumaša zbog teme- a temu ostavili. Da bi zadovoljili ljutnju forumašica i pokazali da nešto rade- žrtvovali su postavljača.
To vređa zdrav razum, a na forumu još uvek ima par ljudi koji imaju zdrav razum i kojima ne može da se proda priča o pravilniku, nisam ja kriv supermoderator je, prijavi ovom, nisam ja odgovoran, blabla
Ne, ti si deo tog tima. Na tvom pdf-u se desio ovo apsurdno nepošteno banovanje korisnika. Između svega ostalog
Jedan od glavnih odlika neprofesionalnih sistema je to da njih nije briga kakav efekat njihova neusklađenost ima na korisnika, nego se vade jedni na druge.Ko kaže da sam ignorisao? Misliš da sam ja vrhunski komandant ovde na krstarici?
ETA: On je ovde dobio samo jean poen, šta samo po sebe ne vodi u ban. Zgrešio je na drugom mestu malo više. A ja mu ne bih dao ni onaj jedan poen ovde, niti bih brisao šta je napisao za taj jedan poen.
od mene nećešNego, ja ne bih više o ovome, postalo je rizično, možda popijem trodnevni ban u pola 5 ujutru zbog "SpAmA"
gde?(Dok ženama pišu da su svinje koje čekaju svoj red za klanje)
Kao što rekoh, korisniku to ništa ne značiod mene nećeš
Nije kod tebe
Da, , ustane i ode s posla.kao ih smaraju (imaju na to pravo), ali bi da oslusnu..
ako ti stvarno smeta, ustani i napusti lokaciju..
Zbog kojeg tačno upisa sam banovan? Samo zato jer sam napisao da je logično da su negde moderatori muškarci a negde žene odnosno da nije normalno da su svugde moderatori žene čak i na delu foruma koji se bukvalno zove muškarci. Zar su to uvrede, omalovažavanje, provociranje? Uuuu šta smo osetljivi. Koliko ja znam ovo nije ženski forum poput ana.rs na primer. Na ana.rs moderatori su samo žene jer to zvanično i jeste ženski forum i to je u redu. Ali forum krstarica je jednako muški i ženski forum a samim tim moderiranje bi trebalo biti isto ili makar slično zastupljeno. Ako je to napisati vredno bana onda nemam reći. Čak i u Severnoj Koreji je manja cenzura.Nije banovan samo zbog teme, već zbog upisa na temi. Tema, sama po sebi, zavisi od članova u kom smeru će se razvijati. Naravno da pratimo da se ne razvije u nekom mizoginom smeru, brišemo takve upise. Ne želim da ovo shvatiš kao neko pravdanje, samo ti iznosim činjenice vezane za moderisanje osetljivih tema, da tako kažem.
Nije to ništa. Ovde čak još i ima neke demokratije, slobode govora, ljudskih prava. Trebaš videti kako je na ana.rs forum. Tamo čim se usudiš postaviti pitanja o abortusu, muško-ženskim poslovima, muško-ženskim temama, doprinosu muškaraca i žena nauci odmah dobiješ ban, brišu te i blokiraju. Nema veze šta si kulturno sve napisao, šta nisi ni psovao, ni vređao, ni pretio. Nema veze šta čak nisi ni rekao svoj stav o tome. Sama pitanja su po njima dovoljan razlog da ti zabrane da tamo pišeš. Neverovatno. Šta uopšte drže takve forume ako ih ne interesuju nikakve rasprava i drugačija mišljenja? Kako ih ne smori da uvek pričaju međusobno, slažu se i ponavljaju kao papagaji iste stvari? Ali eto tako to ispadne kada feministkinje naprave svoj forum onda logika nestaje.Ko kaže da sam ignorisao? Misliš da sam ja vrhunski komandant ovde na krstarici?
ETA: On je ovde dobio samo jean poen, šta samo po sebe ne vodi u ban. Zgrešio je na drugom mestu malo više. A ja mu ne bih dao ni onaj jedan poen ovde, niti bih brisao šta je napisao za taj jedan poen.
Krstarica ima elaborirani sistem upozorenja (kaznenih poena), gde pojedinačan prekršaj može biti "vredan" od 1 do 3 poena. Svaki poen ima "rok trajanja", obično 15 dana. Ako nakupiš 3 poena, to te vodi u privremeni ban.Zbog kojeg tačno upisa sam banovan? Samo zato jer sam napisao da je logično da su negde moderatori muškarci a negde žene odnosno da nije normalno da su svugde moderatori žene čak i na delu foruma koji se bukvalno zove muškarci. Zar su to uvrede, omalovažavanje, provociranje? Uuuu šta smo osetljivi. Koliko ja znam ovo nije ženski forum poput ana.rs na primer. Na ana.rs moderatori su samo žene jer to zvanično i jeste ženski forum i to je u redu. Ali forum krstarica je jednako muški i ženski forum a samim tim moderiranje bi trebalo biti isto ili makar slično zastupljeno. Ako je to napisati vredno bana onda nemam reći. Čak i u Severnoj Koreji je manja cenzura.
To je veliki razlog zašto propagiram da forum Muškarci na krstarici bude mesto gde muškarci mogu da budu muškarci.Nije to ništa. Ovde čak još i ima neke demokratije, slobode govora, ljudskih prava. Trebaš videti kako je na ana.rs forum. Tamo čim se usudiš postaviti pitanja o abortusu, muško-ženskim poslovima, muško-ženskim temama, doprinosu muškaraca i žena nauci odmah dobiješ ban, brišu te i blokiraju. Nema veze šta si kulturno sve napisao, šta nisi ni psovao, ni vređao, ni pretio. Nema veze šta čak nisi ni rekao svoj stav o tome. Sama pitanja su po njima dovoljan razlog da ti zabrane da tamo pišeš. Neverovatno. Šta uopšte drže takve forume ako ih ne interesuju nikakve rasprava i drugačija mišljenja? Kako ih ne smori da uvek pričaju međusobno, slažu se i ponavljaju kao papagaji iste stvari? Ali eto tako to ispadne kada feministkinje naprave svoj forum onda logika nestaje.
Dobio sam pp sa obrazloženjem. Smešan razlog zaista. Meni je Lagerta u pp "objasnila" da sam dobio ban zato jer se moja izjava da ne bi svugde trebalo da budu moderatori žene nego mešano žene i muškarci smatra vređanjem, psovanjem, omalovažavanjem, provociranjem. Neverovatno.Krstarica ima elaborirani sistem upozorenja (kaznenih poena), gde pojedinačan prekršaj može biti "vredan" od 1 do 3 poena. Svaki poen ima "rok trajanja", obično 15 dana. Ako nakupiš 3 poena, to te vodi u privremeni ban.
U tvom slučaju, napravio si prekršaj 11.09.2025. na nekom drugom mestu (verovatno Politika) za koji si trebao da dobiješ pp sa obrazloženjem koji post je neprihvatljiv. Nakon toga si dobio ovde 1 poen u subotu, 20.09.2025, što je uz predhodnih 2 poena napravilo zbir od 3 i oteralo te u ban. I za ovaj drugi prekršaj si morao da dobiješ pp sa obrazloženjem. Ako nisi, prijavi adminu @tab503 kroz pp
Nemoj da se nerviraš. Žene su ovde na visokim funkcijjama samo ukrasa radi, da se Vlasi ne dosete i stekne se utisak da forum ima neku "žensku moć". Inače ne brini, videćeš da se nasilništvo ne kažnjava, a ako neka žena i prijavi, od tih što misliš da imaju neku funkciju će dobiti ignorisanje i ban po narudžbini odozgo. One nemaju prosefionalnu autonomiju, niti osećaj za pravdu, niti smatraju da Pravilnik treba da se poštuje osim ako njih lično nešto zažulja. Eventualno ako neko kaže "ne seri".Zbog kojeg tačno upisa sam banovan? Samo zato jer sam napisao da je logično da su negde moderatori muškarci a negde žene odnosno da nije normalno da su svugde moderatori žene čak i na delu foruma koji se bukvalno zove muškarci. Zar su to uvrede, omalovažavanje, provociranje? Uuuu šta smo osetljivi. Koliko ja znam ovo nije ženski forum poput ana.rs na primer. Na ana.rs moderatori su samo žene jer to zvanično i jeste ženski forum i to je u redu. Ali forum krstarica je jednako muški i ženski forum a samim tim moderiranje bi trebalo biti isto ili makar slično zastupljeno. Ako je to napisati vredno bana onda nemam reći. Čak i u Severnoj Koreji je manja cenzura.
Ako misliš da ćeš i ovde opstati vređaju sve žene, teško. Nije femnistički forum, ali vređanje po bilo kom osnovu se kažnjava. Tvoje omalovažavanje žena i nepoštovanje moraćeš na nekom drugom mestu, nevezano jesam li ženski il muški mod. Ne razumem ni postavljanje tog pitanja, ako smatraš da je ptf mupkarci isključivo mesto gde ćeš moći da ponižavaš žene, opet si pogrešio. Nije niti će biti. Hvala na razumevanju.Nije to ništa. Ovde čak još i ima neke demokratije, slobode govora, ljudskih prava. Trebaš videti kako je na ana.rs forum. Tamo čim se usudiš postaviti pitanja o abortusu, muško-ženskim poslovima, muško-ženskim temama, doprinosu muškaraca i žena nauci odmah dobiješ ban, brišu te i blokiraju. Nema veze šta si kulturno sve napisao, šta nisi ni psovao, ni vređao, ni pretio. Nema veze šta čak nisi ni rekao svoj stav o tome. Sama pitanja su po njima dovoljan razlog da ti zabrane da tamo pišeš. Neverovatno. Šta uopšte drže takve forume ako ih ne interesuju nikakve rasprava i drugačija mišljenja? Kako ih ne smori da uvek pričaju međusobno, slažu se i ponavljaju kao papagaji iste stvari? Ali eto tako to ispadne kada feministkinje naprave svoj forum onda logika nestaje.
Dobio je sasvim jasno obrazloženje ali meni nije problem da ga ponovim nekoliko puta i javnoKrstarica ima elaborirani sistem upozorenja (kaznenih poena), gde pojedinačan prekršaj može biti "vredan" od 1 do 3 poena. Svaki poen ima "rok trajanja", obično 15 dana. Ako nakupiš 3 poena, to te vodi u privremeni ban.
U tvom slučaju, napravio si prekršaj 11.09.2025. na nekom drugom mestu (verovatno Politika) za koji si trebao da dobiješ pp sa obrazloženjem koji post je neprihvatljiv. Nakon toga si dobio ovde 1 poen u subotu, 20.09.2025, što je uz predhodnih 2 poena napravilo zbir od 3 i oteralo te u ban. I za ovaj drugi prekršaj si morao da dobiješ pp sa obrazloženjem. Ako nisi, prijavi adminu @tab503 kroz pp
Ja se sa tvojom procenomn ne slažem. Ali, bolje da ne iznosimo to ovde u javnostiDobio je sasvim jasno obrazloženje ali meni nije problem da ga ponovim nekoliko puta i javno
![]()