Мушкарци, да ли бисте оженили спонзорушу...?

Мушкарци, да ли бисте оженили спонзорушу?

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
... тј. девојку која савршено изгледа, али знате да је са вама само због новца...
... без обзира да ли би вам била верна или не...
... без обзира како кува, каква је домаћица...
... и без обзира каква је у кревету...
... али да знате да је једино што ју је привукло на вама ваш капитал...
... и да би једва дочекала да ви отегнете папке, па да она наследи све... :mrgreen:

:?: :?: :?:

Молим жене да не попуњавају анкету... :hvala:

Pitah sad decka
Kaze bi, pod uslovom da qva, cisti sprema i slicno

... тј. девојку која савршено изгледа, али знате да је са вама само због новца...
... без обзира да ли би вам била верна или не...
... без обзира како кува, каква је домаћица...
... и без обзира каква је у кревету...
... али да знате да је једино што ју је привукло на вама ваш капитал...
... и да би једва дочекала да ви отегнете папке, па да она наследи све... :mrgreen:

:?: :?: :?:

Молим жене да не попуњавају анкету... :hvala:

Zašto bih ženio prostitutku visoke kategorije ?

Zašto da iko ženi nešto što se iznajmi, upotrebi i baci ?

Poznavala sam debelu,puno debelu devojku,punu love.Zabavljala se sa momkom sa ne bas sjajnom materijalnom situacijom,nista posebno nije izgledao,onako srednje.Zajedno su bili 7 godina i on je zaprosi.Ona ga pod pritiskom roditelja odbije,jer po njihovom on je zeni zbog tolike njihove love.Tada sam cula savrsenu misao koju je njena tetka rekla njenim roditeljima a glasila je,,Zar ne mislite da vredi njenu srecu kupiti tolikim novcem,,.

Poznavala sam debelu,puno debelu devojku,punu love.Zabavljala se sa momkom sa ne bas sjajnom materijalnom situacijom,nista posebno nije izgledao,onako srednje.Zajedno su bili 7 godina i on je zaprosi.Ona ga pod pritiskom roditelja odbije,jer po njihovom on je zeni zbog tolike njihove love.Tada sam cula savrsenu misao koju je njena tetka rekla njenim roditeljima a glasila je,,Zar ne mislite da vredi njenu srecu kupiti tolikim novcem,,.

Na kraju su velike sanse da ce ta bogata a debela ostati sama ali tu dolazimo do kljucne razlike medju polovima .Postoje dve kategorije bogatih ,prva tzv. ''tatina deca'' , to su oni koji su jednostavno rodjeni u veoma bogatim porodicama i koliko tu ima momaka toliko ima i devojaka koji su takoreci u ponudi na ''trzistu'' i druga kategorija su oni koji su sami stekli ali oni su u manjini . Kada je neka devojka bogata ali losijeg izgleda nema bas neki izbor uostalom i na kraju se svodi na princip ''daj sta das'' sto i ovaj slucaj potvrdjuje jer eto ni taj momak nije nista posebno ,dakle parama nije mogla kupiti nekog momka vrhunskog izgleda i obrazovanja a koji je recimo siromasan ,dok kod momaka to nije slucaj vec oni mogu da ''kupe'' atraktivne , prakticno najbolje devojke ,sto opet govori kakvi su prioriteti jer svaka koja nadje bogatog zeli sto pre da ga ''smota'' jer ce to vec neka druga uciniti ako ona ne uspe dok cak i taj momam bez obzira na bogastvo te debele se ocigledno premisljao 7 godina ali kada je video da bez love svakako ne moze naci puno bolje verujem da se na kraju odlucio .Licno iz komsiluka imam slican primer jedne takodje devojke ispod proseka kojoj je otac pokvario vezu na slican nacin i bez obzira na njeno bogatsvo niko se ne otima za nju i dalje je sama.Na kraju sreca kao i ljubav se ne moze nikada kupiti ali ljudi mogu

da li biste imali nesto protiv najnovijeg modela dzipa ili mobilnog telefona, iako vam je to auto potpuno neprakticno za nasu gradsku voznju, pogotovo parkiranje, a i stari mobilni vam sasvim solidno luzi svrsi.
ali time saljete poruku:
ja sam faca
ja imam para
cak i -ja sam mocan
znaci i pratilja mora da bude u duhu toga. poznate sponzoruse evo ne ostaju nezbrinute, iako se muski odreda zgrazavaju zbog toga.
sve to ide valjda u paketu. i nije malo broj ni onih koji ih zene. e sad koliko ti brakovi opstaju, manje vise je nebitno. svako dobije ono sto je trazio, a to je postenije od vecine veza koje postoje.

da li biste imali nesto protiv najnovijeg modela dzipa ili mobilnog telefona, iako vam je to auto potpuno neprakticno za nasu gradsku voznju, pogotovo parkiranje, a i stari mobilni vam sasvim solidno luzi svrsi.
ali time saljete poruku:
ja sam faca
ja imam para
cak i -ja sam mocan
znaci i pratilja mora da bude u duhu toga. poznate sponzoruse evo ne ostaju nezbrinute, iako se muski odreda zgrazavaju zbog toga.
sve to ide valjda u paketu. i nije malo broj ni onih koji ih zene. e sad koliko ti brakovi opstaju, manje vise je nebitno. svako dobije ono sto je trazio, a to je postenije od vecine veza koje postoje.
Ne lupaj.Postoje i mushkarci koji imaju pare a ne shetaju jeftine i skupe droce.Mnogo vishe ima onih koji ne pokazuju na ovako retardiran nachin da imaju para nego obrnuto.

ne govorim o curicama koje su odrastale nemajuci sta da jedu, nego upravo o onima koje je zivot mazio i koje se potrude da ih mazi i dalje. i one prilicno utrose u sebe.
Ko govori o onima koje nisu imale da jedu?Ove koje pominjete bacaju pare na gluposti,a takve moze da zeli i placa jedino mushkarac koji je pare nashao na ulici,znachi neki kriminalac.Oni koji imaju mozga nech dopasti medzunozja takvom otpadu poshto che za mnogo manje para izabrati one koje su bolje za njih.

ne moze se tako kupiti sreca... :lol:...
Da je ona zaradial taj novac pa da ga slobodno trosi pa da i pricamo eventualno o necemu..

naravno da nisu svi. ali ima dovoljno i ovih. osim toga ima i te kako lijepo upakovanih sponzorusa. mnoge se od reda pojavljuju na tv.
naravno da nismo svi isti, ni u onome sto dajemo, ni u onome sto pruzamo.

Pa ovako kako si ih ti opisao mogao bih reci da spadaju u kategoriju manifestnih sponzorusa koje mozes videti na brojnim sponzorskim mestima ali vecina sponzorusa su latentne,prikrivene i ne zele da stave do znanja nikada da su sa nekim zbog para ali uvek mudro snimaju neciju materijalnu situaciju,cak ce i poricati vaznost novca,pricace o ljubavi itd takve su u vecini
Znam dosta slucajeva sa faxa gde se neka devojka X koja je inace fina , na prvi pogled skromna zainteresuje za nekog momka Y koji dobro izgleda i jak je student ,naravno zanima je i njegova materijalna situacija i to se trudi da ispita ali suptilno i kada dobije nezadovoljavajuce odgovore od ljudi koji poznaju osobu Y , naprasno menja misljenje ,takvih slucajeva sam na desetine video

Back