- Poruka
- 22.837
Pitanje je ko ce koga da oduzme. Neko nju ili neko udvaraca.Bismo, ako je zauzeta nije oduzeta. Mehehe!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitanje je ko ce koga da oduzme. Neko nju ili neko udvaraca.Bismo, ako je zauzeta nije oduzeta. Mehehe!
Jel mi veruješ da od ovoliko pitanja, ja ni ne znam šta je pitanje, pa sam odgovorila na pitanje iz naslova.Pitanje je ko ce koga da oduzme. Neko nju ili neko udvaraca.![]()
Ja nisam postavio pitanje tebi nego onako pitao ko ce biti oduzet ona ili udvarac.Jel mi veruješ da od ovoliko pitanja, ja ni ne znam šta je pitanje, pa sam odgovorila na pitanje iz naslova.![]()
Znas kako ja kazem?Sve sto je zauzeto moze biti oduzetoBismo, ako je zauzeta nije oduzeta. Mehehe!
Šta fali pitanju?Naravno kakvo je to pitanje![]()
Poenta pitanja i jeste u naslovu na neki nacinJel mi veruješ da od ovoliko pitanja, ja ni ne znam šta je pitanje, pa sam odgovorila na pitanje iz naslova.![]()
Hahahahaha,kad smo vec kod udvaraca nasmejao me,pustila sam ga da razmisli o svemu,pa da se javi ako bude idalje hteo da piše sa mnom,pitala ga ja sta si radio ovih dana,kaze on uspeo sam da odem do druga,bio dva tri dana tamo.Pa me ucila mama do vozim kola,ja pitala pa sta si radio sa drugom?On kaze bili vecinu vremena u stanu,pa isli napolje,pa posle kod nekih drugih drugova.Hahahahaha,da nije taj drug žensko?Pitanje je ko ce koga da oduzme. Neko nju ili neko udvaraca.![]()
Nebitno da li je zensko ili ne. Verovatno mu nisi poverovala?Hahahahaha,kad smo vec kod udvaraca nasmejao me,pustila sam ga da razmisli o svemu,pa da se javi ako bude idalje hteo da piše sa mnom,pitala ga ja sta si radio ovih dana,kaze on uspeo sam da odem do druga,bio dva tri dana tamo.Pa me ucila mama do vozim kola,ja pitala pa sta si radio sa drugom?On kaze bili vecinu vremena u stanu,pa isli napolje,pa posle kod nekih drugih drugova.Hahahahaha,da nije taj drug žensko?
Svako zensko tako razmišlja kad vidi plen.Znas kako ja kazem?Sve sto je zauzeto moze biti oduzeto
Zdravo svima.
Muškarci,da li možete da zamislite da Vam se svidi devojka,koja je zauzeta?U vezi je sa momkom,voli tog momka i sve funkcioniše kako treba.Ali,svidja Vam se baš,ona.Da li biste je muvali,uprkos tome što je u vezi sa drugim?Ili biste sačekali ako bi ona vremenom raskinula,pa bili slobodni,pa je muvali i kad ona bude slobodna?Ili biste našli neku koja je slobodna,a zauzetu ostavili njenom momku?Ili biste bili sa slobodnom,a šta bi se desilo da zauzeta raskine,i da Vam se svidja zauzeta idalje,da li biste ostavili svoju devojku,i muvali devojku koja Vam se vec svidjala?Koja je bila zauzeta a više nije?
Mislim da je u pitanju neka druga,cuj prespavao kod druga?Nisam mu poverovalaNebitno da li je zensko ili ne. Verovatno mu nisi poverovala?![]()