tuc muc
Poznat
- Poruka
- 9.006
Nemoj tako brate, ima i nas karakternih likova.ljudska bica su i dalje samo zivotinje
skoro svako ce zgresiti , samo je pitanje sa kim i posle koliko vremena.

Nemoj tako brate, ima i nas karakternih likova.ljudska bica su i dalje samo zivotinje
skoro svako ce zgresiti , samo je pitanje sa kim i posle koliko vremena.
To ne znači da mu se sviđaju sve te devojke ili žene.Pa lajkujem - znači da mi se nešto svidja.Zasto neko ima potrebu da lajkuje pored jedne,400?
Pa ne znaci,ali lajkuje.Koja je svrha?To ne znači da mu se sviđaju sve te devojke ili žene.
Dosadno čoveku. Nema druga posla.Pa ne znaci,ali lajkuje.Koja je svrha?
da li si bio na tari pre mozda 15ak godina.Ako saznam da ima drugoga, oladim se trenutno.
Zanimljivo pitanje, jer me je dobar drugar koji je sad pilot u Emiratima otprilike u to vreme cimao na splavarenje.da li si bio na tari pre mozda 15ak godina.
Pa i da mu je dosadno,to ga ne opravdava za lajkove.Gde je normalno da neko lajkuje na primer sve slike jednoj devojci,drugoj se udvara,pa trećoj,pa četvrtoj,a recimo zauzete sve?Dosadno čoveku. Nema druga posla.
I to ukupno 450 slikaPa i da mu je dosadno,to ga ne opravdava za lajkove.Gde je normalno da neko lajkuje na primer sve slike jednoj devojci,drugoj se udvara,pa trećoj,pa četvrtoj,a recimo zauzete sve?
Koliko po Vama traje zainteresovanost,ako Vam se svidi zauzeta devojka,na primer govorite joj da ostavi momka,a ona neće,stoga koliko po Vasem misljenju traje onda zainteresovanost,i ako vidite da je rekla na primer kada momak napravi nesto sto ne treba da ce ga ostaviti,a on napravi 10 puta to nesto,a ona ga ne ostavlja.Da li onda trazite neku drugu devojku za sebe?Gubite li recimo interesovanje,jer ona ne ostavlja decka,da bi bila sa Vama,a predlozili ste joj ozbiljnu vezu?Ako saznam da ima drugoga, oladim se trenutno.
Konačno prav odgovor
Čovek se zabavlja. Pusti ga neka radi kako ga volja. Nikoga nije ubio ni pokrao.Pa i da mu je dosadno,to ga ne opravdava za lajkove.Gde je normalno da neko lajkuje na primer sve slike jednoj devojci,drugoj se udvara,pa trećoj,pa četvrtoj,a recimo zauzete sve?
Divna zabava,priliči mu,i on kao prvo hoće ozbiljno,pa neće.Pogotovo kada vidim da lajkuje neke sa prevelikim grudima sve mi je jasno.Kako od njega moze biti posten mlad decko?Čovek se zabavlja. Pusti ga neka radi kako ga volja. Nikoga nije ubio ni pokrao.
Uz to priča sam nebuloze,seks sam potencira,kao nevin je,a puno se razume u seks.Kako neko ko je nevin,moze da zna sve o tome??????Nista ja ne verujem njemu.Divna zabava,priliči mu,i on kao prvo hoće ozbiljno,pa neće.Pogotovo kada vidim da lajkuje neke sa prevelikim grudima sve mi je jasno.Kako od njega moze biti posten mlad decko?
Jao kakav greh. Voli velike grudi.Divna zabava,priliči mu,i on kao prvo hoće ozbiljno,pa neće.Pogotovo kada vidim da lajkuje neke sa prevelikim grudima sve mi je jasno.Kako od njega moze biti posten mlad decko?
Voli onda devojke lakog moralaJao kakav greh. Voli velike grudi.![]()
Ha, niko im ne može odoleti makar na tren.Voli onda devojke lakog morala
ZalosnoHa, niko im ne može odoleti makar na tren.
Kaže se "ja mislim da je to žalosno". Tebi jeste, drugome nije.Zalosno
Reći ću kako mi se hoće.PozzzzKaže se "ja mislim da je to žalosno". Tebi jeste, drugome nije.
Ako imate želju da ispravljate,idite negde drugde pa takvo nešto radite.Kaže se "ja mislim da je to žalosno". Tebi jeste, drugome nije.
Mora javni demanti da usledi na neistine koje široka narodna masa može da shvati kao postulate.Ako imate želju da ispravljate,idite negde drugde pa takvo nešto radite.