Muškarci biraju lepe drugarice

[QUOTE="Gogilli";32387114]U ovom slučaju vi tvrdite da je tako.
Ja smatram da postoje takva prijateljstva a vi zastupate tezu da je to nemoguće, znači na svaku prijateljicu bi skočio i tvoja partnerka ne može da ti veruje kada joj kažeš ovo mi je drugarica, da je samo to.[/QUOTE]
Lepo sam napisao da nemam drugarice a ti tražiš nepostojeći prenosni smisao.Migrena je rezervisana za žene.

Ako je lepa tj privlačna muškarcu od prijateljstva nema ništa.

Slažem se sa ovim mada ima kada i ženska želi više od prijateljstva.
Ajd nemoj samo muškarce da tovarimo kako samo oni žele nešto više a žene su sve nevinašca.

- - - - - - - - - -

Lepo sam napisao da nemam drugarice a ti tražiš nepostojeći prenosni smisao.Migrena je rezervisana za žene.

Pošteno, ono što ne zastupaš i nemaš :ok:
A za migrenu da znaš da jeste :confused:

[QUOTE="Gogilli";32387114]U ovom slučaju vi tvrdite da je tako.
Ja smatram da postoje takva prijateljstva a vi zastupate tezu da je to nemoguće, znači na svaku prijateljicu bi skočio i tvoja partnerka ne može da ti veruje kada joj kažeš ovo mi je drugarica, da je samo to.[/QUOTE]

Objasnjeno vam, sta nije jasno?

Treba reci muskom prijatelju da ne bude navalentan.I tako samo pricate i smijete se.I onda svako se odveze kuci svojim autom.Tako sprijecite eventualno pipkanje,poljubce i ostale bludne radnje........:D

Pohvaljujem Cica macu i Kurciku za iskrene komentare.......:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Treba reci muskom prijatelju da ne bude navalentan.I tako samo pricate i smijete se.I onda svako se odveze kuci svojim autom.Tako sprijecite eventualno pipkanje,poljubce i ostale bludne radnje........:D

Pohvaljujem Cica macu i Kurciku za iskrene komentare.......:zcepanje:

Izgleda da niko vise nikog ne voli.Svi bi odmah da skacu jedno po drugom.Tako mi humoristi vise nismo cijenjeni........:roll:

Poslednja izmena:

Back