Muskarci bez depresije!

Muškarci koji ribaju kuću su seksi
Muškarci koji pomažu po kući privlačniji su nežnijem polu od onih koji samo privuku stolicu trpezi i očekuju spreman ručak. Prema naučnim istraživanjima, samo 20 minuta ribanja kuće dovoljno da se izborimo protiv depresije, pa se podela poslova čini kao najbolji način za postizanje harmonije u kući. Znojenje odlaže proces starenja, dok fizička aktivnost zaustavlja upale, srčane i bolesti krvnih sudova.
Zato,muski na ribanje!:super::super:

Bas mi idu na zivce ta kvazi istrazivanja i nespretno koriscenje odredjenih termina..:roll: ..depresija je bolest koja se se leci odredjenim lekovima...navedene aktivnosti mogu da budu pojedincu od znacaja tek kad terapija ima efekta, vide se pozitivni pomaci, bolest je pod kontrolom...
Te aktivnosti pomazu kad je neko neraspolozen..itd. sto nije isto sto i depresija...:rtfm:

Depresivnoj osobi nije ni do cega a kamoli do spremanja, seksa i ostalih aktivnosti.....

Postoji vise vrsta depresije (milion svakako ne :p) ali se one lece lekovima i psihoterapijom..sem kad je sezonska depresija u pitanju...tu pomazu fizicka aktivnost itd....kraca neraspolozenja, tuga, bezvoljnost se ne ubrajaju u depresiju...koje depresije se ne lece lekovima? bas me zanima...posto ovo nije tema o depresiji a ja sam se samo nadovezela, mozes baciti neki info na temu o depri....

Da bi mogli da odrede diagnozu depresija, opisano stanje (link) treba da traje vise od 14 dana, konstantno (u pocetku su moguca variranja - ujutru je obicno najteze)...mada bolest moze i pre da se otkrije, zavisi od pojedinca, njegovih problema, rezultata pretrage...

Zabrinjavajuce je da osoba ne izlazi 5 dana iz kuce a kamoli 14...ksalol je koliko znam za smirenje ne leci depresiju..a pojedinac ne moze sebi sam da odredi diagnozu i kljuka lekove na svoju ruku, vec treba da se obrati lekaru...

Da bi mogli da odrede diagnozu depresija, opisano stanje (link) treba da traje vise od 14 dana, konstantno (u pocetku su moguca variranja - ujutru je obicno najteze)...mada bolest moze i pre da se otkrije, zavisi od pojedinca, njegovih problema, rezultata pretrage...

Zabrinjavajuce je da osoba ne izlazi 5 dana iz kuce a kamoli 14...ksalol je koliko znam za smirenje ne leci depresiju..a pojedinac ne moze sebi sam da odredi diagnozu i kljuka lekove na svoju ruku, vec treba da se obrati lekaru...
Opisano stanje je kako si sama rekla jako teško dijagnostikovati, zato i postoji milion načina da se tumači. Jao, izvini nije milion. Baš sam glupa.

Ksalol je za depresiju koliko znam, anksioznost i sl. kako kome odgovara nije svaki slučaj isti niti je svaka depresija za tešku dijagnozu niti je svaka došla sama bez propratnih dijagnoza niti je sve crno belo pa može da se leči ribanjem ILI LEKOVIMA.

I koji kuvaju i drže mikser (upaljen :mrgreen: ) i muškarci koji usisivaju i sve to. Skroz su seksi. I kućni rad opušta. Možda ne leči depresiju, ali nadrk "jesam shvatila ali se pravim" stav neće je izlečiti takođe.

I koji kuvaju i drže mikser (upaljen :mrgreen: ) i muškarci koji usisivaju i sve to. Skroz su seksi. I kućni rad opušta. Možda ne leči depresiju, ali nadrk "jesam shvatila ali se pravim" stav neće je izlečiti takođe.

Nece je izleciti ni ruzicasti (shvatila sam ali se pravim) stav...sve je lepo, divno, bajno...:mrgreen: nego manimo se depresije...idem da cistim i sprememam, kako ne bih ne daj Boze zaglavila u istoj....gensku sklonost ka depresiji, stecene osobine, zivotne okolnosti koje uticu na nju, sprecice ribanje prasine uverena sam...:p

Muškarci koji ribaju kuću su seksi
Muškarci koji pomažu po kući privlačniji su nežnijem polu od onih koji samo privuku stolicu trpezi i očekuju spreman ručak. Prema naučnim istraživanjima, samo 20 minuta ribanja kuće dovoljno da se izborimo protiv depresije, pa se podela poslova čini kao najbolji način za postizanje harmonije u kući. Znojenje odlaže proces starenja, dok fizička aktivnost zaustavlja upale, srčane i bolesti krvnih sudova.
Zato,muski na ribanje!:super::super:

Sa srecom srce , nadji takvog papucica i uskoumnog koji ce da riba i cisti po kuci dok se ti mandas samo da bi dobio pic*ku...

nemam druga posla nego cu da kuvam ruckove i ribam i usisavam kucu, a zena da me posmatra i da mi kao nesto pomaze,to samo budale koje zena ujashe i koji dopustaju to sebi cine.... mnogo vi mislite da ste na zapadu, nije vam ovo amerika i evropa ovo je balkan,da se razumemo u startu.Ovde musko ebe,placa pice,vodi glavnu rec i za sve se pita, uvek bilo i bice.

Musko glava porodice , njegova zadnja , kraj price .... nema sta da diskutujemo.

Sa srecom srce , nadji takvog papucica i uskoumnog koji ce da riba i cisti po kuci dok se ti mandas samo da bi dobio pic*ku...

nemam druga posla nego cu da kuvam ruckove i ribam i usisavam kucu, a zena da me posmatra i da mi kao nesto pomaze,to samo budale koje zena ujashe i koji dopustaju to sebi cine.... mnogo vi mislite da ste na zapadu, nije vam ovo amerika i evropa ovo je balkan,da se razumemo u startu.Ovde musko ebe,placa pice,vodi glavnu rec i za sve se pita, uvek bilo i bice.

Musko glava porodice , njegova zadnja , kraj price .... nema sta da diskutujemo.

Ma nije ti ni na balkanu više tako, a ni na zapadu onako kako misliš da je.
Međusobno se pomažete, ako ti žena služi kao rob onda je ne zaslužuješ niti ti treba.
Pošto živim sam navikao sam na sve kućne poslove, baš ih i ne volim (osim kuvanja) ali kad se mora...

Back