- Poruka
- 42.551
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha znaci tvoj srecnik nema tih problemaOva tema je muškarcima 50+ samicma
Aha znaci tvoj srecnik nema tih problema
Dok ga ne nades obesenog o drvoNema
Troje odrasle djece + dobra i mudra supruga
![]()
ili ces jednog dana samo naci pismo, ili ce ti rec ja odlazim ,samo nemoj posle meni da dolazis
ili ces jednog dana samo naci pismo, ili ce ti rec ja odlazim ,samo nemoj posle meni da dolazis
ne ali to tako ide ,mislim nije da ti to želim ,vazno je da se ne upoznamo haha..jer obično na mene se kace nevoljeMa nemoj? Ti si tako odradio ili?
Muka me uhvati kada vidim muškarca 50+ da se nije nikada oženio , nema ženu i živi sam. Toliko mi je to tužno. Kako se vama to čini?
isto ko kad vidim zenu 50+ a sama..tuzno, muka i gorchina..Muka me uhvati kada vidim muškarca 50+ da se nije nikada oženio , nema ženu i živi sam. Toliko mi je to tužno. Kako se vama to čini?
U grudima teskoba stisceisto ko kad vidim zenu 50+ a sama..tuzno, muka i gorchina..
Mozda i nije ali postoji nesto sto se zove sudbina ili tako nešto možda je pokušao sve da resi svoj statusCini se kao njegov izbor.
Sta ja imam s tim?
Sami biramo svoj put.
Nisam osoba koja ume da podeli savet.Mozda i nije ali postoji nesto sto se zove sudbina ili tako nešto možda je pokušao sve da resi svoj status
Jeziv komentarDok ga ne nades obesenog o drvo
ne sledim nicija upustva delujem sam po sebi..Nisam osoba koja ume da podeli savet.
Sledi dalja uputstva svog “savetodavca”, dobro ti krenulo.
moguceJeziv komentar
JA IMAM 39 GODINA I ZENU OD 64 GODINAMuka me uhvati kada vidim muškarca 50+ da se nije nikada oženio , nema ženu i živi sam. Toliko mi je to tužno. Kako se vama to čini?