RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 42.513 juče u 15:12 - Muskarci 50+ #101 Plant: Koncentrišite se draga damo,.. grešite i u gramatiki,.. Kliknite za proširenje...
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 234.338 juče u 15:12 - Muskarci 50+ #102 RužnaKoLopov: Ova tema je muškarcima 50+ samicma Kliknite za proširenje... Aha znaci tvoj srecnik nema tih problema
RužnaKoLopov: Ova tema je muškarcima 50+ samicma Kliknite za proširenje... Aha znaci tvoj srecnik nema tih problema
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 42.513 juče u 15:16 - Muskarci 50+ #103 Џорџи: Aha znaci tvoj srecnik nema tih problema Kliknite za proširenje... Nema Troje odrasle djece + dobra i mudra supruga
Џорџи: Aha znaci tvoj srecnik nema tih problema Kliknite za proširenje... Nema Troje odrasle djece + dobra i mudra supruga
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 234.338 juče u 15:21 - Muskarci 50+ #104 Zaxaxaxa ja te ne bih trpeo ni1 post
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 42.513 juče u 15:41 - Muskarci 50+ #105 Џорџи: Zaxaxaxa ja te ne bih trpeo ni1 post Kliknite za proširenje... A valaj ni ja tebe
J javorko12 Zainteresovan član Poruka 152 danas u 07:43 - Muskarci 50+ #106 RužnaKoLopov: Nema Troje odrasle djece + dobra i mudra supruga Kliknite za proširenje... Dok ga ne nades obesenog o drvo
RužnaKoLopov: Nema Troje odrasle djece + dobra i mudra supruga Kliknite za proširenje... Dok ga ne nades obesenog o drvo
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 42.513 danas u 10:17 - Muskarci 50+ #107 javorko12: Dok ga ne nades obesenog o drvo Kliknite za proširenje...
J javorko12 Zainteresovan član Poruka 152 danas u 10:26 - Muskarci 50+ #108 RužnaKoLopov: Kliknite za proširenje... ili ces jednog dana samo naci pismo, ili ce ti rec ja odlazim ,samo nemoj posle meni da dolazis
RužnaKoLopov: Kliknite za proširenje... ili ces jednog dana samo naci pismo, ili ce ti rec ja odlazim ,samo nemoj posle meni da dolazis
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 42.513 danas u 10:39 - Muskarci 50+ #109 javorko12: ili ces jednog dana samo naci pismo, ili ce ti rec ja odlazim ,samo nemoj posle meni da dolazis Kliknite za proširenje... Ma nemoj? Ti si tako odradio ili?
javorko12: ili ces jednog dana samo naci pismo, ili ce ti rec ja odlazim ,samo nemoj posle meni da dolazis Kliknite za proširenje... Ma nemoj? Ti si tako odradio ili?
J javorko12 Zainteresovan član Poruka 152 danas u 10:57 - Muskarci 50+ #110 RužnaKoLopov: Ma nemoj? Ti si tako odradio ili? Kliknite za proširenje... ne ali to tako ide ,mislim nije da ti to želim ,vazno je da se ne upoznamo haha..jer obično na mene se kace nevolje
RužnaKoLopov: Ma nemoj? Ti si tako odradio ili? Kliknite za proširenje... ne ali to tako ide ,mislim nije da ti to želim ,vazno je da se ne upoznamo haha..jer obično na mene se kace nevolje
bird again Buduća legenda Poruka 28.054 danas u 11:02 - Muskarci 50+ #111 JustSimple: Muka me uhvati kada vidim muškarca 50+ da se nije nikada oženio , nema ženu i živi sam. Toliko mi je to tužno. Kako se vama to čini? Kliknite za proširenje... Cini se kao njegov izbor. Sta ja imam s tim? Sami biramo svoj put.
JustSimple: Muka me uhvati kada vidim muškarca 50+ da se nije nikada oženio , nema ženu i živi sam. Toliko mi je to tužno. Kako se vama to čini? Kliknite za proširenje... Cini se kao njegov izbor. Sta ja imam s tim? Sami biramo svoj put.