Zdravo svima !
Pokušaću da iznesem što sažetiju priču.Volela bih da čujem vaše mišljenje,jer ne znam o čemu se radi.I šta je tu po sredi.
Tokom leta je dolazio na posao jedan mlad čovek u moju firmu.Nisam tome pridavala neki značaj,prvo-tad sam bila zauzeta,u vezi,drugo,nije ostavio neki utisak na mene kao neki fatalni muškarac.
On se pojavljivao češće,ja sam bila čak i nezainteresovana,jednom sam samo obratila pažnju gde će da sedne

ako sedne preko puta mene,može da me vidi ili gleda .I tako i bi.I opet je on tako s vremena na vreme dolazio kao nešto bez veze.
Jednom ga srećem kod vulkanizera,ja izlazim kolima i gledam da se uključim u saobraćaj,on se od jednosm stvori tu 3 metra ispred mene,stao i gleda me.
Opet je posle nekog vremena usledilo da se on pojavljuje kod nas u firmi,koliko sam upućena oj je sa mojim poslodavcem prijatelj,ne toliko blizak,ali otkud znam,valjda su dobri.Očigledno.
Sledeći put opet dolazi,sad sa nekim mladim čovekom,sede i zezaju se,smeju se glasno....onda ga srećem tačno u 16 h kad ja izlazim sa posla,i to se ponavlja.
U slučajnost baš ne verujem
Pričam ja drugarici šta ima novo,da sam primetila da on dolazi i da ga vidjam sve nešto kao u prolazu,kao slučajno.
Pitam drugaricu jednu koja je živela u tom kraji i koja ga zna iz vidjenja,kaže da je slobodan,da je trebao da se ženi ne znam kad,ali da je to sve propalo.Koleginica mi reče da je njegova LK bila mesec dana kod nas na stolu,ja nisam primetila
On se bavi odredjenom vrstom delatnosti,ja nabavim njegov broj telefona i pošaljem mu poruku danas ovog tipa:
Dobar dan,dobila sam vaš broj od tog i tog iz tog mesta;imam problem vezan za te i te radove koje vi izvodite(persirala sam mu)

drugi problem je da su dolazila dva majstora koja nisu to uradila kako treba,da li vi znate i možete to da mi popravite ?i predstavim mu se ovde ta i ta iz tog mesta. Nije mi odgovorio na poruku.
Šta se tu dešava ? o čemu se radi ? pri tom da napomenem da u opšte nije klinac.
Inače deluje kao da je stidljiv ili smotan,po malo čudno.
Jednom prilikom smo se sreli u našaj firmi,on je tog momenta delovao zbunjeno,ja mu lepo kažem zdraaavoo

on me iskulira

a koji djavo onda prolazi u isto vreme kad ja izlazim ? kakve su to fore ? Ili je to neka navlakuša da ga ja jurim,ja treba da budem Duško Dugouško pa ćemo da se igramo štapa i kanapa ,a on je Pera Detlić?
Ne znam u opšte o čemu se radi,mada mi nekako liči da je neka navlakuša da bih ga ja jurila-što mi je totalno bez veze.
Šta vi mislite o čemu je u ovoj priči reč?