Muskarac u znaku jarca

Procitala sam, pa sam procitala jos jednom... pa sam resila da odgovore istampam i odnesem ih kuci da bi ih procitala i mislila sam da nista ne odgovorim dok to ne uradim, ali moram da kazem HVALA, prvo zato sto bi to bilo pristojno, drugo - zato sto to iskreno zelim, jer si mi pomogao, pokazao si mi i drugu stranu i naucio me necemu :wink:
Eh vi jarcevi... Definitivno vam se ne moze odoleti. Da kojim slucajem 2.4. nije bio tvoj dan odgovorio bi samo hm... ili tako nesto a sve ostalo sto si sada rekao, normalnim ljudskim jezikom ostalo bi da se podrazumeva
:lol:
Kako se slazes sa ljudima koji su u bikovi u horoskopu?
(ja sam bik/rak)

Moj ujak i ujna su jarac i bik u horoskopu.
Kazu da se ta dva znaka ne slazu dobro, kao i ostali zemljani znakovi medju sobom.
ALI, ETO, ONI SU U BRAKU BAR 30 GODINA...
Funkcionisu krajnje ozbiljno na relaciji dom, porodica, deca, i bas su ono pravi ozbiljni roditelji, domacini i sve po p.s-u.

Njima je zabava okupljanje uz ruckove, vecere, i igranje remija, takodje i setnje po prirodi, putovanja, razgledanje znamenitosti i kulturna desavanja.

Imaju dvoje dece, sestra je devica, a brat lav(e on malo ispada iz cele konstrukcije, ali dobro...)

Hocu da kazem, da eto, moze da bude ozbiljno, ako se shvati ozbiljno.
Ah, mudre reci sad sam izgovorila...

Mislim, to sve meni ne izgleda bas nimalo zabavno, posto sam ja dupli strelac, a verovatno ni njima nisu zanimljive moje akcije.
JER, DODALA BIH SLICAN SE SLICNOM RADUJE !

Zasto mislis da za jarca treba mnogo...ne treba im *nam* mnogo , ali ako nam ne date to malo onda mozes da racunas na to da ce postayi kao Elvis Prisli , Dzim Morison ili eventualno pisac knige o dzungli i pisma oca sinu Rajdard Kipling ili Val Kilmer , *dva poslednja rodjena na isti dan kad i ja 30.12.* svi su oni zbog vas sto ih niste osvojili se bacili u umetnost i postigli ogroman uspeh...A da im je neka zena dala ono sto treba da im da `Love two times baby,love me twice today` Dz.M. oni bi se usrecili i bili vrlo srecni anonimusi umesto ekstremno popularne zvezde...I zadovoljili bi SVOJU JEDNU ZENU tako da bi spoznala zasto je dosla na ovaj svet...

Ah pardon zaboravio sam da pomenem i Dzamirokvaja koji je takodje rodjen 30.12....Poslusaj njegovu muziku ako nemozes Doors-e da slushas...bice ti jasan jarac...on nemoze biti nezainteresovan za horoskop jer je inteligentan i zna koliko je horoskop bitan za ljudsku psihu...Zna da je to prastari sistem koji se odrzao do danasnjice...sto znaci da je funkcionalan...sto znaci da ce ga inteligentni jarac iskoristiti kao svoj instrumentarij... :arrow:

Ne sjakti sve sto je od zlata zarom,
ni sve lutalice nisu izgubljene,
nema susenja snaznom a starom,
mraz ne dostize duboke korene.
Iz pepela ce se vatra dici jaca,
iz senki ce nici svetlosne strune;
obnovice se ostrica skrsenog maca,
bice opet kralj onaj bez krune.
:arrow:

Pita majka Morisona Dzima: O moj sine od gustera kralju jesi li se uplasio sine jal od vina jal od droge ljute...Odgovara Morisone Dzimi : Ja se nisam nikad prepanuo ni od vina ni od droge ljute, vec sam sve po redu tamanio.

Ljudi poput njih su morali obracati paznje na svoj horoskop i karakterne osobine svoga znaka tako da to isplivava iz njihovih dela namerno ili podsvesno...A covek koji je jarac u horoskopu je dodatno potprashen i zagolicana mu je masta pojavljivanjem satane kao antiteze bogu u obliku jarca...ili Sotira...kao seks simbola...Ljudi koji su popularni i to ekstremno popularni kao Elvis Prisli *njegovi asocijativni pokreti karlicom* su to koristili...Njega slusajte ako vas zanima jarac...I ja se ugledam na njih...Ali znajte da su se i oni ugledali na nekoga tako da ako kradete onda kradete od lopova...ustvari bolje shvatite da je to LJUDSKA KULTURA I CIVILIZACIJA koja se razvijala hiljadama godina i sistemom eliminacija dosla do zakljucaka sta je dobro za opstanak ljudske vrste a sta lose i kako to dobro raditi, a daleko od toga da blokira lose vec ga i podrzava jer to su normalni oblici postojanja covekovog i ubiti zlo u coveku znacilo bi ubiti i samoga coveka...jing i jang to obnjasnjava...

vola_verunt:
msch81:
Pita majka Morisona Dzima: O moj sine od gustera kralju jesi li se uplasio sine jal od vina jal od droge ljute...Odgovara Morisone Dzimi : Ja se nisam nikad prepanuo ni od vina ni od droge ljute, vec sam sve po redu tamanio.
sorry sto ti kvarim koncepciju i uzitak ali Morison je rodjen 8.decembra 1943. sto ce reci u znaku Strelca :arrow: :roll:

ok moja greska onda...ako te ne mrzi proveri za ove ostale sta su u hor... da ne ispadnem lazov...stvarno sam mislio za Dzimija da je jarac u hor...

Back