"The desert imposes its own rhythms," Stilgar said. "We welcomed him, called him our Mahdi, our Muad'dib, and gave him his secret name. Base of the Pillar: Usul."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jeli bre? ja se taman napalila da se jos nesto pise o jarcu sto ne znam a vas dvoje udarili po poljupcima i dopisivanjumsch81:hvala takodje![]()

sorry sto ti kvarim koncepciju i uzitak ali Morison je rodjen 8.decembra 1943. sto ce reci u znaku Strelcamsch81:Pita majka Morisona Dzima: O moj sine od gustera kralju jesi li se uplasio sine jal od vina jal od droge ljute...Odgovara Morisone Dzimi : Ja se nisam nikad prepanuo ni od vina ni od droge ljute, vec sam sve po redu tamanio.
vola_verunt:sorry sto ti kvarim koncepciju i uzitak ali Morison je rodjen 8.decembra 1943. sto ce reci u znaku Strelcamsch81:Pita majka Morisona Dzima: O moj sine od gustera kralju jesi li se uplasio sine jal od vina jal od droge ljute...Odgovara Morisone Dzimi : Ja se nisam nikad prepanuo ni od vina ni od droge ljute, vec sam sve po redu tamanio.![]()
![]()

Hah, pa nisu valjda svi isti...?etotako:prvo je važno da ne budeš posesivna jer oni jako, jako vole svoju slobodu
2. jako je ljut
ćutim dve nedelje... to je otprilike bilo vreme potrebno njemu da izduva ...10-14 dana
u tom periodu ne vredi da ga zovem
izjave kao što su "da se nikada više nisi pojavila" ne shvatiti ozbiljno
![]()