Muskarac u znaku jarca

Ja sam sa jarcevima, tj. jarcem imala cudnu situaciju. Po svim mogucim sajtovima sam citala da su oni za ozbiljne veze, verni, ko zna sta. I nabasam ti ja tako na jednog jarca (a inace sam i sama jarica hehe) i krene tu muvanje, naravno od pocetka je on gospodin, ljubi ruke i sve ostalo. Uzmem mu ja i broj tako, pisem ja njemu odgovori, pricamo sve super, ali nikako on prvi da se javi. Uz to ga svaki dan vidjala, smejem mu se, smeje se on meni, pogledi ovo ono... Tri puta zbog njega kao slucajno dolazila gde izlazi da mu budem blizu, on se okolo salio i pricao da je on moj, da smo mi zajedno. Procvetala sam :) I tako ti ja skupim hrabrosti i pozovem ga na pice, kad on ni tri ni cetiri nego me pita: Sta cu ti ja u zivotu? Ja se zbunila, smuljam neku pricicu a on fino rece mi da nije za neke dugacke veze i da ne zeli da me povredi jer sam mu okej lik. Zahvalim se ja na iskrenosti naravno jer to mnogo cenim ali evo ne ide mi u glavu, delovali smo kao super par, ista interesovanja, sve. Mada sam ja njega gledala kao Boga jer je stvarno cudo prirode. Sad, da li se sam ja pogresila u necemu, ili on stvarno nije za vezu meni ne ide u glavu. Ali i sad zadrhtim kad prodje pored mene, bice moj, ne odustajem ja haha :)

Sve oni znaju najbolje, jos ste vi mladi i zeleni-stil,
oblace se kao da su na nekoj zajebanoj poziciji, sto nekad i jesu,
ali uglavnom su u rangu nastavnika na odredjeno vreme u osnovnoj skoli,
Kada te izvedem prvi put ja placam pice, sledeci put po pola, a sledeci ti...
Ma cak i kad se udvarju i placaju, nekako ti bude neprijatno...
I zaista vole bradu... U sustini ih postujem, mogu da naucim nesto od njih...

Sve oni znaju najbolje, jos ste vi mladi i zeleni-stil,
oblace se kao da su na nekoj zajebanoj poziciji, sto nekad i jesu,
ali uglavnom su u rangu nastavnika na odredjeno vreme u osnovnoj skoli,
Kada te izvedem prvi put ja placam pice, sledeci put po pola, a sledeci ti...
Ma cak i kad se udvarju i placaju, nekako ti bude neprijatno...
I zaista vole bradu... U sustini ih postujem, mogu da naucim nesto od njih...
Hahahahaha to da znamo sve,to stoji. Ja volim kad mi neko kaze nesto da uradim i da mi se ne petlja na nacin na koji cu ja to da uradim. Ako neko pocne da se mesa u to ja poludim.
Hahahah e sad nam se usra u zivot. :D Ne znam,ne bih mogao da budem slepac ili da radim neki bedan posao,ali bih se zadovoljio sa poslom sefa nekog dela fabrike,racunovodje,bankara,nesto gde se pristojno zaradi.
Platim pice,ali ne volim kad neko to usvoji kao da sam ja obavezan uvek da platim pice. Msm sta sam ja tebi? Sponzor? Hocu i ja nekada da popijem pice na tvoj racun.

Moze naravno, kad je neki povod moj rodjendan, prva plata, povisica, lutrija, unapredjenje, dobar dil, diploma, prinova i sl... xD
Inace jednostavno muskarac zeni treba da placa pice osim kad je nesto ona postigla...
(to je jednostavno kavaljerstvo, ali to se ne odnosi na sve,
npr. poklone, cak to zene cesce rade...)

Poslednja izmena:
Nisi u pravu. :D Ja sam u principu jednostavan covek.

1. Nemoj me vredjati,budi korektan prema meni
2. Pusti me da radim sta mislim da je najbolje i ne mesaj se u moje stvari
3. Ne ocekuj da ti uvek sve placam
4. Postuj me i voli onakvog kakav sam
5. Sta ti smeta reci direktno,a i ja cu isto tako tebi

I sve ces imati,imaces prijatelja i coveka za sva vremena. I u dobru i u zlu,i bogatstvu i siromastvu.

I sve ces imati,imaces prijatelja i coveka za sva vremena. I u dobru i u zlu,i bogatstvu i siromastvu.

ja bih na ovo dodao josh samo jednu stvar.
Nemoj nikada,ali nikada da me izdash.
To ne oprashtam,a znam da budem surov kao ruska zima.

Добри људи, вредни, радни, помало строги, мужевни, умеју са парама, идеални за жене, принц на белом коњу.
Мислим да астролози намерно говоре лоше о овом знаку чисто да сакрију ту савршену природу рогоње. :kafa:

Dobro,to se podrazumeva. :D Isto mrzim lazove,slazi me za sitnicu i odmah si pao u mojim ocima.
Ako si spreman da slazes za nesto sitno,kako ja sutra tebi mogu da verujem bilo sta? Ko mi garantuje da me opet ne lazes i ne farbas.
Jako,ali jako retko slazem. Jednom,dva puta u godini,uvek kazem istinu pa kud puklo da puklo.

Добри људи, вредни, радни, помало строги, мужевни, умеју са парама, идеални за жене, принц на белом коњу.
Мислим да астролози намерно говоре лоше о овом знаку чисто да сакрију ту савршену природу рогоње. :kafa:

Jedina nam je "mana" sto volimo da smo sefovi/gospodari,da nas svi slusaju i postuju nase slovo. Mada i ovo ako neko istrpi,sigurno mu se duplo vise vraca.

Код мене је случај да у неким моментима мрзим све, поготово кад ме нешто убедачи, кад ми нешто неће, па онда кренем да силим и зезнем нешто. И онда се шћућурим у једно ћоше, намрштим се и мрзим све око себе, чак и ћоше мрзим што је ћоше.

Jedina nam je "mana" sto volimo da smo sefovi/gospodari,da nas svi slusaju i postuju nase slovo. Mada i ovo ako neko istrpi,sigurno mu se duplo vise vraca.

Е то јест, поготово са женама. Има да буде по мом, па макар црко.
А то је најгоре са женама јарчевима такорећи са козама, пошто и оне тако хоће да буду главне.

- - - - - - - - - -

Jeste,ali i vredno radimo,da bi stigli dotle.
"Sa neba mi nikada nishta nije palo,
Pa ne mogu da se bunim da sam dobijao malo!"

Што се тога тиче, код мене се дешава да нешто падне с небеса :lol:

deshava se svima. :lol:

Па добро, него јарећи мото је обично: нема леба без мотике и без муке нема науке тј. од рада се живи што би мој отац, исто јарац, рекао кад кренемо да водимо расправе о мом раду прецизније нераду :lol:
А он ако ишта воли у животу то је рад, само рад и рад, брат повукао на њега, ја сам више окренут филозофирању, истраживању, писању, маштању.

Код мене је случај да у неким моментима мрзим све, поготово кад ме нешто убедачи, кад ми нешто неће, па онда кренем да силим и зезнем нешто. И онда се шћућурим у једно ћоше, намрштим се и мрзим све око себе, чак и ћоше мрзим што је ћоше.

Isto,s time sto ja ne silim nista. :D

Jeste,ali i vredno radimo,da bi stigli dotle.
"Sa neba mi nikada nishta nije palo,
Pa ne mogu da se bunim da sam dobijao malo!"

Pa dobro,vise sam msilio na neke situacije gde treba da pomognem nesto nekom ili u musko zenskim odnosima,obozavam da budem sef,a ako nesto nije po mom planu ja posizim. :D
Е то јест, поготово са женама. Има да буде по мом, па макар црко.
А то је најгоре са женама јарчевима такорећи са козама, пошто и оне тако хоће да буду главне.

- - - - - - - - - -

Што се тога тиче, код мене се дешава да нешто падне с небеса :lol:

Ja ne volim zemljane znake. Msm mogu sa njima lako,ali mi nije zanimljivo,treba mi neko ko je veseliji. :D

Па добро, него јарећи мото је обично: нема леба без мотике и без муке нема науке тј. од рада се живи што би мој отац, исто јарац, рекао кад кренемо да водимо расправе о мом раду прецизније нераду :lol:
А он ако ишта воли у животу то је рад, само рад и рад, брат повукао на њега, ја сам више окренут филозофирању, истраживању, писању, маштању.

Ni ja nesto ne volim preterano rad. Vise volim da mozgam,da resavam neke probleme. Ako nemam nijedan,ja cu ga izmisliti i onda resavati. :D
Uvek sam navikao na neke prepreke,probleme,brige,neobicno mi kad nema niceg. :D
Но, мене занима, колеге рогоње, имати ли и ви проблема са коленима, костима, кичмом, зубима, поготово са коленима? Ево сад седим пискарам, а колена ме убише.

Kolena,kosti,kicma su ok. Zube imam sve zdrave,ali mi se desava ponekad da imam problem sa desnima i ne izniklim 8cama,mada sam ja mlad.
Mozda mi kasnije ovo dodje.

Isto,s time sto ja ne silim nista. :D

Код мене Марс у Јарцу, кажу да зато мало бесним и покушавам на силу, повучем на Овна. Иначе имам слабије живце, могу да трпим неко време, али ако пукне, онда пуца око мене све живо, било да си ми брат, сестра или непознаник. Срећом, свестан сам тога и тежим смирењу, игнорисању што ми баш прија. Као мали био сам велика ложара и све схватао озбиљно, неко ми нешто опсује, лоше каже, хоћу да га убијем :lol:

Ja ne volim zemljane znake. Msm mogu sa njima lako,ali mi nije zanimljivo,treba mi neko ko je veseliji. :D

Код мене зависи, ако са особом могу да се разумем, онда ми није ништа битно, а са козама могу добро да се разумем јер смо слични, можемо цео дан да причамо све и свашта.

Ni ja nesto ne volim preterano rad. Vise volim da mozgam,da resavam neke probleme. Ako nemam nijedan,ja cu ga izmisliti i onda resavati. :D
Uvek sam navikao na neke prepreke,probleme,brige,neobicno mi kad nema niceg. :D

Мени искрено рад и прија, смирује ме, али не волим кад ме неко тера као да сам магарац. Ћале тако знао кад сам био клинац, пубертетлија, буди ме ране зоре да нешто радим, још он то: Ајде одмах, устај, нема чекања, имаш 5 минута да изађеш. А и ако радим, то волим у присутву других, да има друштва. Кад сам саам, онда се окренем неком истраживању, посматрању, размишљању. Некад се кајем што нисам уписао факултет везан за природу, за физику и астрономију, то ме увек привлачило, него ми математика лоше ишла, па побегао у друштвене науке.

Kolena,kosti,kicma su ok. Zube imam sve zdrave,ali mi se desava ponekad da imam problem sa desnima i ne izniklim 8cama,mada sam ja mlad.
Mozda mi kasnije ovo dodje.

Па и ја сам још млад, него баш зна да представља проблем.

Ma kakvi bre, teski smo sami sebi najvise. I volimo stalno da se dokazujemo u necemu :lol:

Primecuje li jos neko da smo kontradiktorni, ili sam ja to samo umislio z:hm:

ja bih na ovo dodao josh samo jednu stvar.
Nemoj nikada,ali nikada da me izdash.

E to jes.

Znam da je tema ''Muškarac u znaku jarca'', ali ja se u toliko vaših postova pronađoh, indeed. :lol:

slichan se slichnom raduje! :zag:
kao shto reche aristokrata, sa "kozama" se fantastichno slazhem, bez obzira na recimo razliku u godinama i slichno...
mogu s njima dva debela dana da pricham i da mi ne dosadi...(dobro,mozhda ne bash toliko,al ajd...:lol:)
shto se Grofa Vendete i njegovog pitanja tiche,o kontradiktornosti,
ja nisam a za druge ne znam...mozhda bi mogao to malo da pojasnish tu tvoju kontradiktornost...:think:

Back