SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
Opet ista tema!!!
Imate temu o Jarcevima!!!
Imate temu o Jarcevima!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I tako ti ja skupim hrabrosti i pozovem ga na pice, kad on ni tri ni cetiri nego me pita: Sta cu ti ja u zivotu? Ja se zbunila, smuljam neku pricicu a on fino rece mi da nije za neke dugacke veze i da ne zeli da me povredi jer sam mu okej lik. Zahvalim se ja na iskrenosti naravno jer to mnogo cenim ali evo ne ide mi u glavu, delovali smo kao super par, ista interesovanja, sve. Mada sam ja njega gledala kao Boga jer je stvarno cudo prirode. Sad, da li se sam ja pogresila u necemu, ili on stvarno nije za vezu meni ne ide u glavu. Ali i sad zadrhtim kad prodje pored mene, bice moj, ne odustajem ja haha 
Hahahahaha to da znamo sve,to stoji. Ja volim kad mi neko kaze nesto da uradim i da mi se ne petlja na nacin na koji cu ja to da uradim. Ako neko pocne da se mesa u to ja poludim.Sve oni znaju najbolje, jos ste vi mladi i zeleni-stil,
oblace se kao da su na nekoj zajebanoj poziciji, sto nekad i jesu,
ali uglavnom su u rangu nastavnika na odredjeno vreme u osnovnoj skoli,
Kada te izvedem prvi put ja placam pice, sledeci put po pola, a sledeci ti...
Ma cak i kad se udvarju i placaju, nekako ti bude neprijatno...
I zaista vole bradu... U sustini ih postujem, mogu da naucim nesto od njih...

Nisi u pravu.Ja sam u principu jednostavan covek.
1. Nemoj me vredjati,budi korektan prema meni
2. Pusti me da radim sta mislim da je najbolje i ne mesaj se u moje stvari
3. Ne ocekuj da ti uvek sve placam
4. Postuj me i voli onakvog kakav sam
5. Sta ti smeta reci direktno,a i ja cu isto tako tebi
I sve ces imati,imaces prijatelja i coveka za sva vremena. I u dobru i u zlu,i bogatstvu i siromastvu.

Добри људи, вредни, радни, помало строги, мужевни, умеју са парама, идеални за жене, принц на белом коњу.
Мислим да астролози намерно говоре лоше о овом знаку чисто да сакрију ту савршену природу рогоње.![]()
Jedina nam je "mana" sto volimo da smo sefovi/gospodari,da nas svi slusaju i postuju nase slovo. Mada i ovo ako neko istrpi,sigurno mu se duplo vise vraca.
Jedina nam je "mana" sto volimo da smo sefovi/gospodari,da nas svi slusaju i postuju nase slovo. Mada i ovo ako neko istrpi,sigurno mu se duplo vise vraca.
Jeste,ali i vredno radimo,da bi stigli dotle.
"Sa neba mi nikada nishta nije palo,
Pa ne mogu da se bunim da sam dobijao malo!"

deshava se svima.![]()
Код мене је случај да у неким моментима мрзим све, поготово кад ме нешто убедачи, кад ми нешто неће, па онда кренем да силим и зезнем нешто. И онда се шћућурим у једно ћоше, намрштим се и мрзим све око себе, чак и ћоше мрзим што је ћоше.
Jeste,ali i vredno radimo,da bi stigli dotle.
"Sa neba mi nikada nishta nije palo,
Pa ne mogu da se bunim da sam dobijao malo!"
Е то јест, поготово са женама. Има да буде по мом, па макар црко.
А то је најгоре са женама јарчевима такорећи са козама, пошто и оне тако хоће да буду главне.
- - - - - - - - - -
Што се тога тиче, код мене се дешава да нешто падне с небеса![]()
Па добро, него јарећи мото је обично: нема леба без мотике и без муке нема науке тј. од рада се живи што би мој отац, исто јарац, рекао кад кренемо да водимо расправе о мом раду прецизније нераду![]()
А он ако ишта воли у животу то је рад, само рад и рад, брат повукао на њега, ја сам више окренут филозофирању, истраживању, писању, маштању.
Но, мене занима, колеге рогоње, имати ли и ви проблема са коленима, костима, кичмом, зубима, поготово са коленима? Ево сад седим пискарам, а колена ме убише.
Isto,s time sto ja ne silim nista.![]()
Ja ne volim zemljane znake. Msm mogu sa njima lako,ali mi nije zanimljivo,treba mi neko ko je veseliji.![]()
Ni ja nesto ne volim preterano rad. Vise volim da mozgam,da resavam neke probleme. Ako nemam nijedan,ja cu ga izmisliti i onda resavati.
Uvek sam navikao na neke prepreke,probleme,brige,neobicno mi kad nema niceg.![]()
Kolena,kosti,kicma su ok. Zube imam sve zdrave,ali mi se desava ponekad da imam problem sa desnima i ne izniklim 8cama,mada sam ja mlad.
Mozda mi kasnije ovo dodje.
Nisi u pravu.Ja sam u principu jednostavan covek.
1. Nemoj me vredjati,budi korektan prema meni
2. Pusti me da radim sta mislim da je najbolje i ne mesaj se u moje stvari
3. Ne ocekuj da ti uvek sve placam
4. Postuj me i voli onakvog kakav sam
5. Sta ti smeta reci direktno,a i ja cu isto tako tebi
I sve ces imati,imaces prijatelja i coveka za sva vremena. I u dobru i u zlu,i bogatstvu i siromastvu.

ja bih na ovo dodao josh samo jednu stvar.
Nemoj nikada,ali nikada da me izdash.

Znam da je tema ''Muškarac u znaku jarca'', ali ja se u toliko vaših postova pronađoh, indeed.![]()

)