siju i miju
Poznat
- Poruka
- 8.157
Da, ali i to što neki vole da okarakterišu druge po izgledu, govori nešto o njima.
na primer šta govori o njima ?
Ja nisam nikada govorila o nakitu koji muškarci nose,mislim kada sam u društvu sa poznanicima ili drugaricama,izjasnila sam se samo da ne volim zlato,tj da sam ravnodušna prema istom,ali nisam produbljivala temu...nekako se tako nametnulo,što je i bolje.
Što bi se reklo-držim jezik za zube

I sretala sam te ljude iz inostranstva sa dobrim automobilima i ponašala se normalno kao čovek,bez javnih osuda,bez podsmeha,bez prekog pogleda,nisam ni trčala njima u susret zato što žive preko i rintaju ko konji da bi ovde došli i širili se sa autom ok 10-tak hiljada e i sa zlatnim lancem ( da ne bude da generazizujem,ima i onih koji dodju bez zlatnog lanca

Ja forum doživljavam malo drugačije nego kada srećem ljude i sa njima razgovaram,ovde smo svi anonimni i ne treba da te vredja moje mišljenje,ako na primer ti nosiš zlatni lančić,jer se ja ne ponašam kao kreten,niti mislim da su to loši ljudi,samo mislim ono što sam i navela u uvodnom postu,a tu nema ljutnje