Muškarac sa zlatnim lancem

Da, ali i to što neki vole da okarakterišu druge po izgledu, govori nešto o njima.

na primer šta govori o njima ?

Ja nisam nikada govorila o nakitu koji muškarci nose,mislim kada sam u društvu sa poznanicima ili drugaricama,izjasnila sam se samo da ne volim zlato,tj da sam ravnodušna prema istom,ali nisam produbljivala temu...nekako se tako nametnulo,što je i bolje.

Što bi se reklo-držim jezik za zube :D prosto ne želim da uvredim nikoga,a moje je pravo šta ću da mislim.

I sretala sam te ljude iz inostranstva sa dobrim automobilima i ponašala se normalno kao čovek,bez javnih osuda,bez podsmeha,bez prekog pogleda,nisam ni trčala njima u susret zato što žive preko i rintaju ko konji da bi ovde došli i širili se sa autom ok 10-tak hiljada e i sa zlatnim lancem ( da ne bude da generazizujem,ima i onih koji dodju bez zlatnog lanca :D )

Ja forum doživljavam malo drugačije nego kada srećem ljude i sa njima razgovaram,ovde smo svi anonimni i ne treba da te vredja moje mišljenje,ako na primer ti nosiš zlatni lančić,jer se ja ne ponašam kao kreten,niti mislim da su to loši ljudi,samo mislim ono što sam i navela u uvodnom postu,a tu nema ljutnje :) nadam se.

na primer šta govori o njima ?

Ja nisam nikada govorila o nakitu koji muškarci nose,mislim kada sam u društvu sa poznanicima ili drugaricama,izjasnila sam se samo da ne volim zlato,tj da sam ravnodušna prema istom,ali nisam produbljivala temu...nekako se tako nametnulo,što je i bolje.

Što bi se reklo-držim jezik za zube :D prosto ne želim da uvredim nikoga,a moje je pravo šta ću da mislim.

I sretala sam te ljude iz inostranstva sa dobrim automobilima i ponašala se normalno kao čovek,bez javnih osuda,bez podsmeha,bez prekog pogleda,nisam ni trčala njima u susret zato što žive preko i rintaju ko konji da bi ovde došli i širili se sa autom ok 10-tak hiljada e i sa zlatnim lancem ( da ne bude da generazizujem,ima i onih koji dodju bez zlatnog lanca :D )

Ja forum doživljavam malo drugačije nego kada srećem ljude i sa njima razgovaram,ovde smo svi anonimni i ne treba da te vredja moje mišljenje,ako na primer ti nosiš zlatni lančić,jer se ja ne ponašam kao kreten,niti mislim da su to loši ljudi,samo mislim ono što sam i navela u uvodnom postu,a tu nema ljutnje :) nadam se.

A zar misliš da me vređa tvoje mišljenje?
Šta nije u redu u mojoj izjavi "to što neki vole da okarakterišu druge po izgledu, govori nešto o njima"?
Svaka ljudska manifestacija govori nešto o toj osobi.
Zašto si se ti prepoznala u mojoj izjavi?

Kada vidite nekog muškarca u srednjim godinama i nosi zlatan lanac oko vrata,onako malo deblji,šta prvo pomislite ? Kakav utisak ostavlja na vas ?

Da radi u Beč :per: Beču ?
da je to stvar ukusa ili neukusa?
da je zarobljen u nekom prošlom vremenu ,
da je i to dokaz ima se može se

ili možda nešto drugo što nisam navela.

Meni se ne dopada kada muškarac nosi nakit,pogotovo ne žuto zlato,ni narukvice ni lanci,sem burme i sata ( ako je oženjen)
Desi se da vidim da neko uz dobar stajling nosi neki srebni tanji lanac,ali to je baš retkost.

najbolje je da okači što veći zlatni krst na lanac, pa kada kreše žensku da joj krst lupa po čelu ((: ne bi li se opametila.
Zlato, kao zlato jeste zaostavština ranijih epoha, ko ima zlatne poluge ne kiti se zlatom kao n.g jelka
tako to ide..ne samo sa muškarcima,nego i ženama, doduše posebna grupa je ta ,,srednje godine" neki-e tada krenu sa tetovažama,neki-e sa botoksima, neki-e sa kabrioletima šta god..sve mu to dođe kao debeli zlatni lanac..lanac je čista metafora :lol:

A zar misliš da me vređa tvoje mišljenje?
Šta nije u redu u mojoj izjavi "to što neki vole da okarakterišu druge po izgledu, govori nešto o njima"?
Svaka ljudska manifestacija govori nešto o toj osobi.
Zašto si se ti prepoznala u mojoj izjavi?
1. Ne znam...možda.
2. Sve je u redu,nego mi nisi odgovorio na postavljeno pitanje .
3.Koja manifestacija :D
4. Pa zato što si hteo da kažeš :ti koja si okarakterisala one što nose zlato. da su seljaci sa nedostatkom ukusa,šta si u stvari ti? ili bolje rečeno ovako : to govori više o tebi :D
Imam prava da mislim,i pišem na forumu,kao što rekoh,u javnosti se ne izjašnjavam mnogo.

brad-pitt-glitters-in-gold-jewelry-jewelry-insider-male-celebrity-necklaces-l-ad75dd40ecd97abf.jpg

gif-newman-paul.jpg

1. Ne znam...možda.
2. Sve je u redu,nego mi nisi odgovorio na postavljeno pitanje .
4. Pa zato što si hteo da kažeš :ti koja si okarakterisala one što nose zlato. da su seljaci sa nedostatkom ukusa,šta si u stvari ti? ili bolje rečeno ovako : to govori više o tebi :D
Imam prava da mislim,i pišem na forumu,kao što rekoh,u javnosti se ne izjašnjavam mnogo.

Pa gajis predrasude o njima na osnovu yebbenog lanca...zlatnog lanca eej...

- - - - - - - - - -

Zene, smetaju joj deblji..:lol:

Ne znam šta nije jasno. Manifestacija "okarakterisati nekoga po izgledu". A šta to govori o onome ko to radi, to zavisi od toga koga je i kako okarakterisao.
4. Pa zato što si hteo da kažeš :ti koja si okarakterisala one što nose zlato. da su seljaci sa nedostatkom ukusa, šta si u stvari ti?
A jesi li ih tako okarakterisala? Ako si tako, onda generalizuješ, a sa druge strane baš i ne viđam seljake koji nose zlato. Evo idi na pijac pa vidi.
Ili nisi bukvalno mislila na seljake? Pa dobro, ali pretpostavljam da je izraz "seljaci" pežorativan. Ja na to gledam kao površno zaključivanje o nekome, samo na osnovu informacije da nosi zlato. Takođe mi je interesantno to što se ljudi razlikuju i nisu uniformisani i podređeni jednom kriterijumu. Recimo, kada vidim nekoga da nosi zlato, to može zadovoljavati moje estetske kriterijume, ali i ne mora. U svakom slučaju može da bide interesantno. Ja svako osećanje koje čovek ima kao manifestaciju u realnosti vidim kao bogatstvo ljudske prirode (ne ulazim sada u to da li je manifestacija preterana).

ili bolje rečeno ovako : to govori više o tebi :D
Svaka tvoja manifestacija govori nešto o tebi i to nema veze sa procenom da li je to dobro ili loše. Šta je dobro ili loše, ljudi će teško da se slože, jer svako ima svoj subjektivni doživljaj. Ali tebi je verovatno bitno da na mene ostaviš pozitivan utisak. :)

I naravno da imaš prava da misliš i pišeš na forumu u skladu sa pravilnikom foruma. Da se ja pitam (a ne pitam se), imala bi pravo da pišeš sve što misliš, a kome se ne sviđa ne mora da čita tvoje postove. Ili neka pokuđava da te ubeđuje u suprotno. Ili neka ti deli reputacije i pohvale. Moram li baš sve da kažem da neko ne bi pretpostavljao šta sam hteo da kažem? :D Jer čim je nešto nejasno, odmah se tu vidi zla namera. Da li tako ljudi projektuju sebe i svoj doživljaj u druge?
Tako ovom prilikom molim sve one koji čitaju ono što pišem, da ne nagađaju šta sam hteo da kažem, već neka pitaju. Naravno, neću uvek da odgovorim na to pitanje. :D

Poslednja izmena:
Nosim lanac kilo zlata oko vrata je običaj dečaka iz krimi miljea. Neki se kite a neki su praktični. Nikad ne znaš šta sledeći minut nosi, a kilo zlata je negde oko 33.000 evrića. Imaju ljudi neku paru da im se nađe pri ruci ako zatreba. :lol:

Помислим да је тежак џибер...

На мушкарцу могу да видим само добар сат, то је чак и пожељно, и једино од украса, ако је сат уопште украс.

Back