Muskarac sa druge strane zakona

potpisujem znači glavu dajem da bi od 10 žensaka barem 6 bile sa takvim...takvi su im zanimljiviji od onih da kažem "smirenih", "normalnih"...potpisujem...mazohizam, avantura, neizvesnost, neam pojma...
praksa iz reala mi ne da da drugačije mislim...a bogami i ovde se to videlo

potpisujem znači glavu dajem da bi od 10 žensaka barem 6 bile sa takvim...takvi su im zanimljiviji od onih da kažem "smirenih", "normalnih"...potpisujem...mazohizam, avantura, neizvesnost, neam pojma...

misliš, sve fino umotaju u priču o ljubavi koja će ga kao vratiti na pravi put?

Potpuno se slažem kolega :ok:. Inače samo bih još dodao svoje skromno mišljenje da veću budalaštinu žena sebi ne može priuštiti - dugačak je spisak razloga.

Ovo se može odnositi i na devojku. Ako je jaka ta ljubav, ja bih oženio tu devojku. Naravno, gledao bih da ako je ikako moguće ja nemam nikakve veze sa tim

Šta se može odnositi i na devojku? Da bude krimos, ubica, narko diler :think:... aj recimo i da može, ali koji iole normalan muškarac bi bio sa takvom, i u krajnjem slučaju koje su šanse da takav ženski probisvet poželi normalnog, dosadnog, običnog muškarca ...

Ovo se može odnositi i na devojku. Ako je jaka ta ljubav, ja bih oženio tu devojku. Naravno, gledao bih da ako je ikako moguće ja nemam nikakve veze sa tim

Šta se može odnositi i na devojku? Da bude krimos, ubica, narko diler :think:... aj recimo i da može, ali koji iole normalan muškarac bi bio sa takvom, i u krajnjem slučaju koje su šanse da takav ženski probisvet poželi normalnog, dosadnog, običnog muškarca ...

ajd sad...ko ima muda da yebe cerku nekog krimosa :lol:

Oni sa druge strane zakona su cesto i sa druge strane slobode :lol:
Razmislite i o tome kad prelazite na drugu stranu ulice :heart:

Nisam hteo da ulazim u "sitna crevca" ali ili je u pitanju taj slučaj, ili su negde na nepoznatoj lokaciji (u bekstvu), ili su na poznatoj lokaciji - ali onoj gde se ide na pomene i tako ... sve u svemu vrlo brzo prodju zadovoljstva i uživanja, a dodju dani kada su čaše meda sve redje, a čaši žuči sve češće ... ali svak je gospodar svoje sudbine :aha:

Nisam hteo da ulazim u "sitna crevca" ali ili je u pitanju taj slučaj, ili su negde na nepoznatoj lokaciji (u bekstvu), ili su na poznatoj lokaciji - ali onoj gde se ide na pomene i tako ... sve u svemu vrlo brzo prodju zadovoljstva i uživanja, a dodju dani kada su čaše meda sve redje, a čaši žuči sve češće ... ali svak je gospodar svoje sudbine :aha:

Najlakse je biti kriminalac.Za tako nesto svako nadje svoje mesto pod suncem.Ali,kao sto kazes,to je kratkog veka.Ebes sve to.

sada ce svi biti moralne gromade i reci JAA NEEE NEIKADAAA..naravno,e a sad malo iskreno i da se vratimo u realnost.ja licno-ne bih se udavala za takvog niti radjala decu,ne da mi se da kad on zaglavi u zatvoru nosim svo breme na svojim plecima,ali kao devojka,neko zezanje,uzivanje u tom nekom nazovi kremu drustva itd sto da ne..par putovanja,da se razumemo ako sam mlada atraktivna zasto da me drnda neki golja koji ce me voditi na klupu u parku kao mi se volimo..lepse se voli punog stomaka,zadovoljan ...naravno sad ce svi potegnuti ljubav iskrenu,emocije itd..na zalost u takvom smo cabru,da omladina gleda samo kako da se iscupa iz ovog blata u koje smo se uvalili i ne bira nacin da do toga dodje.
ovo je ipak sve samo teorija jer ja nisam devojka itd..ali mislim da sam donekle realna.ajd sad udrite moralne gromade

ja bih volela taj posten posao od kog cu se namlatiti para zaista.ja se od svoje humanosti hleba nisam najela,volim svoj posao i ispunjava me,ne bih zelela nista drugo raditi da se razumemo,ali npr,provedem sate i sate i sali,sastavljajuci nekoga sa ekipom,das sebe,vreme,zivce,mozda i zaplaces na kraju svega od nemoci itd,i onda dobijes 1000 dinara u dva dela...nemojte mi samo reci da je posao nagrada sama po sebi,jer to nece hraniti moje dete.ne kazem da trebamo zato svi da budemo lopovi ne nikako,ali nemojte mi te fore nije stvar u parama

pa sad
ovo je pitanje relativno
u Srbiji ako si skroz posten onda si budala
i ti znas za toliko hm? :think:

Sve je relativno...to isto znas, jel tako? :roll:

Prepoznajem kod tebe nesto sto sam kod mnogih primetio...prica "a neeee, ni slucajno, ne bih nikad nista sa kriminalcima...ovakvi su, onakvi..." a onda sa druge strane "ko je posten - taj je budala".

Nekako ne ide bas i ne pije vodu.

sada ce svi biti moralne gromade i reci JAA NEEE NEIKADAAA..naravno,e a sad malo iskreno i da se vratimo u realnost.ja licno-ne bih se udavala za takvog niti radjala decu,ne da mi se da kad on zaglavi u zatvoru nosim svo breme na svojim plecima,ali kao devojka,neko zezanje,uzivanje u tom nekom nazovi kremu drustva itd sto da ne..par putovanja,da se razumemo ako sam mlada atraktivna zasto da me drnda neki golja koji ce me voditi na klupu u parku kao mi se volimo..lepse se voli punog stomaka,zadovoljan ...naravno sad ce svi potegnuti ljubav iskrenu,emocije itd..na zalost u takvom smo cabru,da omladina gleda samo kako da se iscupa iz ovog blata u koje smo se uvalili i ne bira nacin da do toga dodje.
ovo je ipak sve samo teorija jer ja nisam devojka itd..ali mislim da sam donekle realna.ajd sad udrite moralne gromade

Ma ne radi se o moralisanju i "zauvečnim" ljubavima i šta ti ja znam kakvim srranjima (bar ne u mom slučaju), prosto znam dosta takvih slučajeva, nekih i iz najbližeg okruženja ... to je priča koja definitivno nema srećan kraj, a sad koliko je lako dozirati i uzeti samo ono što nam se svidja ne znam, mislim da je teško, ali ne kažem da je nemoguće i što reče Earring ako je lova u pitanju ne mora baš krimos da bude ...

Back