Muskarac RAK?

Znaju RAkovi da budu i posteni,posebno kada im se dirne suptilna njezno osjetljiva dusica,pa sam crko od sege kad sam vidio ovdje sta ovaj RAk za Elvisa kaze,u zadnjoj minuti ovog videa :D

ovo boldovano mi je poznato....:)
Mene kad neko odjavi, nema šanse da mi se povampiri ljubav...nikad se nismo smuvali jer je prestao da mi se dopada....
Završilo se tako što sam preko njega upoznala sadašnjeg muža:zcepanje:
Ti si beše Lavica?
Pokaži se u punom sjaju.....
attachment.php

Ali kao žena....ne kao vladar....to ide posle,kad je već uhvaćen.......;)
Puno ti hvala draga..........Jesam lavica i niko me toliko nije izludio cak ni jedna Riba jednom davno..........Bacila sam udicu,pa cu malo kulirati dok ne uhvati,sta mislis?Imala sam dugu vezu sa jednim ali brzo smo se smuvali.Ovaj je onaj tezi,vrlo zatvoren tip Raka sa djevicom u podznaku............

Puno ti hvala draga..........Jesam lavica i niko me toliko nije izludio cak ni jedna Riba jednom davno..........Bacila sam udicu,pa cu malo kulirati dok ne uhvati,sta mislis?Imala sam dugu vezu sa jednim ali brzo smo se smuvali.Ovaj je onaj tezi,vrlo zatvoren tip Raka sa djevicom u podznaku............
Najžeća kombinacija, samo za ljude sa konjskim živcima da ih vole :lol:

Rak Djevica jeste najzesca kombinacija za one koji vole subotom uveče da igraju domina :D i da prelistavaju svakojake enciklopedije o botanici,medicini i slicno:DAli razumijem da nekog i to uzbudjuje,posebno Ribice koje padaju u 7 polje takve karte.E sad moze tu biti i umiješan znak Lava,pa takav Rak Djevica može čak nekada i medju ljude da izadje,ono da se malo opusti.Ovaj John Kuzak snimio 1000 filmova ko da nije ni jedan,toliko je upečatljiv glumac i faca :D

e to je i onaj moj drug....
baci ti udicu, naoružaj se živcima (mada dobri živci važe za sve pecaroše ;), jer ne bi ni mogli to da rade :))
Imaj u vidu da je ta kombinacija dvostruko podozriva i sumnjičava
Ali Lav ume dobro da ubedi, možda najbolje od svih
Zato.....hrabro i strpljivo....:ok:

Satriani is a phenomenal guitar player. He is a master at incorporating a great, catchy melody and a groovy rhythm. You can feel the emotion through his leads.

'Đo':
The day Jimi Hendrix died, I can still remember it like it was yesterday. It was a beautiful day in suburban Long Island. I was 14 years old, I was on the Carle Place High School football team, and I was standing outside the gym, all suited up and ready to go onto the field for practice. Everything was right in the world.

Severni sedam Strelca na Hendrix-ovoj Veneri iliti sudbinski (duhovni) naslednik Hendrix-a na onostranim sferama (prvi album ''Not of this Earth'').

Jedna od najpoznatijih pesama je Big Bad Moon.

joe-satriani-big-bad-moon-maxi-1989_157261.jpg

Album ''Crystal Planet'' sadrži kompoziciju ''With Jupiter in Mind'' koja zauzima deveto mesto (Strelac), a vreme trajanja je ekvivalent sedmici iliti središtu Venere u Vagi. Može se zaključiti da je kompozicija posvećena Jimi Hendrix-u na podsvesnom (12) nivou. Album je izašao na Videlo tokom Sunca u Ribama (3. mart) :mrgreen: ,ali se proslavilo kada je Jupiter došao na Sedmi stepen, zajedno u konjukciji sa Venerom.

Poslednja izmena:
e to je i onaj moj drug....
baci ti udicu, naoružaj se živcima (mada dobri živci važe za sve pecaroše ;), jer ne bi ni mogli to da rade :))
Imaj u vidu da je ta kombinacija dvostruko podozriva i sumnjičava
Ali Lav ume dobro da ubedi, možda najbolje od svih
Zato.....hrabro i strpljivo....:ok:

Puno ti hvala draga Agatha...........Nisam vjerovala da ce mi se dopasti tip poput njega jer sa takvima bas nisam imala dodirnih tacaka.Kocka je pala.............Javljam rezultate...........Samo sto i ja slabo izlazim iz svog bedaka...........:aha:

Puno ti hvala draga Agatha...........Nisam vjerovala da ce mi se dopasti tip poput njega jer sa takvima bas nisam imala dodirnih tacaka.Kocka je pala.............Javljam rezultate...........Samo sto i ja slabo izlazim iz svog bedaka...........:aha:
Pa zato se i zove bedak....:(al svašta živ čovek može da prevaziđe....:)
nekad ni ne sanja koliku snagu u sebi ima...samo je poreban dobar podstrek....:heart:

Ima li neko iskustva, za kombinaciju zenski Lav i muski Rak? Kakav je to spoj? Nemojte samo reci, spoj nespojivog. :-)

Ni jedna sunčeva kombinacija nije nespojiva.
To se tek vidi kad se naprave uporedni horoskopi a planete koje su bitne su Mesec,Venera,Mars i Vladari
I njihovi aspekti naravno
Generalno važi pravilo da se susedni znaci nadopunjuju

Back