denis33
Primećen član
- Poruka
- 994
Znaju RAkovi da budu i posteni,posebno kada im se dirne suptilna njezno osjetljiva dusica,pa sam crko od sege kad sam vidio ovdje sta ovaj RAk za Elvisa kaze,u zadnjoj minuti ovog videa 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel on julski ili junski rak?
Tebi srećno takođe, šta si ti u horoskopu?
Puno ti hvala draga..........Jesam lavica i niko me toliko nije izludio cak ni jedna Riba jednom davno..........Bacila sam udicu,pa cu malo kulirati dok ne uhvati,sta mislis?Imala sam dugu vezu sa jednim ali brzo smo se smuvali.Ovaj je onaj tezi,vrlo zatvoren tip Raka sa djevicom u podznaku............ovo boldovano mi je poznato....
Mene kad neko odjavi, nema šanse da mi se povampiri ljubav...nikad se nismo smuvali jer je prestao da mi se dopada....
Završilo se tako što sam preko njega upoznala sadašnjeg muža
Ti si beše Lavica?
Pokaži se u punom sjaju.....![]()
Ali kao žena....ne kao vladar....to ide posle,kad je već uhvaćen.......![]()
Najžeća kombinacija, samo za ljude sa konjskim živcima da ih volePuno ti hvala draga..........Jesam lavica i niko me toliko nije izludio cak ni jedna Riba jednom davno..........Bacila sam udicu,pa cu malo kulirati dok ne uhvati,sta mislis?Imala sam dugu vezu sa jednim ali brzo smo se smuvali.Ovaj je onaj tezi,vrlo zatvoren tip Raka sa djevicom u podznaku............
e to je i onaj moj drug....Puno ti hvala draga..........Jesam lavica i niko me toliko nije izludio cak ni jedna Riba jednom davno..........Bacila sam udicu,pa cu malo kulirati dok ne uhvati,sta mislis?Imala sam dugu vezu sa jednim ali brzo smo se smuvali.Ovaj je onaj tezi,vrlo zatvoren tip Raka sa djevicom u podznaku............
Satriani is a phenomenal guitar player. He is a master at incorporating a great, catchy melody and a groovy rhythm. You can feel the emotion through his leads.
'Đo':The day Jimi Hendrix died, I can still remember it like it was yesterday. It was a beautiful day in suburban Long Island. I was 14 years old, I was on the Carle Place High School football team, and I was standing outside the gym, all suited up and ready to go onto the field for practice. Everything was right in the world.
e to je i onaj moj drug....
baci ti udicu, naoružaj se živcima (mada dobri živci važe za sve pecaroše, jer ne bi ni mogli to da rade
)
Imaj u vidu da je ta kombinacija dvostruko podozriva i sumnjičava
Ali Lav ume dobro da ubedi, možda najbolje od svih
Zato.....hrabro i strpljivo....![]()
Pa zato se i zove bedak....Puno ti hvala draga Agatha...........Nisam vjerovala da ce mi se dopasti tip poput njega jer sa takvima bas nisam imala dodirnih tacaka.Kocka je pala.............Javljam rezultate...........Samo sto i ja slabo izlazim iz svog bedaka...........![]()
Sa osobom koja ima Veneru u Biku i Mars u Ovnu treba leći u svakom slučajuJao reče mi Kamel, sad ako sam ga dobro shvatila, trebalo bi da mi ovaj rak odlično legne, venera mu je u biku, u mojoj prvoj, mars u ovnu![]()
Sa osobom koja ima Veneru u Biku i Mars u Ovnu treba leći u svakom slučaju![]()
Pa to je astrološki recept za dobar provod.....he he he....naravno, uvek može neki aspekt da pokvari, al generalno ....nema spavanja.....ahahah jel to u fazonu , leći , ali spavanja nema![]()
Pa to je astrološki recept za dobar provod.....he he he....naravno, uvek može neki aspekt da pokvari, al generalno ....nema spavanja.....![]()
Dakle i dalje svim srcem navijam da smuvaš tog Raka....
he he heMa biće on pečeniji od prasenceta na ražnju
Hvaaala za stratešku podržku Agi![]()
Ima li neko iskustva, za kombinaciju zenski Lav i muski Rak? Kakav je to spoj? Nemojte samo reci, spoj nespojivog. :-)