Muskarac RAK?

Treba mi pomoc astrologa, drugih Rakova pošto više ne znam šta da radim,a nemam mira...Napravila sam veliku glupost:uzimala sam Raka zdravo za gotovo, omalovažavala ga,čak pričala drugim ljudima loše o njemu i on je to saznao i raskinuo sa mnom.Ja sam tek nakon raskida shvatila da ga zapravo mnogo volim i da mi mnogo znači...Kako da ga vratim? Ima li nade?

Ne treba tebi pomoć astrologa.

ahahahah ma da bre, da nisam i sama blizanac znala bih šta konkretno da ti kažem, ovako samo mogu da predložim:
u buduće ćuti ženo božija, koliko će tek da nas ubije ta naša jezičina i u pojam i u medjuljudske odnose :lol:
i nauči da poštuješ onog pored tebe. ili ga ostavi na miru. treće nema.
i tema nije za astrologiju ;) najmanje će zvezde sad da ti pomognu.

koliko će tek da nas ubije ta naša jezičina i u pojam i u medjuljudske odnose :lol:

Ono jes. :D Moracu da probam sa ,,Sve za ljubav''. Mnogima je uspelo. :) Sta da radim kad mi jezik 3x brzi od pameti.:D Cu se roknem na kraju zbog svojih gresaka koje nisu uocene na vreme...

Па теби би баш требали да годе ракови с обзиром да ти је подзнак јарац. ;)
Тачно ти њихово Сунце пада у 7. поље...мора да је нешто друго у питању...у ком знаку ти је Месец и какве аспекте прави?

Jao Sofija , tek posle par godina vidim da si mi dala odgovor.

Ali, ne mari..bas si pogodila.:)

Slazem se sa vama u potpunosti,imam "problema" sa rakovima :) ja sam inace bik u horoskopu i veoma sam temperamentna i strastvena :) a rakovi su bas emotivni,i romanticni,pa ja i ovaj moj smo se smuvali tako sto je uzeo latice od ruza usred kluba i krenuo da mi posipa po glavi i poljubi me sa ruzom :) malo je reci da sam pala na .. :) ali imam problem,jer bih volela da ga zadrzim,ali ne znam kako jer imam osecaj da je bas tesko dopreti do njega iznutra :) pomagajteeeeeeee :)

Jako lose iskustvo sa rakovima,skoro pa traumaticno..Obilaziti ih u siroooooooooooooooooooookom luku...emotivni sadisti,jalove rasprave,cudljivci,nikako sa njima izaci na kraj,jednostavno nema nacina kako god da se postavi covek tj zena,nikako im niste dobri,a i ako jeste ne daj boze da vam to kazu..:ko je dokon da ih kljestima otvara neka izvoli,ali kao sto rekoh jalovi su to pokusaji...:thumbdown:

Moje iskustvo za rakom-bajkaaaa:heart::heart:
godine su iza nas,sto zabavljanje,sto zajednicki zivot...
Sta znam,u pocetku je sa njima jako tesko.Najveci problem mi je bio da ono za sta se predstavljao okolini,i kako su ga svi videli-menjao devojke,neke silne vezice,bio drustven,zurke,skitnja i sl.Ono sto sam ja otkrila i kada se zaljubio naravo -je skroz druga prica-odan,veran,nezannn,jako pazljiv,jako posesivan,pozrtvovan,pun razumevanja,mekanog i osetljivog srca....Kada se otkrije prava sustina raka to je prosto milina za srce i dusu...
I prethodna duga veza mi je bio rak,ja sa njima tako lako plivam kao ni sa jednim dr muskarcem,mozda zato sto sam riba....

Slazem se sa vama u potpunosti,imam "problema" sa rakovima :) ja sam inace bik u horoskopu i veoma sam temperamentna i strastvena :) a rakovi su bas emotivni,i romanticni,pa ja i ovaj moj smo se smuvali tako sto je uzeo latice od ruza usred kluba i krenuo da mi posipa po glavi i poljubi me sa ruzom :) malo je reci da sam pala na .. :) ali imam problem,jer bih volela da ga zadrzim,ali ne znam kako jer imam osecaj da je bas tesko dopreti do njega iznutra :) pomagajteeeeeeee :)
Pokazi mu da volis svoju porodicu,pricaj kako ti je to jako vazno,kako je danas tesko naci srodnu dusu,kako se brakovi rasturaju jako brzo----oni padaju na to i to je njihov strah...Budi tu za njega,saslusaj njegove probleme,mazi ga i voli voliiiii.Rak ce umeti sve to da ceni i bice samo tvoj.Oni u vezi sve dvostruko vrate i divni su.

Poslednja izmena:
Ja sam bila u vezi skoro dve godine sa dečkom koji je baš školski primer Raka :).
Vrlo senzibilan, emotivan, ali malo ako se uvredi - teško ga je izvući iz rakovske ljušture.
Posebno vezan za majku i stalno je pričao o prošlosti.
Znači.. ko iz udžbenika! :)

moj decko je rak i bas mi je cudno da te ne zove. ja zivim u Srbiji a on u Holandiji i to ga nije sprecilo da napravi discount sa vodafonom da bi smo se sto cesce culi,onda-kupio mi je smart phone da bih mogla da mu saljem mail?!-mislim da mozda jos uvek nije zaljubljen u tebe dovoljno ili mozda stvarno treba da polsusas savet winka i da pocnes da provodis sto vise vremena sa njim(ponekad ga iznenadi nekom sitnicom,to obozavaju)i videces rezultate.

E rak sa kojim sam 7 meseci bila u vezi je totalno atipican predstavnik svog znaka..Nikad vise lazi nisam cula nego u tih 7 meseci.Izvrsni manipulator,vesto laze,hvata okolinu na emocije,sklon ucenama,alkoholu..Sta reci :) Nisu svi rakovi fini ;) Sve zavisi od ostalih cinjenica u natalu,globalizacija ne pije vodu :)

moj decko je rak i bas mi je cudno da te ne zove. ja zivim u Srbiji a on u Holandiji i to ga nije sprecilo da napravi discount sa vodafonom da bi smo se sto cesce culi,onda-kupio mi je smart phone da bih mogla da mu saljem mail?!-mislim da mozda jos uvek nije zaljubljen u tebe dovoljno ili mozda stvarno treba da polsusas savet winka i da pocnes da provodis sto vise vremena sa njim(ponekad ga iznenadi nekom sitnicom,to obozavaju)i videces rezultate.
mozda si super ribica

reci cu samo jedno - rakovi su emotivni, cak najemotivniji medju inim znacima, ali emotivni samo za sebe, tj. samo kad su oni u pitanju; u osnovi su jaaaako samozivi.
ali, za mene, kao skorpionku, nema boljih ljubavnika od rakova . . . mada i to gubi na intenzitetu kad vidis da je samo sex savrsen i da se samo tu razumete, osatlo kanta .. .
ne zadrzavati se tu, moj savet . . .

ma samo napravi dobru klopu, i posle puno starsti, i zavela si ga ;)
ne postoji alaviji znak kad je hrana u pitanju ;)

nema boljih ljubavnika od rakova . .sex savrsen .. .

Nijedan astrolog ovo ne moze potvrditi. U pojedinacnim slucajevima da, ako su naglaseni drugi znaci ali praksa je pokazala da zene u bracnim odnosima najvise ljubavnika sa strane imaju pored muzeva rakova. Ljubavnici i osvajaci su lavovi, privlacni zenama ovnovi, majstori erotike bikovi, bogovi seksa skorpioni.

Back