gost 360768
Buduća legenda
- Poruka
- 27.369
Sve sam promiskuitet!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve sam promiskuitet!

ti si prsla![]()
Imaš li ti neko konkretno rešenje za probleme o kojima pišeš, ili imaš nameru samo da nam ovde deliš epitete i postavljaš dijagnoze?
Neželjeno začeće, abortusi, neželjena deca, polne bolesti, promiskuitet...ništa, nikakva ideja..? Samo navaliti, pa kakve si sreće i kako ti se zalomi?![]()
naravno da imam, ali to bi libtardi poput tebe prvi iznegodovali. u svakom slučaju, prebaciti svu odgovornost na muškarce nije rešenje već ispoljavanje trauma. činjenica
Kada neko ne može da prevali čak ni preko tastature prednosti korišćenja kondoma, šta li taj radi u svom životu?![]()

Polno prenosive bolesti? Ništa? Ni komentara, ni rešenja za njihovo suzbijanje?
Kada neko ne može da prevali čak ni preko tastature prednosti korišćenja kondoma, šta li taj radi u svom životu?![]()
Mnogi od 18 zrelije razmišljaju od tebe. Pa neće ni morati da vode diskusije šta uraditi sa začetom neželjenom decom, i čija je to tada obaveza i odgovornost.kakve bre polno prenosive bolesti, ovde pričamo o obrnuto proporcionalnoj raspodeli odgovornost/odlučivanje između polova, kada su u pitanju deca. ti se uvatila kondoma ko da ti je 18
Za koga je to prednost? Zene koje insistiraju na kondomu treba koristiti samo za kucne poslove, a za rodjendan im kupiti dildo da ima cime da se smiri
dok je muz kod druge.
Ili će ipak uspeti da je nagovori na abortus?Mnogi od 18 zrelije razmišljaju od tebe. Pa neće ni morati da vode diskusije šta uraditi sa začetom neželjenom decom, i čija je to tada obaveza i odgovornost.
- - - - - - - - - -
A alimentacija?Ili će ipak uspeti da je nagovori na abortus?
Mnogi od 18 zrelije razmišljaju od tebe. Pa neće ni morati da vode diskusije šta uraditi sa začetom neželjenom decom, i čija je to tada obaveza i odgovornost.
znam, pošto je kondom sto posto siguran. i što se tiče boleščina i što se tiče trudnoće. to je verovatno to zrelo razmišljanje lol
znači ta priča o kondomima ti je toliko glupa da mi se čini da njome samo pokušavaš da deflektuješ fokus priče sa mnogo suštinskijih problema. kao uostalom i sa teme rasprave - ženska iz naslova je već trudna emocijo, umeš valjda da čitaš
Verujem da ce vrlo brzo neka zena sexolog da izadje sa dokazanom teorijom
da zena moze da zatrudni samo kada zeli i time da zapecati neosnovane price
o nezeljenim trudnocama majki.

Hoćeš da kažeš da je sigurnije bez njega nego sa njim? Ili da je podjednako sigurno, tj. nesigurno?
Trudna je žena iz naslova, ali ne smeta da taj koji se našao u toj situaciji, nauči nešto iz tog iskustva, i preduzme mere da mu to bude poslednji takav problem.
Kažem ja da su žene veštice, te sigurno mogu da začnu i preko telefona. Upropastiće muškarce skroz!![]()
dobro ali u tom tvom lobiranju da prezremo muškarca koji se našao u takvoj situaciji skroz si omašila temu. vidiš šta se desi kad gajiš mržnju u sebi, ispadaš glupa u društvu
Hoćeš da kažeš da je sigurnije bez njega nego sa njim? Ili da je podjednako sigurno, tj. nesigurno?
Trudna je žena iz naslova, ali ne smeta da taj koji se našao u toj situaciji, nauči nešto iz tog iskustva, i preduzme mere da mu to bude poslednji takav problem.
- - - - - - - - - -
Kažem ja da su žene veštice, te sigurno mogu da začnu i preko telefona. Upropastiće muškarce skroz!![]()
Ti imaš problema sa razumevanjem pročitanog, ne osuđujem, samo idem ispred problema, tražim rešenje na vreme, da do toga ubuduće ne dođe ukoliko to muškarac ne želi.
ovo ti je treći put čini mi se da na ovoj temi koristiš sarkazam pa na njemu temeljiš ozbiljan (smatraš ti) argument. dužnost mi je da te upozorim da je to logička falacija, iako ne sumnjam da tebi zvuči kao da si ispala naročito pametna
šta fali devojci da kaže neš jebat jer nemaš kondom?
Jao bre emocijo...

Zašto misliš da ja mislim da joj nešto fali?