Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Ja ne razumem ni dobrovoljne davaoce sperme, iz istog razloga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro, bar ga nisu ubili kao što žene jelte rade
a kako ces da izmeris?
Ne mora sve ni da bude skroz tacno Metlo sto se mene tice, ali da ne budu neke bolesti poput svakog meseca 200 evra na izlete i ekskurzije koje predlaze Cicak.
Kontrola, samo to se trazi...

hoćeš da kažeš da su baš svi zadovoljno trljali ruke?
Ne, mislim da je broj takvih iskaziv samo u promilima.
Ja jos nisam upoznao zensku kojoj je bolji sex sa kondomom nego bez.
Urke, lako ti je da pricas na forumu,
da ih ovako okupis negde, ne bi dobro prosao.
" Ti da im kazes koliko treba za dete, a koliko za sminku?"
Kako da navata drugu budalu, ako se ne nasminka?

a to, pa dobro to, normalno da nije exkurzija svaki mesec![]()
Na koju pogrešnu adresu? Pišem na temi koja se time bavi. Niko tebe ne napada, opusti se.
Ma vidim sve...
- - - - - - - - - -
pa koliko god se plati malo je pa ti vidi kolko ekskurzija ima...![]()
dovoljan je jedan. ti recimo si jedna. misli o tome
99 abortusa zaslužuju daleko veću pažnju nego samo jedan, zar ne? Da se svako ponaša odgovorno ovde ne bi imalo o čemu da se piše. Otvorila bi se tema o tome kako pomoći očevima da im se rode sva začeta deca i kako da punopravno i ravnopravno učestvuju u njihovom odgajanju.
apeluješ na muškarce da spreče abortuse na koje žene imaju odlučujuću reč... i to je po tebi normalno ponašanje?
tebi očigledno ne vredi objašnjavati
Ne, ja apelujem na muškarce da sprečavanjem začeća smanje broj abortusa. Shvataš li razliku?
Ne, ja apelujem na muškarce da sprečavanjem začeća smanje broj abortusa. Shvataš li razliku?

Da, ja sam glupa. Sva sreća pa ima pametnih muškaraca koji umeju da žive i sa glupim ženama, na obostrano zadovoljstvo.

pa sprecavanje zaceca je obostrani posao, ne samo muski i ne ni samo zenski

Naravno da se podrazumeva podjednaka odgovornost, samo ovde se žene predstavljaju kao zle, glupe i sklone su abortusima. Kada su već takve, zar nije za očekivati da pametni muškarci učine napokon nešto po tom pitanju, kada je evidentno da ovako ne funkcioniše baš najbolje ta metoda planiranja porodice?

naravno, apelovati malo i na žene bi bilo protivno svim tvojim ubeđenjima i ko zna čemu sve još što kriješ duboko u sebi. već sam ti rekao, ako muškarcima nudiš kao rešenje da nemaju odnose, idi to kao rešenje ponudi ženama koje su se odlučile na abortus.
ili ti jednostavno želiš muškarcima da zabraniš da jebbu?![]()
Pa kad nisi na vreme naucio da se bijes..![]()

Naravno da se podrazumeva podjednaka odgovornost, samo ovde se žene predstavljaju kao zle, glupe i sklone su abortusima. Kada su već takve, zar nije za očekivati da pametni muškarci učine napokon nešto po tom pitanju, kada je evidentno da ovako ne funkcioniše baš najbolje ta metoda planiranja porodice?
a to li je, nisam pratila od pocetka tvoju prepisku sa doctom
to ti njega poprckujes, pa to ti je bre uzaludnije nego da si se sa zidom ispricala![]()
šta da učine? da pričaju recimo o tome? ko god to pomene ispada vaka nakav akamoli da nešto pokuša da uradi. zakon je na vašoj strani u svakom slučaju. znači prepuštene ste same sebi i svojoj prirodi. a do čega je to dovelo kazuje statistika abortusa u srbiji
Napisala sam već, da od sutra svi muškarci koji ne žele decu navuču kondome i uvek kontrolišu gde im idu spermatozoidi za nekoliko meseci više ne bi bilo ni abortusa, jer ne bi bilo ni neželjenih trudnoća. Još uvek nisi shvatio?!