Muskarac nece da se zeni iako mu je devojka trudna

Po ovom sistemu bi zaista moglo da se desi da alimentacije budu mnogo vece i da na primer zena uplacuje 100 evra, a dobija 400 evra. U zavisnosti od toga koliko para ima muskarac.

A i alimentacije se svode na davanje izdrzavanja, znaci nesto osnovno i malo preko osnovnog, pristojno i fino, a ne na bogatunsko izdrqavanje kako je na Zapadu i kod nasih bogatasa.:)

A ovamo prica pricu "koliko god da das malo je".:lol:

I na kraju smo mi muskarci losi i necemo da placamo.:lol:

Pa koga bre zezaju ovde?:lol:

- - - - - - - - - -

Zato sto se iz racuna vrsi povracaj svih troskova. Tako je zamisljeno. Poenta je da se meri tacno koliko je potroseno.

ne postoji logika da onaj ko placa i racune za dete i sve ostalo uplacuje. uplacuje onaj ko ne izvi sa detetom, ne deli nikakvu obavezu spram deteta, ahoce da bude siguran da je dat novac potrosen na dete. takav predlog bi na nesto i liceo, ali je van pameti da onaj ko placa i struju koju dete trosi uplacuje posebno na racun. msm, kako izmeriti potrosenu struju, sta svaki put kada se ukljuci bojler da bi se dete kupalo, da se trci i ubelezi kilovate?

Nisam rekao da mora ista kolicina. Nisam rekao da moraju oboje da uplacuju, ali da moze i ona.

Cicak me spalila na lomaci cim je procitala da ona treba da uplacuje negde nesto.:)

pa cicak je u pravu, ok reagovala je burno pa si zavrsio nataknut, al u to ne ulazim
poenta je da ti je predlog jako los i nepravedan

u nekim uredjenim zemljama domacica ima platu i staz, a ti bi u ovom tvom predlogu da urnises majku dividus, malo sto gaji dete 24/7 pa negde dobija za to i platu, a ti bi da jos i ona plati sto gaji dete plus da radi i zaradi platu :rotf: mislim smejem se od muke, takoreci crnjak

pa cicak je u pravu, ok reagovala je burno pa si zavrsio nataknut, al u to ne ulazim
poenta je da ti je predlog jako los i nepravedan

u nekim uredjenim zemljama domacica ima platu i staz, a ti bi u ovom tvom predlogu da urnises majku dividus, malo sto gaji dete 24/7 pa negde dobija za to i platu, a ti bi da jos i ona plati sto gaji dete plus da radi i zaradi platu :rotf: mislim smejem se od muke, takoreci crnjak

Po ovom sistemu bi zaista moglo da se desi da alimentacije budu mnogo vece i da na primer zena uplacuje 100 evra, a dobija 400 evra. U zavisnosti od toga koliko para ima muskarac.

A i alimentacije se svode na davanje izdrzavanja, znaci nesto osnovno i malo preko osnovnog, pristojno i fino, a ne na bogatunsko izdrqavanje kako je na Zapadu i kod nasih bogatasa.:)

Pogledaj ovaj moj post pa reci.

nema tu alimentacija čuda muda, sve dok postoji pravo žene da protivno volji muškarca izvrši abortus, treba da postoji i mogućnost da muškarac - ako već nema pravo da je natera na abortus - ima mogućnost da ne da ni dinara. žene vole jednakost, eto malo jednakosti

u nekim uredjenim zemljama domacica ima platu i staz, a ti bi u ovom tvom predlogu da urnises majku dividus, malo sto gaji dete 24/7 pa negde dobija za to i platu, a ti bi da jos i ona plati sto gaji dete plus da radi i zaradi platu

A jel muskarac treba da joj daje platu?:kafa:

Kukate kako su muskarci kreteni i nece da placaju, a palite na lomaci cim trebate da platite bilo sta? Koga bre vi zezate?

Bila tema o odlasku na selo i prepustanja stanova deci da bi lakse zivela 90% zena ne bi uradilo tako nesto sve i da se deca zlopate kao podstanari i sastavljaju kraj sa krajem jedva i ovde muskarci losi?

Pa ja ne znam kako da vam poverujem vise bilo sta, realno.:)

- - - - - - - - - -

nema tu alimentacija čuda muda, sve dok postoji pravo žene da protivno volji muškarca izvrši abortus, treba da postoji i mogućnost da muškarac - ako već nema pravo da je natera na abortus - ima mogućnost da ne da ni dinara. žene vole jednakost, eto malo jednakosti

Slazem se.

Pogledaj ovaj moj post pa reci.

ma hebali te bogatasi, ti ovde pricas sa obicnim svetom, sta mene boli djoka bre za bogatase i njihove astronomske alimentacije
ja pricam o svakodnevnom primeru u srbiji gde smaohrana majka ako ima 300e platu moze da slavi, sa time treba izdrzava dete i sebe i kucu
i otac koji radi isto za tih nekih 300e i zivi sam i treba da odvoji 100e mesecno za tu zlu alimentaciju

i sad ces ti takvoj jednoj situaciji da nakalemis njoj na grbacu jos 100e, da rodi od nekud mesecno, da uplacuje na racun detetu, samo da bi se tvoja umisljena nepravda ispravila

jel ti nas zajebavas malo, trolujes?

ma hebali te bogatasi, ti ovde pricas sa obicnim svetom, sta mene boli djoka bre za bogatase i njihove astronomske alimentacije
ja pricam o svakodnevnom primeru u srbiji gde smaohrana majka ako ima 300e platu moze da slavi, sa time treba izdrzava dete i sebe i kucu
i otac koji radi isto za tih nekih 300e i zivi sam i treba da odvoji 100e mesecno za tu zlu alimentaciju

i sad ces ti takvoj jednoj situaciji da nakalemis njoj na grbacu jos 100e, da rodi od nekud mesecno, da uplacuje na racun detetu, samo da bi se tvoja umisljena nepravda ispravila

jel ti nas zajebavas malo, trolujes?

Pa reko sam da moze i da ne placa... U zavisnosti od prihoda sta znam... Na osnovu ovoga moze da se smisli ozbiljan zakon...

moze
pod uslovom da je dogovoreno u startu
ja ti sedam na kitu jer ocu bebu, ti me kresnes zarad zabave i neces dete
rukujemo se i pici
ja trudna to sam htela, tebe ne zanima nista
svako na svoju stranu i cao

u svakom drugom slucaju odgovornost za izdrzavanje deteta je obostrana
zalim slucaj

Ako su već takvi da mogu da podnesu spoznaju da im tamo negde raste dete a da oni ne doprinesu ni malo njegovom odgajanju u čoveka, onda ih ni zakon neće promeniti. Stoka ostaje stoka, plaćala, ne plaćala....

A ovamo prica pricu "koliko god da das malo je".:lol:

I na kraju smo mi muskarci losi i necemo da placamo.:lol:

Pa koga bre zezaju ovde?:lol:

- - - - - - - - - -

Zato sto se iz racuna vrsi povracaj svih troskova. Tako je zamisljeno. Poenta je da se meri tacno koliko je potroseno.
Poenta je da si ogranicen i ne umes da shvatis DA JE NEMOGUCE MERITI TACNO KOLIKO JE POTROSENO NA DETE.

Back