Muskarac nece da se zeni iako mu je devojka trudna

Sta mislim? Mislim da je to idealan scenario, bar za mene :)
Volela bih bar jos jedno dete i takav odnos :)

Mene izujedase zbog ovakvih "crnih misli" :deda::lol:, a tebe sigurno nece.;)

Iznervirao sam dobar deo pdf Zene ovom temom vidim.:)

Urosiuss, you may kiss the bride. ;)

Znaci ipak mora brak?:lol:
Nema bezanja od toga.:fdlan::nono3::lol:

Mene izujedase zbog ovakvih "crnih misli" :deda::lol:, a tebe sigurno nece.;)

Iznervirao sam dobar deo pdf Zene ovom temom vidim.:)

Znaci ipak mora brak?:lol:
Nema bezanja od toga.:fdlan::nono3::lol:

Iskreno, boli me stikla da li ce neko da me napada.
Da mi je stalo do tudjeg misljenja ne bih maloletna rodila vanbracno dete. Daaavno sam ja etiketirana kao nemoralna ( za konzerve) ;)

-ja ne bi oprostila(opet ne znam dok ne dozivim)al reci.o zamisli vi se uzmete i umre vam dete itd ili se desi neka tragedija tezi deo zivota.. omda dodje neki mracni period pa jedno orevari drugo pa odu kod brac švet ika ili ne u sv sl oproste jedno druvom i zele da budu zajedno i vole se...
*ne kazem da ces ti biti prevaren ali se cini ko da prevara nine ni u pitanju konda ti apsolutno ne zelis nikakve trzavice i teske periode bi da preskocis...
Pa ne bas, ja zelim jednu sigurnost i neko dostojanstvo u koje sumnjam da se moze odrzati u braku.z:hm:

-aaaaaa ozbilnno? npr ljubav da imas i osecS da je neko dr deo tebe itd ne znam npr pitaj sve ljude sveta zasto bi da se vezuju...
mouda to nikad nisi ni osetio do sad msm da ti niko u toj meri nije bio potreban pa si u fazonu isamljenog rendzera...msm
Been there, done that and I dont need it anymore at all.:nono3:

-a vidis ja sma na obe str ili nasla na osudjivanje ili stav vas bole cose sistem...cak si na svojj temi ima zene koje osudjuju..
ja sam ti rekla sto se tice osudjivanja ja ne mogunda sudim dok ne znam sve podatke al nisam za to..a inace kad se kaze ljubavnik ne znaci automatski da ima muza vec da je privela nesto...
pluse ako oces da zadjes dublje u tematiku kom na netu onda ozbiljno razmisli ko dolazi i najvise vremena prvodi...msm muskarci koji si uasli u godine usamljeni i zeljni seksa koni su obde najveci ebaci(ne mislim na tebe nego recimo kad citam poruke naljisu ono sve ih napadaju al bitno je da seon odbrNi) itd...usamljeni ljudi najvise pa onda predatori muski pa zene majke(sa nekim sb temama) pa politika i tako to...ljudi u nkrmalnim vezama i sa ispunjenim zivotima msm nekako najmanje bleje ovde al dobro mozda gresim...al opet savete dele losi girimaXDopet i zavisi od dela foruma...

Nisam video neko osudjivanje...
E da uvek misle da sam neki wannabe forumerski bachje. Jok, jok...:nono3:
Ali u pravu si da ovde forumeri samo zele keksic na kratko i slatko. Ona tema "Za sta se bre cuvate..." je genijalna.:rotf:

zaseravanje je deo zivota zivot nije samo lepo i zivot je kompromis malo ruznogbza malo lepogal opet svakm svome...
Sam u kuci "moj deo".:ljutko:

ja mkslim da ti zi gubis al ko sto rekoh ti bolje poznJes sebe..
Ma gde se gubim pobogu. Ne, ne...

Ali je opet je bas primetno da se muskarac osudjuje zbog ovako neceg dok zena nikako. Mnogo vise ima zena koje su pisale upravo ovo sto sam ja pisao na temi, evo i Bogomoljki bas tako nesto odgovara, ali sam ja po mnogim forumasicama ovde ispao ko zna kakav, doduse cini mi se da me je ipak veci broj forumasica podrzao nego osudio, ali su osudjujuci glasovi ipak dosta glasniji.:)

Ali je opet je bas primetno da se muskarac osudjuje zbog ovako neceg dok zena nikako. Mnogo vise ima zena koje su pisale upravo ovo sto sam ja pisao na temi, evo i Bogomoljki bas tako nesto odgovara, ali sam ja po mnogim forumasicama ovde ispao ko zna kakav, doduse cini mi se da me je ipak veci broj forumasica podrzao nego osudio, ali su osudjujuci glasovi ipak dosta glasniji.:)
Ne izmišljaj - niko ovde njega nije osudio zato što neće da se ženi i da živi sa njom.
Ljudi su lepo rekli da ima pravo da sa njom ne živi i da je sasvim ok dok god izvršava svoje roditeljske obaveze i prava prema tom detetu, pogotovo što je dete nastalo iz otvorene hebačine, ali je eto igrom slučaja njegovo.

Ono što je smejurija u čitavoj priči je teza koju si postavio: on večiti momak koji je dobio dete za koje mu je bio potreban dnk test da otkrije da li je njegovo s obzirom da je sa njom bio u otvorenoj vezi, ne želi da živi sa njom jer želi da bude večiti mladić, ali je uz sve to kao večiti mladić on ipak voli, pa bi zarad te ljubavi i dalje da se sa njom "zabavlja" kao i do sada, i zašto, o svevišnji, ljudi koji se vole i imaju dete uopšte žive zajedno.

Poslednja izmena:
Ne izmišljaj - niko ovde njega nije osudio zato što neće da se ženi i da živi sa njom.
Ljudi su lepo rekli da ima pravo da sa njom ne živi i da je sasvim ok dok god izvršava svoje roditeljske obaveze i prava prema tom detetu, pogotovo što je dete nastalo iz otvorene hebačine, ali je eto igrom slučaja njegovo.

Ono što je smejurija u čitavoj priči je teza koju si postavio: on večiti momak koji je dobio dete za koje mu je bio potreban dnk test da otkrije da li je njegovo s obzirom da je sa njom bio u otvorenoj vezi, ne želi da živi sa njom jer želi da bude večiti mladić, ali je uz sve to kao večiti mladić on ipak voli, pa bi zarad te ljubavi i dalje da se sa njom "zabavlja" kao i do sada.

Pa ja mislim da je ta prica u mnogim situacijama u danasnje vreme itekako realna cini mi se, zar ne?:confused:
Ne kazem da to podrzavam, ali mislim da sam to juce pisao kad sam malo popio.:lol:
A i sta fali biti malo pivski kreativan?:thumbdown::lol:

A i nisam siguran sto se osudjivanja tice. Ono moze biti i malo prikriveno. Ne mora se uvek pisati sta se zapravo misli.

No nije ni bitno. Lepo smo se izezali sve u svemu, tema je posluzila svrsi. Sutra-prekosutra ide nova tema samo sto ce biti ozbiljnija i normalnija.:aha2:

Ono što je smejurija u čitavoj priči je teza koju si postavio: on večiti momak koji je dobio dete za koje mu je bio potreban dnk test da otkrije da li je njegovo s obzirom da je sa njom bio u otvorenoj vezi, ne želi da živi sa njom jer želi da bude večiti mladić, ali je uz sve to kao večiti mladić on ipak voli, pa bi zarad te ljubavi i dalje da se sa njom "zabavlja" kao i do sada, i zašto, o svevišnji, ljudi koji se vole i imaju dete uopšte žive zajedno.

I sto je ovo problematicno?:confused:

Ne znas ti koliko oceva zaista ne mari za decu dok bi kod mene uvek imala punu paznju i stalno prisustvo cak..

Ja sam u sustini za razdvajanje porodicnog i ljubavnog zivota.:rtfm:

Znas zasto? Zato sto je jednostavno vreme takvo.

Meni si naso da prodajes muda za bubrege?
Kakav si gmaz, u svaku ces glupost da poverujes , ne bi li dao kyrcu malo cefa.

Cuj izgovor: VREME JE TAKVO;

Vreme je takvo zahvaljujuci egoistima kao sto si ti.

Stvarate svet koji nije za zivot.Pakao stvarate.

Meni si naso da prodajes muda za bubrege?
Kakav si gmaz, u svaku ces glupost da poverujes , ne bi li dao kyrcu malo cefa.

Cuj izgovor: VREME JE TAKVO;

Vreme je takvo zahvaljujuci egoistima kao sto si ti.

Stvarate svet koji nije za zivot.

Milane, u Beogradu ce te zena prevariti sa 5 tipova za godinu dana ako ne i vise.:roll: Za 10 godina sa 50 tipova.

Ja jednostavno znam kakvo je stanje. I posle ja njoj trebam da poklonim zivot.:pop2:

I ne treba mom qurcu cefa Milane uopste.:worth:

Ja mogu da nikad ne prevarim...

Poslednja izmena:
Milane, u Beogradu ce te zena prevariti sa 5 tipova za godinu dana ako ne i vise.:roll: Za 10 godina sa 50 tipova.

Ja jednostavno znam kakvo je stanje. I posle ja njoj trebam da poklonim zivot.:pop2:

I ne treba mom qurcu cefa Milane uopste.:worth:

Ja mogu da nikad ne prevarim...

Imaces zenu onakvu kakvu zasluzujes. ni bolju ni goru.

Ne moras meni nista da se pravdas.
Ljudi otvaraju onakve teme kakve ih zanimaju.

Upoznaj sebe bolje da ne bude posle: Boze sta sam ti zgresio?

Žena ako je rešila da te prevari, uradiće to bilo gde na svetu
i u Donje Brijanje bre! :neutral:

Loše su ti te statistike ili te je neko naplašio :(

A mozda imam neko iskustvo...:kafa:

- - - - - - - - - -

Imaces zenu onakvu kakvu zasluzujes. ni bolju ni goru.

Ne moras meni nista da se pravdas.
Ljudi otvaraju onakve teme kakve ih zanimaju.

Upoznaj sebe bolje da ne bude posle: Boze sta sam ti zgresio?

Ne pravdam se ja tebi nego ti kazem sta je neka realnost. Dobro, prvo se ti ozeni pa cu ja lako, stariji si na kraju krajeva.

Back