Cvetna
Poznat
- Poruka
 - 9.335

Ako mu prećuti da je rodila ili mu slaže da dete nije njegovo, time ona, zarad sopstvenog komfora da joj on ne bi visio nad glavom, lišava dete njegovog osnovnog prava, a to je da zna ko mu je otac.e vidis u tome i jeste fora..on ce da daje 500 evrica za dete, jer alimentacijea se u nasoj zemlji dodeljuje detetu. pa posle da ucenjuje da ja npr. ne smem da budem sa drugim muskarcem, da ne mogu da vodim dete na more van zemlje, osim ako on ne dozvoli, da mi se petlja u moju intimu, u moj nacin vaspitanja deteta, u moje stavove, u moje odluke...i to ko da mi se petlja, neko ko je potpuni stranac. pa meni se ne petlja ni rodjena majka.
o tome ja i pisem sve vreme zasto bi toj iz uvodnog posta bilo najbolje da mu kaze da dete nije njegovo ili da mu je precutala za dete ili da kaze da ide na abortus, jer abortus je ekskluzivno pravo zene i onda da nestane i rodi dete za sebe i zbog sebe, ako ga zeli.
Znači, stavlja sebe i svoje potrebe iznad prava deteta, a to je u najmanju ruku nepošteno prema tom detetu.

Nemoguce u tvom slucaju, jel da?

koja najviše interesuju protivnike potpisnika papira.

pa sve do 17-te.