Muskarac na svadbi :)

Mrvica84

Zainteresovan član
Poruka
169
Eeee da, moje drage devojcice, devojke, zene... imam jedno pitanje za vas...
Situacija: decko i ja idemo na svadbu kod moje prijateljice iz detinjstva i sad, cudna li cuda, ja sam za sebe sve smislila sta cu obuci...top crnu haljinicu, sandalice... ali tada se postavilo pitanje a sta gospodin ON da obuce... Problem je otprilike ovakve prirode-covek je izrazito sportski tip, u zivotu nije obuo cipele:dash: i sad meni za ljubav zeli da se upristoji ali nema pojma sta i kako...
Imate li neke predloge, slike...znaci kravata ne dolazi u obzir-ipak nisam ja bas takva vestica(ho-ho), ali opet mora da izgleda koliko toliko vecano...:)

v130296p0.jpg

nikada mi nece biti jasno zbog cega se zove "sportski tip" kada neko nosi patike u grad iako u zivotu nije ni potrcao za autobusom
meni sportski tip znaci da se neko bavi sportom i da,
dok trenira, nosi obucu za taj sport, a kada izadje sa treninga, skine opremu

nikada mi nece biti jasno zbog cega se zove "sportski tip" kada neko nosi patike u grad iako u zivotu nije ni potrcao za autobusom
Sportska oprema je uglavnom udobna.
p.s. otkud znaš da nikada u životu nije potrčao ni za autobusom?

E pa ovo jeste sportski tip ali i na treningu i nakon njega...sta cu kad covek voli da bude aktivan;)

...kako sam ja shvatila "sportski tip" u kontekstu voli covek da je lezeran i komotno odeven...farmerice, patike, majice, duksevi &co...to je nas zargonizam za casual...ja shvatih na taj nacin...

...najgora opcija je po mom misljenju pokusaj da bude ono sta nije...setila sam se da sam videla dve kombinacije, vrlo slatke kada devojka nosi crnu haljinu...

adriana-lima-pregnant-engaged-marco-jarik.jpg

adriana-lima-victoria%27s-secret-marko-jaric.jpg

Back