Muskarac koji dugo ceka

Brecam se jer nema tog (ne)iskustva koje bi meni promenilo stav da, sve dok se u tome ne preteruje, treba da se bar malo saceka sa seksom.

Ne govorim ni o mesecima, ni o godinama, vec cisto da dodje na red kao telesni nacin zblizavanja i upoznavanja, kad se dvoje upoznaju malo bolje komunicirajuci, ne telima, vec recima.

That's all. :)
folirant, on je forumas koji najcesce upotrebljava rec drolja .sve su skoro drolje, ..neka te cekaju...ko vredi treba da te ima, ne svaki kreten :heart:

Brecam se jer nema tog (ne)iskustva koje bi meni promenilo stav da, sve dok se u tome ne preteruje, treba da se bar malo saceka sa seksom.

Ne govorim ni o mesecima, ni o godinama, vec cisto da dodje na red kao telesni nacin zblizavanja i upoznavanja, kad se dvoje upoznaju malo bolje komunicirajuci, ne telima, vec recima.

Ok sve u redu tako si i trebala nataviti a ne da se ubedjujemo oko toga da ''muskarci'' ne znaju sta hoce..jer..ja to sve imam isto..i te devojke koje nemaju problem na prvo vidjanje imati sex..i ostati u vezi godinama..jel kapiras?samo shvati nema potrebe da teramo dalje

nisam mislila nista lose, imas visoke moralne zahteve...cesto pominjes to drolje
znaci zena ne treba da ti se lako da, na to si navikao kako sam pises, i nece ti biti zanimljivo.

Ne pominjem rec drolja..izvoli nadji i prosledi..znaci zena treba lako da mi se da..na to sam navikao i jeste mi zanimljivo...nije mi zanimljiv lazni moral i femkanje jer nisam tinejdzer a i one se tek lako daju danas..ako vi glumite da toga niste svesne i mislite da vas vise postuju ako ne legnete odmah varate se debelo

Slazem se sa tvojim nacinom razmisljanja .Imao sam djevojku kad sam imao dvadeset godina . Ona je imala 16 godina .
Predivno druzenje iako nismo nikad imali seks .Uzivali smo u svakom zajednickom trenutku . Prvi seks sam imao sa
17godina , da se ne pomisli da sam se bojao zenskog tijela .Da smo spavali poslije par dana , to ne bi bila tako lijepa
veza . Siguran sam u to .Nije mi uopste zao sto joj nisam oduzeo nevinost , a siguran sam da sam mogao .
Razisli smo se jer sam je ostavio , a ostavio sam je jer sam povjerovao u tudje lazi .E , tu je potrebno iskustvo ..
Da se shvati kakvih sve ima koorvinih sinova koji su spremni da lazima upropaste tudju lijepu vezu .

Realno sasvim je nebitno dali lako daje ili ne daje dal se ceka ili ne ceka,bitan je dogovor dvoje ljudi,ako se kapiraju i jedno za drugo su,dali cekali ili se tucali od prvog dana svejedno je,kako se dogovore,ali ako nesto nije u redu,jedno drugom se ne svidjaju na isti nacin ,nisu se nasli 100 %,onda dal cekao ili ne cekao sto vreme bude vise prolazilo bice sve vece mucenje ...iks de iks dez:poz:

pa sta ako se ispali, nece biti smak sveta/ zar zivot ne bi bio dosadan da nam se pravi odmah pojavi ili da znamo tacno ko je?

i sta je to pravi? kako znamo? svi imamo mane, kako cemo odrediti u kojoj kolicini kojih osobina pravi treba da ima?
sta cemo tacno tolerisati a sta ne, ako krenemo tako vise njih moze da bude pravo, ali nije,,,
sta tacno odvaja pravog od ostalih? neki neobjasnjiv osecaj?

Ma vazi sto cu da fantaziram da me vrti neka razmazena promiskuitetna razmazena slatka sexy cica,a ja cu da gradim snove kako me ona voli,i tako 2,3 godina,a nju libo racku za mene realno,batice get real,ili jeste ili nije,nemojte da zivite u filmovima:zskace:

pa sta ako se ispali, nece biti smak sveta/ zar zivot ne bi bio dosadan da nam se pravi odmah pojavi ili da znamo tacno ko je?

i sta je to pravi? kako znamo? svi imamo mane, kako cemo odrediti u kojoj kolicini kojih osobina pravi treba da ima?
sta cemo tacno tolerisati a sta ne, ako krenemo tako vise njih moze da bude pravo, ali nije,,,
sta tacno odvaja pravog od ostalih? neki neobjasnjiv osecaj?

postoji znanje u neuspesima...ali bolno znanje
takodje postoji znanje u uspesima..i zadovoljstvo pride..

ljudi su najvise podlozni neuspehu upravo onda kad sebe najvise uloze u nesto..i takvi neuspesi su kobni

...mislim da sam naslov teme nije baš najsrećniji,reč čekati ne mora uvek označavati prvobitno značenje nego sinonim za neko upoređivanje sa nekim ko ti je drag,pa ako u nekom drugom ne pronađeš te oči,osmeh,boju glasa onda ne znači da čekaš nju kao fizičku ličnost(jer ona te više ne želi)nego njene osobine u koje si se zaljubio a koje ne uspevaš da pronađeš u nekoj drugoj ženi...

Back