Muskarac iz specijalnih jedinica

Мијанмар?

То је стил адреналина и осталих хормона... како бити миран са толико пара и толико кафана и жена, и обрнуто како бити миран без пара поред толико послова по целом свету...
Uglavnom Filipini, Tajland, Singapur. Na Filipinima su često dvonedeljni kursevi u vožnji i pucanju. Znam likove iz UN-a kojima je san da rade na Tajlandu gde je sedište UN za Aziju, ista plata kao i u Njujorlku a sve jeftino. Kaže da se živi kao car i kada bi ljudi znali šta se tamo radi...
Ja još nisam stigao da proputujem tim zemljama poslovno ali me možda čeka u skorije vreme. Ja sam oženjen i imam dete, kod mene je drugačije i nedostala bi mi porodica.

Uglavnom Filipini, Tajland, Singapur. Na Filipinima su često dvonedeljni kursevi u vožnji i pucanju. Znam likove iz UN-a kojima je san da rade na Tajlandu gde je sedište UN za Aziju, ista plata kao i u Njujorlku a sve jeftino. Kaže da se živi kao car i kada bi ljudi znali šta se tamo radi...
Ja još nisam stigao da proputujem tim zemljama poslovno ali me možda čeka u skorije vreme. Ja sam oženjen i imam dete, kod mene je drugačije i nedostala bi mi porodica.

Мој другар је ишао по Африци 90-тих. Остао неожењен, зарадио и потрошио неколико станова које је куповао и није никада купио, у кафани је све частио, свима помагао давао паре па и кур-вама... итд...

Мира му наместила аферу, сада ништа нема, ни стан ни породицу ни пензију...

Дупло голо - срање

Poslednja izmena:
Мој другар је ишао по Африци 90-тих. Остао неожењен, зарадио и потрошио неколико станова које је куповао и није никада купио, у кафани је све частио, свима помагао давао паре па и кур-вама... итд...

Мира му наместила аферу, сада ништа нема...

Дупло голо - срање
Pa to je baš čest slučaj. Likovi sa kojima radim zarađuju po 20,000 evra mesečno, i kako tu ostati normalan kada si samac, devojke svih vrsta se bacaju na tebe a bio si, recimo, u tajnoj službi pre toga i na lancu. Ja nisam u tom rangu ali eto znam dosta takvih.
Jedan Danac je potrošio čitavo botatsvo po barovima i na žene, kaže da ne žali. Isto bili po Africi 90-ih, znam i likove koji su bili u Bosni, na Kosovu, posle po Avganistanu. To je specifičan soj muškaraca i retko se lepe za jednu ženu.

Pa to je baš čest slučaj. Likovi sa kojima radim zarađuju po 20,000 evra mesečno, i kako tu ostati normalan kada si samac, devojke svih vrsta se bacaju na tebe a bio si, recimo, u tajnoj službi pre toga i na lancu. Ja nisam u tom rangu ali eto znam dosta takvih.
Jedan Danac je potrošio čitavo botatsvo po barovima i na žene, kaže da ne žali. Isto bili po Africi 90-ih, znam i likove koji su bili u Bosni, na Kosovu, posle po Avganistanu. To je specifičan soj muškaraca i retko se lepe za jednu ženu.

Сви смо ми такви, само ако крене да ти се претерано луче хормони, мало је оних који се врате у нормалу !

То је као дрога несталног места и сталног опасног догађања... секс и љубав је ту чак слаб доживљај

Сви смо ми такви, само ако крене да ти се претерано луче хормони, мало је оних који се врате у нормалу !

То је као дрога несталног места и сталног догађања...
Osetio sam i ja pomalo na sopstvenoj koži, treba jaka samokontrola. Nekad je blagoslov da se suočiš sa poteškoćama, da se trgneš iz te fantazije. Jednom kada te uvuče zaboraviš sve što si ranije znao, zaboraviš sebe i kakav si bio.

Ne bih da generalizujem ali eto, većina njih su u fazonu da žive sami i menjaju devojke kako stignu. Jedan se skrasio pod stare dane nakon godina ženskarenja. Tako da mi se čini da ovaj profil nije baš najidealniji za neke ozbiljne veze i brak, ali ima izuzetaka. Nisu to samo duga odsustva, mi često idemo po jugoistočnoj Aziji, neki od nas i dalje, bude to i po par nedelja, a ugovorci i na više meseci, već je i stil života. Mnogi od njih tripuju da su Džejms Bond zbog novca i imidža, jer dolaze iz tajnih službi i zarađuju dobro, a iskreno mnoge devojke padaju na taj šarm onako za jednu noć, pa idu jedno s drugim.
Ko ih šljivi
Mogli su da pecaju ribe, da pucaju u divljač...
A ne - da eliminišu objekat koji smeta sistemu
Sistemu nastalom eliminacijom prethodnog.
Možda su ubili Pokretača Napretka koji smeta sistemu matorih Rotšilda!?

Ne bih da generalizujem ali eto, većina njih su u fazonu da žive sami i menjaju devojke kako stignu. Jedan se skrasio pod stare dane nakon godina ženskarenja. Tako da mi se čini da ovaj profil nije baš najidealniji za neke ozbiljne veze i brak, ali ima izuzetaka. Nisu to samo duga odsustva, mi često idemo po jugoistočnoj Aziji, neki od nas i dalje, bude to i po par nedelja, a ugovorci i na više meseci, već je i stil života. Mnogi od njih tripuju da su Džejms Bond zbog novca i imidža, jer dolaze iz tajnih službi i zarađuju dobro, a iskreno mnoge devojke padaju na taj šarm onako za jednu noć, pa idu jedno s drugim.
Hvala na iskrenom odgovoru

... секс и љубав је ту чак слаб доживљај
ovo zvuci bas za izbegavanje, u svakom slucaju nemam utisak da je on jedan od tih koji putuju i zaradjuju milione. Mislim da je negde ovde u sluzbi radi za platu i to je to. Ali videcu, iskreno nisam neko ko pretenduje da se udaje niti da opterecuje nekom ozbiljnoscu u vezi... ali svakako mi ne odgovara dok je sa mnom da skace na svako zensko koje hoda ili mu se ponudi. Nekako mi je to bljak

ovo zvuci bas za izbegavanje, u svakom slucaju nemam utisak da je on jedan od tih koji putuju i zaradjuju milione. Mislim da je negde ovde u sluzbi radi za platu i to je to. Ali videcu, iskreno nisam neko ko pretenduje da se udaje niti da opterecuje nekom ozbiljnoscu u vezi... ali svakako mi ne odgovara dok je sa mnom da skace na svako zensko koje hoda ili mu se ponudi. Nekako mi je to bljak
e, to niko ne moze da ti kaze generalno, moraces sama da proveris....recimo da povedes drugaricu na sastanak...

Pa znas kako Sara kad je pocela komunikacija ono posle nekog neozbiljnog razgovora i malo sale, naravno da sam pitala cime se bavi i tako neka prosto pitanje da se informisem, i tu se krenulo sa osmehom i kao radi u specijalnoj jedinici...kojoj i sta ne moze naravno da se kaze. U sustini mene to i ne interesuje mnogo, niti bi ja nesto dobila znanjem bas te informacije koja tacno i gde ali prosto razumem da mozda nije bezbedno da se sve kaze ali ipak...danas je tajna to sutra ce biti tajna nesto drugo. Moguce da si u pravu, u stvari lakse je manipulirati sa nekim pod izgovorima sluzbe i tajni
Добро де, ако ти је баш да знаш, просто га занима крес варијанта...
А то да ли му је прича о спец јединицама само "жвака" или је стварно у специјалцима и шта стварно ради је већ нешто што теби не значи баш ништа...

Ne znam tacno koja jedinica ili koja spcijalnost - jer navodno je sve tajna, ali eto uspela sam da proverim da je slobodan...sto je nesto za pocetak?
Vidim da su se mnogi uhvatili za ovu tajnovitost. Ja nisam nikakav specijalac a ugovom sam obavezan da držim mnogo toga u tajnosti, čak i ne govorim svojoj ženi mnogo toga. Ne znam da li taj lik radi executive protection ili blisku zaštitu (valjda se tako kaže kod nas) u okviru posla su često ugovori koji garantuju ćutanje jer zbog prirode posla vidiš sve i svašta. Ne mislim na nešto ilegalno naravno već naprotiv.
Zato i kažem da je taj profil malo teži za ozbiljne veze, ponavljam se ali većina likova sa kojima radim a da su specijalci ili policijska tajna služba su samci.

Добро де, ако ти је баш да знаш, просто га занима крес варијанта...
Pa u sustini moglo bi se reci da je to postao jedan od glavnih motiva i da smo ga vise ili manje svesni.
Nisam u fazonu da ocekujem bas mnogo...ali svakako da zelim da mi bude lepo, da budem ispostovana kao zena i tako...
....da ne filozofiram sad mnogo.

Slušaj dušo, ako ti je lijepo sa njim, dobro se provodite, seks je dobar...prestani da overthinkuješ jbt...uživaj u životu pa gdje te odnese. Nemoj da dozvoliš sebi da propustiš nešto dobro zbog potencijalnog straha. Sutra može da te zvekne bus na pješačkom prelazu i ćao baj kaput. Uživaj!

Zato i kažem da je taj profil malo teži za ozbiljne veze, ponavljam se ali većina likova sa kojima radim a da su specijalci ili policijska tajna služba su samci.
Deluje mi da su sami iz razloga sto za zenu je vecina takvog ponasanja - nestajanja, tajnovitosti, ne javljanje, nedostupnosti za neke recimo vazne praznike ili vreme kada zelis da provodis to vreme sa njim....neprihvatljivo. I da se trazi takav profil koji ce biti ok sa tim.
Sad moguce da gresim ali mi tako deluje

Deluje mi da su sami iz razloga sto za zenu je vecina takvog ponasanja - nestajanja, tajnovitosti, ne javljanje, nedostupnosti za neke recimo vazne praznike ili vreme kada zelis da provodis to vreme sa njim....neprihvatljivo. I da se trazi takav profil koji ce biti ok sa tim.
Sad moguce da gresim ali mi tako deluje
Да вратимо причу на почетак, да је у питању нека тајна специјална јединица не би ни поменуо...
Да је неки специјалац у јединици о којој се ништа не зна просто би рекао да је војник/полицајац и толико..
Чим се похвалио да је специјалац али и напоменуо да не сме да даје детаље значи да му то служи само да би себи "дао на цени" и омогућио крес варијанту (јербо је много заузет).
Чињеница је да највећи број припадника специјалних јединица имају стабилне породице јер они који немају ту потпору ... па рецимо да често имају краћи век...
Што се тиче нежења, има и таквих, али то није правило већ више изнимни случајеви који се препороде након женидбе односно...
У случају описаном на почетку теме чак и акао је момак стварно пропадник неке од специјалних јединица, самим својим наступом указује на чињеницу да га занима само крес варијанта и толико...
Ако ти је то довољно - уживај, али не очекуј ништа конкретно.

DraganZ - Hvala na detaljnom odgovoru.
U toku razgovora on je prvo rekao da radi u policiji, na moje pitanje sta radi - odgovorio je spcijalna jedinica. I onda sam se ja nasmejala i kao kroz salu rekla za sta specijalna?
U sustini neko sam ko ne zna nista o tome, i ne interesujem se mnogo iskreno. Sto se tice same veze - nije mi potrebno nesto toliko ozbiljno da ide prema braku ili tako necem ali isto tako ne zelim da budem samo jedna u nizu u gomili njih ili gomili prostituki...kako me je jedna clanica upozorila. Vise sam za neku ne toliko obaveznu vezu ali ipak dok je sa mnom da bude sa mnom.
Postalo mi je uzasno dosadno u veznama koje podrazumevaju da je neko stalno prisutan, da me stalno cima, da se non-stop vidjamo i tako... Volela bi da budem sa nekim ko ima obaveza i svoj zivot, krijeru sta god....a ne da ja moram da ga animiram i da ocekuje da cu da ga zabavljam i ispunjavam mu zivot! Potreban mi je neko sa kim cu se vidjati ali ne svakog drugog dana, ko me nece gnjaviti sa 2000 poruka dnevno, kome necu morati stalno da pricam gde sam i sta radim...i tako. Dosta radim, povremeno odmaram uz stvari koje volim - i tu nema mesta za muskarca.
Ukratko zanimljivo mi je to sto nece biti non-stop dostupan. Ali videcemo, tek smo se videli 2 puta, mozda od svega ovog nista ne bude. On nije pitao, ja nisam nista rekla o svojim namerama. Uopste ne znam sta on trazi. I ko zna mozda ima jos koja u igri trenutno...

Da li je neko bio sa takvim profilom muskarca? Sta da se ocekuje osim izgovara da su na terenima?
Prednosti vs mane?
Ne poznajem nikog iz tog kruga ljudi, tip mi se dopada ali nekako....razmisljam da li bi trebalo ili ne da se upustim u tako nesto?
Ne znam tacno koja jedinica ili koja spcijalnost - jer navodno je sve tajna, ali eto uspela sam da proverim da je slobodan...sto je nesto za pocetak?
Jer svakako ne zelim da se petljam sa nekim ko je zauzet.

Misljenja, saveti, iskustva...predlozi - sve je dobrodoslo.
Imati muskarca iz specijanih jedinica je isto kao imati i kamiondziju, na kraju isto prodjes :per:

Back