- Poruka
- 8.889
Dolazim u skolu onako krajnje pospan jutros i stojim sa curom jednom i cekam da zavrsi svoju cigareticu. I tako u momentu neslusanja sta mi ona cura govori, nadolaze 4 cure ka meni kako bi usle u skolsku zgradu. Sledi interesantan deo .
Ne bih mogao da kazem sve cetri ali recimo tri od njih su imale sledeci stajling, Nike torba, farmerice odnosno nike trenerica i nike air max patike, majca nisam zapazio markuvaljda nike
E sad sledece zapazanje, prva cura bila je gojazna i to ne gojazna malo, vec goooojaznaNisam neko ko ismeva neciji fizicki izgled rado ali u ovom situaciji je znatno potrebno zbog svog dubokoumnog zakljucka. Druga cura je pitam se da li je uopste cura sve govori
Hoda kao musko, izgleda kao musko, ponasa se kao musko a kaze da nije musko
, i treca od njih je pa telesno licila na nesto ako zanemarimo njenu facu koja je krajnje
. E sad zapitao sam se, zasto Nike, zasto ovako kad im i onako ne stoji kako valja, zasto ovo, zasto ono i dosao do sledeceg zakljucka.
Posto imam fizicke nedostatke moram nekako da ih "uklonim" . Pa kako je smrasati na 60-70kg veoma naporan posao za debeljucu, ruznjikava ne moze otseci svoju glavu, a muskobanjasta ne moze da iskoreni nesto sto je njog u gkavi, psihi ponasanju onda moram nekako da prekrijem svoje ..... komplexe , Voila ...
E onda uzmem tako jos neke frajere i ribe iz grada, koje se maxiraju dozivotno, kao primer i potvrdim svoju teoriju . Da, tvrdim da 80% maxerasa imaju neki komplex i da zato svoj spas i uklapanje u okolinu traze u materijalnom svetu odnosu obuci, odeci, motorima , automobilima , pa neki potezu i za drogama ...
Hvala sto ste me saslusali i nadam se da sam vam otvorio oci![]()
pa imas brate i jedno stotine riba koje izgledaju mnogo do yaya a furajut renerke it e tike... Msm ne vidim kako ti to pravis generalizacije
Slazem se, video sam i ja ruzne devojke u nike stvarima.. Ali i ono ipak razlikuj original od onoga sa piajce... Ima i to dosta
A smrsati nije tesko uopste. Pogotovo ako imas kesa, i dobrog trenera. Za 2 meseca mozes i preko 20 kg. A ako imaju kesa za trese i tike, imaju i za treninng
valjda nike 
Nisam neko ko ismeva neciji fizicki izgled rado ali u ovom situaciji je znatno potrebno zbog svog dubokoumnog zakljucka. Druga cura je pitam se da li je uopste cura sve govori