MUŠKA JUNAČINA

FataMorgen

Legenda
Poruka
64.174
MUŽ POBEGAO: Sama spasavala četvoro dece iz poplavljenog Obrenovca!
- Kada je krenula poplava, moj muž je odmah pobegao i ostavio je mene i našu decu, od kojih najmlađi Mitija ima samo sedam meseci - tužno priča Kismeta Krsnić, trenutno smeštena sa svojom porodicom u hotelu "Slavija"
Evakuisani-iz-Obrenovca-u-hali-Pionir-Foto-Marko-Todorovic397.jpg

Za razliku od ovog "junaka" heroina nije napustila ni svog ljubimca, a o deci da i ne govorim :D

ODBILA DA SE EVAKUIŠE: Ne idem bez psa, makar se zajedno utopili
Razlog za tako veliku ljubav vlasnice prema ljubimcu je taj što je pas Edi Julijani već dva puta, prethodnih godina, spasao život!
julijana-vukadinovic-stevanovic-pas-edi-obernovac-fb-1400537210-500711.jpg

Od kada je ukinuto obavezno služenje vojnog roka, pitam se da li imamo muškarce uopšte, ili seka-perse ?

Svaka čast Julijani !

A kako bi mu to služenje vojnog roka pomoglo da ne bude ovakva p*zda?
Misliš da bi mu vojska usadila osnovni instikt da zaštiti svoje potomstvo,onaj instikt koji poslednji crv na dnu evolucije ima?

Teško.

Nekada mi prosto žao što vi žene niste imale priliku da odgulite u čizmama,možda bi shvatili koje je to gubljenje vremena, da vam razbiju te neke iluzije...

Vojska služi da osposobi regruta da se bori a ne da "stvara čoveka" i u tom smislu je nije trebalo ukidati(osnovnu obuku),ali službu apsolutno ne bih vraćao nikada.

- Kada je krenula poplava, moj muž je odmah pobegao i ostavio je mene i našu decu, od kojih najmlađi Mitija ima samo sedam meseci - tužno priča Kismeta Krsnić, trenutno smeštena sa svojom porodicom u hotelu "Slavija"

Za razliku od ovog "junaka" heroina nije napustila ni svog ljubimca, a o deci da i ne govorim :D

Razlog za tako veliku ljubav vlasnice prema ljubimcu je taj što je pas Edi Julijani već dva puta, prethodnih godina, spasao život!

sigurno si i ti tako hraba i požrtvovana, Fato

Sada ćemo zbog dva primera zaključiti da su svi muškarci vagine, da je ukidanje vojske krivo za sve, da su žene te koje su emotivnije, bolje, humanije... Odlični ste baš...

Žene koje su pričale o tome kako su muškarci postali takvi jer nema vojske, trebale su da dođu na Makiš, da vide prizor momaka koje vojska nije zahvatila, da vide kako puca kost a ne mišić od tona i tona prebačenih preko ruku, o tome kako ni ruke više ne mogu da se operu bez bola jer su ih dzakovi pocepali, da vide tu srčanost, hrabrost svih tih ljudi koji tu ostaju po celu noć, niko ne gleda na sta, niko nije umoran, nikoga ništa ne boli iako je sve suprotno, ali niko se ne žali...

Isfeminizirane muškarce ste stvorile upravo vi - žene... Svojom potrebom da postanete muškarci uloge su se zamenile, a i niko vam nije kriv što se ložite na Riki Martine, Enrikea Iglesijasa, I njima slične, to se onda prihvata kao "gotivno", kao "popularno, pozitivno", mnogi strejt tipovi sad liče na pedere...

Uostalom, ravnopravne žene, ratnice i šta sve ne, gde su sada te ravnopravne žene vojske, koje uredno primaju platu od poreskih obveznika? Nema ih nigde a samo je poplava, šta bi bilo da je rat? U rupe se zakopajte, ako sad niste ponosne na muškarce ove zemlje, ne znam kada ćete biti, bitange jedne.

jedna od sto miliona ima jajca da uradi nesto i eto topika sa sve slikama, tesnim dzinsom, kucicima i nepismen caps lock da vrca na sve strane....

da sam napisao 'zenska placipicka' na zenskom forumu, ne bi proslo.
uzivaj u pussy pass fato, moze ti se.
al kad dodje do toga kome da zahvalis na svom postojanju, moraces da se poklonis bogu falusu i muskim zrtvama da bi vama bilo lepo i da ti mozes da pises ovakve muskomrzacke topike.
bez tih muskaraca ne bi postojala.

Prokuplje: Trudna majka pobegla kroz prozor bolnice i ostavila dete

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/43...a-pobegla-kroz-prozor-bolnice-i-ostavila-dete

- - - - - - - - - -

Srce za decu: Majka ih ostavila dok su bili u pelenama+

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/442633/Srce-za-decu-Majka-ih-ostavila-dok--su-bili-u-pelenama

- - - - - - - - - -

Pešter: Majka ostavila četiri ćerke

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:431519-Pester-Majka-ostavila-cetiri-cerke

wow dobro mu nije dala ime Alfa Romeo :lol:

- - - - - - - - - -

Junačine se same javljaju :manikir:

takoje sve neki Beta Papuchani...:hahaha:

- - - - - - - - - -

To je zato što ker nju iskreno voli, ne zato što ga hrani, poji i drži u kući, već iz čiste kereće ljubavi.

jes vala i ja bi je voleo da me dzabe rani, poji ,i drzi u kuci ... :D

Pa?
Ne vidim svrhu ili poentu ove teme ali ovaj PDF je ionako prs'o pa moze sta hoces.Znaci sad zbog ovoga treba ispljuvati sve muskarce na planeti jer je tamo neki ganci smugnuo glavom bez obzira ne mareci za zenu i decu.Svasta...
Zasto nisi stavila sliku onog vatrogasca iz Topole ili onih muskaraca koji su danima i nocima gacali po bujici spasavajuci i zene i decu i stare?Koji su svesno rizikovali zivot da bi spasili druge.Koji su po co dan i noc nosali dzakove sa peskom.
Da je neko postavio slicnu temu na zenama,vec bi odavno bio banovan a tema obrisana.Ali,kao sto rekoh,ovde moze sve.

muskarci su "programirani" na drugu vrstu "junastva", one fore ratovi, pesnicenja, ponos, dika, kuratz-palatz
sto se tice dece i zivotinja, tu su zene uglavnom heroine, ne ostavljaju se ni muskatle na prozoru, a kamoli deca i psi kad krene evakuacija
kad vidis po bolnicama bolesnu decu, sve ih majke vodaju, ocevi listom ne mogu "da podnesu te strahote"...

Back